Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Corolla iyice suriyelilerin arabalarına benzemeye başladı. Çiziksiz paneli kalmadı. Muhtemelen bisikletli çocuklar çizdi. Mümkün olduğunca düzeltmeye çalıştım.

Rütuş + 2000 grit zımpara + Dyo likid pasta + Menzerna 2500 + Scholl Concepts S40 sonrası belirginliği azaldı. Işık vurmadıkça sırıtmıyor en azından. Yalnız fırçanın önemini çok iyi anladım. En ufak bir taşırmada tüm işlem çöp oluyor.

Master'da parlasın biraz :) Bitince konusunu açacağım.
Abi seni Dyo dan kurtarmamız lazım her panelde dyo yansıması :D

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün ayların kirinden arındık maalesef kirli halini çekmeyi unutmuşum. Jantlara nigrin kaportaya önce ceviz üzerine benzinlik köpüğü daha sonra zymöl şampuan ile kova yıkaması yaptım. Araç ıslakken pw uygulayıp lastiklerimizede sarp ile parlatıp yıkamayı bitirdim

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bugun Auto finesse iron out satin aldiktan sonra aracimi deneme amacli guzelcene spreyledim ve benzinlikte yikadim.Yikamadan sonra gene bugun almis oldugum slopes w45 ile lastikleri parlattim. Ekli dosyayı görüntüle 13459 Ekli dosyayı görüntüle 13460 Ekli dosyayı görüntüle 13461
Not: Arac 2018 model 1 kere bile wax surulmedi nede baska urun :) insallah yavas yavas basliyacagiz
Eline sağlık, oo senin araba da beyazmış, bizim tayfadansın:)

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bunun detayıda konusuda bitmez:)
Abi kaputu ve bagaj kapağını özenerek yaptım. Yan tarafları yüzeysel geçtim. Bu araç otomatik yıkama makinesinde yıkanacağı için ayrıntıya girmedim. Boya transferlerini temizleyip biraz da parlattım. Boyacının 2 sene önce bıraktığı hologramlar bile duruyor :) Önceki halinin fotoğraflarını çekemedim malesef. 2 günde(Toplam 10 saat kadar çalıştım) bitirdim. Kılcal çizikleri gidermek günlerimi alırdı :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bugun aracimda bir degisiklik yapmadim ama kovalarimi boyadim, biraz aceleye geldi lakin daha iyisinin yapılabileceğini gormek acisindan iyi bir deneme oldu :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel fikir ve profesyonel olmasada gayet kullanışlı olmuş
Ellerine sağlık;)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bugün ayların kirinden arındık maalesef kirli halini çekmeyi unutmuşum. Jantlara nigrin kaportaya önce ceviz üzerine benzinlik köpüğü daha sonra zymöl şampuan ile kova yıkaması yaptım. Araç ıslakken pw uygulayıp lastiklerimizede sarp ile parlatıp yıkamayı bitirdim

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarp bulunmaz nimet oldu, ellerine sağlık yanlış anlamayın bu rengi görünce aklıma hep albea, doblo gelir:D. Güzel günlerde kirletin detaylayın;)
Uzun bir konuyu, kirlileri ve detayları olan uygulamaları çok sever bizim forum:cool:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bugun Auto finesse iron out satin aldiktan sonra aracimi deneme amacli guzelcene spreyledim ve benzinlikte yikadim.Yikamadan sonra gene bugun almis oldugum slopes w45 ile lastikleri parlattim. Ekli dosyayı görüntüle 13459 Ekli dosyayı görüntüle 13460 Ekli dosyayı görüntüle 13461
Not: Arac 2018 model 1 kere bile wax surulmedi nede baska urun :) insallah yavas yavas basliyacagiz
Beyaz renklerde kiwami white, infinity light, chemical guys white, dodo white, kışın standart hale gelen fusso, DA imkanı varsa white diamond gibi ürünler ilk etapta aklıma gelenler. Patlatın gitsin bir tane
Bol uygulamalı ve waxlı günlere:mutlu:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Auto Finesse Ultra glaze denemesi yaptım.. (ismini yanlış yazmıştım, düzelttim) Sadece Glaze var, birde wax atarak tamamlanması gerekiyordu ama yetiştiremedim :)

Ekli dosyayı görüntüle 13454
Ekli dosyayı görüntüle 13455

Valla hacı biz burada siyah arabaya binemiyoruz hergün yeni bir çizikten.
Allah esirgesin bunu gören kızlar makyaj aynası yerine, delikanlılarda berber aynası yerine kullanır.
Maşallah diyorum nazar değmesin:nazar:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bu gün detay olarakdeğülde elektronik olarak uğraştım teyp pioneer 180ub idi. Usb radyo aux vardı aux un yanına 4.1 bluetooth stereo modül montaj ettim şimdilik iyi gibi bakalım.

Takipteyim bir video bekleriz, ses kalitesi ve performans açısından, benim rcd310 ve rcd510 da yaparız belki:deli: