Ara bakım yapıldı. Liqui Moly toptec 4310 yağ kondu. Orijinal yağ ve hava filtresi değiştirildi. Yaklaşık 8000 km olmuş bakım yapılalı.
Araç rahatladı. Yağ konusunda henüz yorum yapamayacağım çünkü yeni olduğu için hissiyat güzel. Zamanla belli olacak bakalım.
Bu arada öncesinde total marka yağ vardı içinde. Ekli dosyayı görüntüle 15770Ekli dosyayı görüntüle 15771Ekli dosyayı görüntüle 15772
Totalden sonra Liqui Moly oldukça iyi gelir diye düşünüyorum oem filtre kullanmanızda ayrı güzel. Yetkili servis bakımından daha profesyonel bir bakım olmuş kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Glacodan da antifog dan da memnunum. Autoglym car glass polish kullanmadım bilmiyorum fakat antifogda 2 ay gibi bir süreyi yakaladım bu nedenle tek geçerim antifogu.
Ara bakım yapıldı. Liqui Moly toptec 4310 yağ kondu. Orijinal yağ ve hava filtresi değiştirildi. Yaklaşık 8000 km olmuş bakım yapılalı.
Araç rahatladı. Yağ konusunda henüz yorum yapamayacağım çünkü yeni olduğu için hissiyat güzel. Zamanla belli olacak bakalım.
Bu arada öncesinde total marka yağ vardı içinde. Ekli dosyayı görüntüle 15770Ekli dosyayı görüntüle 15771Ekli dosyayı görüntüle 15772
Güzel günlerde binin. Benimde yağ değişim zamanım yaklaşıyor. Hangi yağı alacağıma karar veremedim daha; şuan araçta castrol magnatec 5w30 var. Yeni yağ Liqui Moly , Motul mu alsam diye düşünüyorum.Motul un kalitesi çok beğeniliyor.liqui Moly yi de forumdaki beğenen ve öven arkadaşlar olmuştu.Kısacası kararsız kaldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var üstadlar
Uzun süredir leşline olarak takılıyordu araba. Haftasonu için plan yapılınca hızlı bir el atayım dedim. Araç çok kirli olduğu için 2 LT 1:10 B33 hazırladım. Yarısı ile ön yıkama yaptım. 1,5 aylık balata kirlerini bile temizledi artık nasıl güçlüyse . Daha sonra eldiven yıkaması yaptım. Önceden wax öncesi yüzey temizliğini Bilberry ile yapardım ancak bu sefer kalan B33 ile yapayım daha kolay olur diye düşündüm. Nitekim ne var ne yok söktü. Daha sonra kil eldiveni ve İPA ile (M700 koyduğum kavanozu bulamadım) yüzeyi 2 tur geçerek tamamen temizledim. Yüzey hazırlığından sonra Soft99 Kiwami Silver ile dışı bitirdim. Kiwami yine boyundan büyük iş yaptı. Hazır indirimdeyken bir kutu daha mı alsam acaba .
Güzel günlerde binin. Benimde yağ değişim zamanım yaklaşıyor. Hangi yağı alacağıma karar veremedim daha; şuan araçta castrol magnatec 5w30 var. Yeni yağ Liqui Moly , Motul mu alsam diye düşünüyorum.Motul un kalitesi çok beğeniliyor.liqui Moly yi de forumdaki beğenen ve öven arkadaşlar olmuştu.Kısacası kararsız kaldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var üstadlar
Sadece önerim şu, motul alacaksanız eğer kesinlikle aldığınız yerin güvenilir olmasına dikkat edin. Piyasa sahteleri dolaşıyor çünkü.
Eğer liqui moly alacaksanız da benimle özelden iletişime geçin size direk tedarikçinin numarasını vereyim. Kendisi marmara bölge sorumlusudur ancak yardımcı olur.
Totalden sonra Liqui Moly oldukça iyi gelir diye düşünüyorum oem filtre kullanmanızda ayrı güzel. Yetkili servis bakımından daha profesyonel bir bakım olmuş kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim. Peugeot'un oem filtrelerini temin etmek kolay oluyor. Servisten almak için uğraşmıyorsunuz yani. Ayrıca peugeot servislerinin rezilliğini de çekmemiş oluyorum.
Uzun süredir leşline olarak takılıyordu araba. Haftasonu için plan yapılınca hızlı bir el atayım dedim. Araç çok kirli olduğu için 2 LT 1:10 B33 hazırladım. Yarısı ile ön yıkama yaptım. 1,5 aylık balata kirlerini bile temizledi artık nasıl güçlüyse . Daha sonra eldiven yıkaması yaptım. Önceden wax öncesi yüzey temizliğini Bilberry ile yapardım ancak bu sefer kalan B33 ile yapayım daha kolay olur diye düşündüm. Nitekim ne var ne yok söktü. Daha sonra kil eldiveni ve İPA ile (M700 koyduğum kavanozu bulamadım) yüzeyi 2 tur geçerek tamamen temizledim. Yüzey hazırlığından sonra Soft99 Kiwami Silver ile dışı bitirdim. Kiwami yine boyundan büyük iş yaptı. Hazır indirimdeyken bir kutu daha mı alsam acaba . Ekli dosyayı görüntüle 15932 Ekli dosyayı görüntüle 15933
Valla bahane çıkaran arkadaşlar var o yüzden yalnız yaptık bakalım . Gerçi ufak tefek kireç lekeleri duruyor o içime sinmedi. 3d Eraser ile müdahale etmek lazım sanırım. Ha bu arada Soft99'un motor mendilini de kullandım haklısın burun silinirmiş . Gerçi hakkını yemeyeyim benim motor kısmı epey kirli. Düzenli bakımda toz vs. almak için olabilir.
Valla bahane çıkaran arkadaşlar var o yüzden yalnız yaptık bakalım . Gerçi ufak tefek kireç lekeleri duruyor o içime sinmedi. 3d Eraser ile müdahale etmek lazım sanırım. Ha bu arada Soft99'un motor mendilini de kullandım haklısın burun silinirmiş . Gerçi hakkını yemeyeyim benim motor kısmı epey kirli. Düzenli bakımda toz vs. almak için olabilir.
bizde spor pedallara geçiş yaptık yakında bagaj koruma kromu da gelecek son 2 eksik ayak dinlendirme ve iç kapı eşiği kromlarınıda tamamlayıp bu senenin aksesuar ve tunning olayını kapatıyorum seneye retrofitlerle başınızı şişireceğim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gün geçmiyor ki bir aksilik ile karşılaşmayayım. Turbo hava emiş hortumu yırtılmış. Çok küçük bir yer ama herhangi bir kaçak var mı bilemedim. Üç kat olarak üretilmiş çünkü. Yenisinin siparişini verdim. Değiştirince anlayacağım artık.
Gün geçmiyor ki bir aksilik ile karşılaşmayayım. Turbo hava emiş hortumu yırtılmış. Çok küçük bir yer ama herhangi bir kaçak var mı bilemedim. Üç kat olarak üretilmiş çünkü. Yenisinin siparişini verdim. Değiştirince anlayacağım artık.
Görünen hasar var ancak şuan için hissedilir bir sorun yok diye düşünüyorum. Çekişte gidişte bir tatsızlık yok. Ancak sevgili Muammer @CNR Detailing bir peugeot uzmanı olarak hortumun değiştikten sonra araçtaki yaptığı farkı anlayabileceğimi söyledi. Bakalım bugün elimde olur muhtemelen hortum. Akşama değiştiririm.
Çekişten düşmemesi ilginç. Daha önceden insigniada olmuştu bu bana ve araba birden yokuş çıkamaz hale geldi. Yolda bırakabiliritesi var yani aman diyim çok zorlamamak lazım.
Çekişten düşmemesi ilginç. Daha önceden insigniada olmuştu bu bana ve araba birden yokuş çıkamaz hale geldi. Yolda bırakabiliritesi var yani aman diyim çok zorlamamak lazım.
Muhtemelen hortumun dış katmanı hasarlı şuanda. Ancak agresif kullanımlarda hortumun zayıf noktası olduğu için patlatabilir ve dediğin sorunları yaşayabilirim.
Muhtemelen hortumun dış katmanı hasarlı şuanda. Ancak agresif kullanımlarda hortumun zayıf noktası olduğu için patlatabilir ve dediğin sorunları yaşayabilirim.