Dün bir kaç aydır temizlemediğim iç mekana el attım halıları süpürüp paspasları yıkadım plastiklere 1/10 VP APC ile girişip Koch Chemie TS ile koruma altına aldım fotoğraf çekemedim malesef.
Bugün de biraz aceleye geldiği için fotoğrafla uğraşamadım.
Authenic 31. gününde idi ön çamurluklar haricinde neredeyse tamamen gitmişti.
Kir yıkamadan önce genelinde bu durumdaydı. Yine son zamanlarda çamur yağdı.
B33 1:20 foamer ile jant lastik ve davlumbaz temizliği yaptım.
Aynı karışım ile ön yıkama yaptım. Ön çamurluklardaki 31 günlük authenic inatla b33'e de dayandı.
VP Concantrated ile çift kova yıkama yaptım. (Kovaya şampuanı koyduktan sonra waxı sökeceğim aklıma geldi.

)
Araç ıslakken sol arka kapıda ufak bir çizik vardı biraz derin 2000 zımpara ile hafifçe geçtim ve aracı kuruladım.
B ve C sütunlarındaki piano black kısımlara 2500 3800 ile giriştim ancak yok yok yok. Rotary de mi olmuyor ben mi beceremiyorum bilemedim. Bir daha uğraşırsam sonraki postumda piano blackleri boyattım olacak galiba.

Çizik de 3 aşamalı polisajdan sonra tertemiz oldu.
Tüm aracı İPA ile temizledim.
Jant lastikleri kuruladım.
Bölünmüş olarak aldığım Soft 99 Kiwami beyaz ürünü uyguladım. Ürün ile ilgili 5-10 dakikada kurur demişler ancak uyguladıktan hemen sonra kuruma eğilimde olduğu için 2 panel 2 panel ilerledim.
En son da lastiklere 3D Magic Dressing ve dış plastik aksama KC NMPC uygulayıp camları sildim.
Ön plastiklerle fazla ilgilenemedim temizlik konusunda detay fırçası kurtarıyor ancak koruma konusunda aerosol ürün edinmem gerek büyük ihtimalle.
Final Fotoğrafları:
Kiwamide parlaklık öndeyken Authenic de derlinlik daha ön plandaydı gibi geldi. Kiwami biraz daha hoşuma gitti açıkçası. Bu sefer pek fotoğraf çekemedim kusura bakmayın.