2-3 haftadır ara ara yoklayan toplamda 3 sefer gelen dolu, ilk sefer ve en ağırını da şans ve kiwaminin sağladığı kayganlıkla zararsız atlattık. 2. sefer çok cılız geldi yine sorun olmadı, 3 ve en kısa süreli yağan doluda bu sefer 25-30 tane benim görebildiğim. gamzeler oluşmuş tavanda ve kaputta. Boyasız şekilde düzelten yerlerle iletişime geçtim. 2500-3000 lira civarı fiyatlar verildi. Hakikaten bütün planları alt üst etti. Mecbur kaskodan boyasız şekilde düzeltilecek bu dolu yağışları bittiğinde, hasar kaydına mecburen katlanacağız. Sonrasında bu olaya koruma açısından bir çözüm bulacağım. Aracı bir yerde bırakma şansım malesef yok, çünkü aniden geliyor. Brandalara baktım çok inceler yani göçürmeye karşı koruyabileceğini sanmıyorum. Fakat bir brandayı modifiyelerek hazırlama fikrim var. Onada hazırlanacağım bir şekilde.
Bu olay kapandıktan sonra ppf işi yapılacak ön bölüme. Zannediyorum ki ağustosta ben bunu hallederim. Onu hallettikten sonra da branda yardımıyla seramik işine start vereceğim, Hedefim gyeon one olacak.
Bir diğer değişiklikte aracın orjinal fransız malı premium halı paspaslarını edinmek oldu. Onu edinince otomatik olarak kışlıkta havuzlu paspasımız oluştu çok kalitesiz olsada kış aylarında iş göreceğini düşünüyorum. Durumlar bende bu kadar