Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,121
Sarp bulunmaz nimet oldu, ellerine sağlık yanlış anlamayın bu rengi görünce aklıma hep albea, doblo gelir:D. Güzel günlerde kirletin detaylayın;)
Uzun bir konuyu, kirlileri ve detayları olan uygulamaları çok sever bizim forum:cool:
Teşekkürler, zamanında stok yapmıştım azalıyor bakalım İnşaallah uzun konularda paylaşacağım

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Daha ürününüz varmış Bitince 3d Magic Dressing ürününü denemeyi düşünüyorum umarım sarpın yerini tutar

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarp silikon yağı, diğeride solvent. Sarp az gitsib diye gaz yağı ile seyreltiyorum dayanım ve parlaklık olarak düşüyor magic dressing ayarında bişi oluyor. Ama su bazlılara göre dayanımı ikisininde yüksek. Sarp ise bu işte kıymeti sonradan bilinen bir eleman

onurolgun

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Beyaz renklerde kiwami white, infinity light, chemical guys white, dodo white, kışın standart hale gelen fusso, DA imkanı varsa white diamond gibi ürünler ilk etapta aklıma gelenler. Patlatın gitsin bir tane
Bol uygulamalı ve waxlı günlere:mutlu:
Gozunu sevim turkiyede bulunan urunlerden tavsiyede bulun :) bu yazdiklarin urunlerden varsa getiren alalim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu gün gyeon view uygulamasini yaptım. Geçen seneden glaco vardı camlarda hala ilk zamanlarındaki performansını gösteriyordu o yüzden sadece yeni değişen on cama uyguladım. Kutudan çıkan Cleanse ile güzelce cami kireçten arindirdim
IMG_4154.JPG
Cleanse gerçekten çok güzel temizliyor hiç kireç kalmamıştı. camdan çıkarmak için nemli bez ile silmek gerekiyor 2 tur silince tamamen çıkıyor. Ardından seramik kısmına geçiyoruz.
IMG_4166.JPG

Repel'i uygulamak çok çok kolay 10-12 damla aplikatöre damlatıp + şeklinde cama uygulayıo 2-3 dakika sonra kuru bezle siliyorsunuz. Kullanma kılavuzunda ilk saatlerde suyla temasından kaçının diyor arabayı anca haftasonu yıkarım o yüzden sıkıntı yok :)

Sonrasında da Authentic uyguladım silmek gerçekten çok kolaymış bunca zaman neden fusso ile uğraşmışım diye düşündüm ve cevaba kolay eriştim; dayanıklı sıkı boncuklar. Authentic'in boncuklamasını beğenmedim ama parlaklık güzel.

IMG_4170.jpg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Detail 35, eline sağlık kardeşim, boncuklar kötü ama çok güzel parlamış gerçekten. Yaz olduğu için çok boncukla işin olmaz zaten. Bence yazın kullanmak için güzel wax.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35, eline sağlık kardeşim, boncuklar kötü ama çok güzel parlamış gerçekten. Yaz olduğu için çok boncukla işin olmaz zaten. Bence yazın kullanmak için güzel wax.
Teşekkür ederim onur abi. Yazı geçiririm bununla sonrasında bakarız kışlık bi wax. Parlaklıktan memnunum yaz çıkışına doğru bi polisaj yapıp kışa güzel bir wax ile girmek planım :) :)

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Bu gün gyeon view uygulamasini yaptım. Geçen seneden glaco vardı camlarda hala ilk zamanlarındaki performansını gösteriyordu o yüzden sadece yeni değişen on cama uyguladım. Kutudan çıkan Cleanse ile güzelce cami kireçten arindirdim
Ekli dosyayı görüntüle 13758
Cleanse gerçekten çok güzel temizliyor hiç kireç kalmamıştı. camdan çıkarmak için nemli bez ile silmek gerekiyor 2 tur silince tamamen çıkıyor. Ardından seramik kısmına geçiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 13759

Repel'i uygulamak çok çok kolay 10-12 damla aplikatöre damlatıp + şeklinde cama uygulayıo 2-3 dakika sonra kuru bezle siliyorsunuz. Kullanma kılavuzunda ilk saatlerde suyla temasından kaçının diyor arabayı anca haftasonu yıkarım o yüzden sıkıntı yok :)

Sonrasında da Authentic uyguladım silmek gerçekten çok kolaymış bunca zaman neden fusso ile uğraşmışım diye düşündüm ve cevaba kolay eriştim; dayanıklı sıkı boncuklar. Authentic'in boncuklamasını beğenmedim ama parlaklık güzel.

Ekli dosyayı görüntüle 13760
Ellerinize sağlık üstad. Benimde aracımda karar veremediğim konulardan bir tanesi cam su kaydırıcılar konusu. Bulunduğum yer kışları sert geçen bir yer Konya nın Taşkent ilçesi. Antifirizli cam suyu kullanmak zorundayız. Antifirizli cam suyunun cam su kaydırıcılara olumsuz etkisi olduğunu okumuştum. Korumayı etkilediği doğru mudur? Birde hangi ürünü tavsiye dersiniz. Auto gly ın var, gtechniq in g5 ve g1 i var. Nasiol un var, gyeon un var. Başka markalar varsa üstadların tavsiye edeceği, tavsiyelere açığım. Bu konuyu kafamda en kısa zamanda çözmek dileğiyle :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık üstad. Benimde aracımda karar veremediğim konulardan bir tanesi cam su kaydırıcılar konusu. Bulunduğum yer kışları sert geçen bir yer Konya nın Taşkent ilçesi. Antifirizli cam suyu kullanmak zorundayız. Antifirizli cam suyunun cam su kaydırıcılara olumsuz etkisi olduğunu okumuştum. Korumayı etkilediği doğru mudur? Birde hangi ürünü tavsiye dersiniz. Auto gly ın var, gtechniq in g5 ve g1 i var. Nasiol un var, gyeon un var. Başka markalar varsa üstadların tavsiye edeceği, tavsiyelere açığım. Bu konuyu kafamda en kısa zamanda çözmek dileğiyle :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler :) Bahsettiğim gibi diğer camlarda soft99 Glaco var kışın camlarda buzlanmaya neden oluyor, zaten bulmanız çok zor o yüzden tavsiye etmem. Antifreezeli cam sularının zarar verdiği konusunda bir bilgiye sahip değilim ama daha önceden uygulama yaptığım bir aracın ön camına Gyeon diğer camlarında glaco uygulamıştım müsterinin maaliyet kaygısı yüzünden sonrasında ön camda buz vb olmadığını ama glaco olan camların çok buz tuttuğunu söylemişti ve isteği doğrultusunda hepsini gyeona çevirmiştim. Kışa yaklaşırken Youtube kanalıma videosunu çekeceğim ürünün ama şuan ki favorim gyeon view kullanan başkaları da vardı gördüklerinde tecrubelerini yazarlar :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 13758
Ekli dosyayı görüntüle 13759

Ekli dosyayı görüntüle 13760
Ellerine sağlık Kutas. Fusso dan sonra çağ atlamış gibi gelmiştir waxı uygulaması ama kokusu güzel değil ve hala silmesi çom da kolay değil. Parlaklık olarak harika bir wax dayanım sıkıntılı ama malesef. Değişiklik iyidir keyfini sür...

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık Kutas. Fusso dan sonra çağ atlamış gibi gelmiştir waxı uygulaması ama kokusu güzel değil ve hala silmesi çom da kolay değil. Parlaklık olarak harika bir wax dayanım sıkıntılı ama malesef. Değişiklik iyidir keyfini sür...
Teşekkür ederim abi, Koku konusunda Fussodan cok daha iyi ama esans yok tabi. Boncuk olarak ilk çağa döndük pek memnun kalmadım açıkcası parlaklık güzel ama ben parlaklık aramıyorum koruma arıyorum :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkür ederim abi, Koku konusunda Fussodan cok daha iyi ama esans yok tabi. Boncuk olarak ilk çağa döndük pek memnun kalmadım açıkcası parlaklık güzel ama ben parlaklık aramıyorum koruma arıyorum :)
Koku biraz daha iyi olabilir neticede Fusso sealant ama Authenticte de petrol kokusu var hala. Zymöl herhangi biri ya da Dodo Juice lardan aromalı olanları veyabPoorboys Blue koklamanı tavsiye ederim bir gün. Sadece kokla kutuyu kapat uygulama yapmana gerek yok sen dayanıklılık arıyorsan Fusso, Powerlock, Fk1000p, Wolfgang vs devam...

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Koku biraz daha iyi olabilir neticede Fusso sealant ama Authenticte de petrol kokusu var hala. Zymöl herhangi biri ya da Dodo Juice lardan aromalı olanları veyabPoorboys Blue koklamanı tavsiye ederim bir gün. Sadece kokla kutuyu kapat uygulama yapmana gerek yok sen dayanıklılık arıyorsan Fusso, Powerlock, Fk1000p, Wolfgang vs devam...
Dodo juice white vardı tabi ki autheticten koku güzel, Titanium'un kokusunu falan biliyorum abi bu gün kaputun yarısını yaptım hatta yaşlandırma testi yapıp f/p karşılaştırması yapıcam memnun eder mi beni diye. Fusso benim için en mantıklı wax şuan çünkü dayanım 1. şartım :) :) :)