Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #2,881
Bunun neresi 0,8cm merak ettim. İçinde baloncuklu naylon varmış. Fotoğraflar bana sanki hiçbir işe yaramayacakmış izlenimi verdi.
Bilmiyorum azizim açıkçası. Geçen sene Ankara’da olan dolu hadisesinde bir arkadaşımın aracıyla yolun ortasında kalmıştık. Elde başkaca bir şey olmayınca araçtaki paspasları koyduk kaputa ve tavana. Yanımızdaki araçlarda hep hasar oluştu ama bizde hiçbirşey olmadı. Yani çok atipik boyutta olmadığı sürece koruma konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ve fakat fiyat pahalı tabi.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Biraz geç bir paylaşım oldu ama müsait olmayı bekledim
Tarih:22/05/2019 köklü bir değişiklik yaptım :)
Öncesi

IMG_20190216_164633.jpg Sonrası

IMG_20190603_164309.jpg

Tarih:15/06/2019 Detaylı İç Temizlik yaptım malesef sadece zonuç fotoları var :(
IMG_20190614_171028.jpg
IMG_20190612_152844.jpg
Araba çok pisti o yüzden atın 17 sinde ancak bitirebildim :)
Bayramda da demirtozu-kil-ipa-fusso yaptım

Bu tarz uygulamaları daha çok instagram üzerinden paylaşıyorum öncesi-sonrası vs takip edebilirsiniz.İnstagram: fiestadetail_692

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Güle güle kullan. Tertemiz olmuş mal. Bu şekilde nasıl araba kullanabiliyorlar anlayamıyorum valla.
Allah esirgesin, bol resimli severik ama:atess:
Teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun.Daha atmadığım mide bulandırıçı resimler vardı ama ya sildim ya da biryerde ama ben bulamıyorum tavanı simsiyah olmuş tu koltuklara vakum yaparken bildiğiniz kahverengi-veçay rengi arasında su geliyordu.Eski sahibi bayan olduğu için takmamış büyük ihtimalle kapı tıtamaklarında oje vs makyaj izleri vardı ama çok şükür temizledim.Kalıcı bir hasar vermemişler sadece pislik vardı onları da temizleyince sıfıra yakın bir kondisyona geldi :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Biraz geç bir paylaşım oldu ama müsait olmayı bekledim
Tarih:22/05/2019 köklü bir değişiklik yaptım :)
Öncesi

Ekli dosyayı görüntüle 11918 Sonrası

Ekli dosyayı görüntüle 11920

Tarih:15/06/2019 Detaylı İç Temizlik yaptım malesef sadece zonuç fotoları var :(
Ekli dosyayı görüntüle 11921
Ekli dosyayı görüntüle 11922
Araba çok pisti o yüzden atın 17 sinde ancak bitirebildim :)
Bayramda da demirtozu-kil-ipa-fusso yaptım

Bu tarz uygulamaları daha çok instagram üzerinden paylaşıyorum öncesi-sonrası vs takip edebilirsiniz.İnstagram: fiestadetail_692
maşallah hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bol detaylar yapın. allah içinize sindirsin. zati eliniz degmiş mis gibi olmuş bile içi dışı. iyi detaylar.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
maşallah hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bol detaylar yapın. allah içinize sindirsin. zati eliniz degmiş mis gibi olmuş bile içi dışı. iyi detaylar.
Amin.Teşekkür ederim hem hasta olmam hem de 2 gün sadece içi süren araba beni yorduğu için fotoğraf pek çekemedim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün uzun zamandır yıkayamadığım aracımı 4 benzinci gezdikten sonra yıkayabildim. Her gittiğim yıkama yeri ya kapalıydı ya da arızalıydı.

Gyeon Wetcoat New (yeni versiyonu) uyguladım. Araç üzerinde hiç koruma kalmamıştı, ona rağmen çok güzel boncuklar oluşturdu. Fakat tek bir kötü yanı var, o da bütün çamlarda leke bıraktı. Büyük ihtimalle içindeki SiO2 içeriği çok fazla. Bu ürünü kesinlikle camlarda kullanmayın, çok kötü iz bırakıyor ve izler silme ile çıkmıyor. Haftaya tüm camlara cam pastası uygulamam lazım. Bu arada ürünü güneş görmeyen yerde ve araç soğuk iken uyguladım.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Teşekkürler

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bayağı köklü bir değişim olmuş gerçekten :D

Bu arada bu başlık altında paylaşmak yerine yeni bir konu açın bence. Daha güzel takip edebiliriz :hava:
Teşekkür ederim.Abi bende çok isterim ayda 5 araba falan yapıyorum ortalama ama ne foto çekmeye ayırabileceğim bir zamanım oluyor ne de yükleyecek.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1 Ay sonra dün akşam arabaya kavuştum ama maalesef 3500km sonra durumu pek iç açıcı değildi . Sabah hemen mesaiye başladım. Sıcaktan ve haftaiçi yoğun mesai çalışmalarının yorgunluğundan uygulama ve final fotoğraflarını hiç çekemedim halim kalmadı :). Elimdeki fotolar bunlar. :)

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bir süredir şehirdışındaydım. Aracı açık park yerine bırakmıştım. Sağolsun vatandaş yarın yokmuşçasına çim biçmiş ve her yer çim olmuş. Ayrıca sularken benim arabayı da boş geçmemiş. Her yer kireç lekesi olmuştu. Hiç halim olmamasına rağmen o halde görünce ufak bir yıkama yapayım diye giriştim. Adam’s şampuan ve X101 karışımı ile yıkama yaptım. Sonra beyaz sirke ile kireç lekelerinin üzerinden geçtim. Tam çıkmayınca üzerinden bir de AF Finale ile geçtim. Epey çıkardı ama tam olarak geçti diyemem. Ufak tefek gözüme çarpıyor. Zannederim Koch Chemie FSE vb. bir ürün almam gerekli. Neyse lastiklere Meguiars Endurance uygulayıp Koch Chemie Refresh Cockpitcare ile içi temizleyip kauçuk paspasların yerine halıları koydum. Orijinal paspas olmasına rağmen yaz sıcağında arabandan uzak tutmak lazım kauçukları. Bu da final fotosu;
0870A128-16B8-41A5-8320-7D88356BDD16.jpeg

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bir süredir şehirdışındaydım. Aracı açık park yerine bırakmıştım. Sağolsun vatandaş yarın yokmuşçasına çim biçmiş ve her yer çim olmuş. Ayrıca sularken benim arabayı da boş geçmemiş. Her yer kireç lekesi olmuştu. Hiç halim olmamasına rağmen o halde görünce ufak bir yıkama yapayım diye giriştim. Adam’s şampuan ve X101 karışımı ile yıkama yaptım. Sonra beyaz sirke ile kireç lekelerinin üzerinden geçtim. Tam çıkmayınca üzerinden bir de AF Finale ile geçtim. Epey çıkardı ama tam olarak geçti diyemem. Ufak tefek gözüme çarpıyor. Zannederim Koch Chemie FSE vb. bir ürün almam gerekli. Neyse lastiklere Meguiars Endurance uygulayıp Koch Chemie Refresh Cockpitcare ile içi temizleyip kauçuk paspasların yerine halıları koydum. Orijinal paspas olmasına rağmen yaz sıcağında arabandan uzak tutmak lazım kauçukları. Bu da final fotosu;
Ekli dosyayı görüntüle 12018
Eline sağlık geçmiş olsun vahim bi durum bende 3d eraser var müsait vakit ses et getireyim alma sen bişey

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ekli dosyayı görüntüle 12018
Geçmiş olsun. En nefret ettiğim durumu yaşamışsın. Kalan kireç izlerini de küçük bir operasyon ile alırsın nasıl olsa :hava: