Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Geçmiş olsun. Allah böyle sahtekarlardan uzak etsin hepimizi inşallah şikayet sonucunda güzel neticeler alırsınız.
Teşekkür ederim hocam. Aslında çok dikkat ederim ama bulunduğum grupta daha önce de alış verişim oldu bu beni yanılttı açıkçası. Tedbiri elden bırakmamak lazım

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Teşekkür ederim hocam. Aslında çok dikkat ederim ama bulunduğum grupta daha önce de alış verişim oldu bu beni yanılttı açıkçası. Tedbiri elden bırakmamak lazım
Hocam geçmiş olsun, ülkemiz insanı arasında üzülerek belirtiyorum ki fırsatçılık ve üç kağıtçılık çok.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhabalar arkadaşlar.. Eskişehir'de uzun aradan sonra havayı güzel görünce sabah 9 gibi arabayı yıkamaya başladım.. Ancak yine uygulama sonrası resim çekmek aklıma geldi maalesef.. Öğrenicezzz..:)

** Jant ve Davlumbazlara Yıkamadaki Köpük
** Secho ve Vp Ansf ile ön yıkama
** Çift Kova ve Vp Concentrated ile temaslı yıkama
** UFS ve 3 adet daha çinden aldığım eldiven
** Durulama ve Blue Marlin ile kuruladıktan sonra aracıma Soft99 Kiwami Dark uyguladım..
** Lastiklerde ve dış plastik aksamda Meguiars Endurance

Daha önce Soft99 ürünlerinden sadece Fusso kullanmıştım.. Aracımda Tac System Quartz Shine seramik uygulaması var.. Buna rağmen Kiwami parlaklık anlamında gerçekten çok etkili.. Aracım, beyaz olmasına rağmen etkisini gösterdi.. Bir de davlumbazların içini temizlemeyi ben beceremiyorum sanırım.. Elim çok içeriye giremiyor fazla boşluk olmadığı için.. Davlumbaz temizliği ve parlaklığı için kullanılacak ürün, uygulama tüyolarınız olursa sevinirim.. Teşekkürler..

Eskişehirli arkadaşları görmek çok güzel. Hobi self serviste sabah sakinlikten yararlanmışsınız ☺️ Yoksa özel şampuana bile izin verilmiyor. Ben genelde Seç self servise geceleri gidiyorum her yer benim oluyor ☺️

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Uzun zamandir aklimda olan kapi fitillerinin detayli temizligini yaptim.

Koruma vb bir urun uygulamadim. Sadece temizledim ve kuruladim.

Kapi aralarini, bagaj ve kaputun gizli sakli koselerini de guzelce temizledim. Zaten temizdi bu arada.

Ic kismin tozu kiri alinmisti. Kapilari ve gogsu auto glym interior shampoo ile silip uzerine gyeon preserve uyguladim.

Aksam da yikama var kismet olursa :)

Bu da bize sevdadan geriye kalan :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Kışlık lastiklere veda edip yazlıklara geçiş yaptım. Zaten Ankara da doğru düzgün kış olmadı

Lastik parlatıcı illaki kalıyor diye hep temizler koyarım yerine :cicek:

b33 ve fairy eşlik ediyor

Son olarak lastik aralarına giren taşları da temizledim ve bol betonlu Ankara manzaralı finalimiz :komik: