Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Elinize emeğinize sağlık. Büyük iş helal olsun. Umarım etkiside büyük olur.
Etkisi güzel oldu aslında bunu işsizlikten yaptım. Aracın altı komple plastik yalıtımlı idi. Zamanında onun altına pütür atmıştım.
Subaru camlar çerçevesiz olduğu için birde yan cam rüzgarlığı olduğu için 120 km.den sonrs rüzgar sesi olurdu.
Şimdi o rüzgar sesi 80 90 kmde hissediliyor alt taraf sessiz olduğu için ama bozuk yollar çok güzel oldu. Geçen yağmurlu hava da sürdüm su sesi alt taraftan değil camların olduğu hizadan geliyordu

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Tabana ses yalıtımına giriştim.
Kapılarda ve çamurluk içlerinde zaten vardı. Bituself üstüne kauçuk köpüğü uyguladım
Elinize emeğinize sağlık, araca değer katan, sınıf atlatan uygulamalardan biri olmuş. Merak ettigim bir konu ise son zamanlarsa bituself icin olumsuz yorumlar goruyorum hep; insaat malzemesi olduğu, ses değil esasen sivi yalıtım malzemesi olduğu, zamanla koku yaptığı vs. Sizin bu konudaki tecrübeleriniz nasil acaba? Zira fiyat olarak doğrudan ses yalitimi icin yapilan urunlere gore oldukca düşük kalıyor.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Elinize emeğinize sağlık, araca değer katan, sınıf atlatan uygulamalardan biri olmuş. Merak ettigim bir konu ise son zamanlarsa bituself icin olumsuz yorumlar goruyorum hep; insaat malzemesi olduğu, ses değil esasen sivi yalıtım malzemesi olduğu, zamanla koku yaptığı vs. Sizin bu konudaki tecrübeleriniz nasil acaba? Zira fiyat olarak doğrudan ses yalitimi icin yapilan urunlere gore oldukca düşük kalıyor.

6 yıldır kapılarda ve bagajda var Adana'ya da gittim sorun yaşamadım. Zaten üstünde de malzemeler var koku olması için açık alanla temas etmesi lazım. Ben sorun yaşamadığım için tabana da uyguladım ses yalıtım malzemelerinin esprisi içinde kurşun var ağırlık yapıyor titreşimi daha çok emiyor. Aradaki 5 kat farka değer bence. Hatta çamurluk içlerinde motora olan kısımda biraz akma yapmış orda da koku yoktu. Kauçuk köpük koku yapar mı bilemedim yazın göreceğim. Eğer koku yaparsa üstüne soba bandı yapıştırmayi düşünüyorum

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bugün araca birşey yapamadık ama A4 kağıda aracımı çizdim :hava:
Bayadır çizim yapmıyordum, bu hobi bana zamanında hatırı sayılır harçlık bırakıyordu. Sonra iş güç evlilik derken baya uzak kalmıştım bu hobiden. Malum karantina günleri can sıkıntısıda fazlaca ve boş vakit olunca dedim hadi aracımı çizeyim. Detaycılık ruhumuz çizimde de devam ediyor. :mutlu:

Uzatmadan çizimi sizlerle paylaşıyorum.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
6 yıldır kapılarda ve bagajda var Adana'ya da gittim sorun yaşamadım. Zaten üstünde de malzemeler var koku olması için açık alanla temas etmesi lazım. Ben sorun yaşamadığım için tabana da uyguladım ses yalıtım malzemelerinin esprisi içinde kurşun var ağırlık yapıyor titreşimi daha çok emiyor. Aradaki 5 kat farka değer bence. Hatta çamurluk içlerinde motora olan kısımda biraz akma yapmış orda da koku yoktu. Kauçuk köpük koku yapar mı bilemedim yazın göreceğim. Eğer koku yaparsa üstüne soba bandı yapıştırmayi düşünüyorum
Yorumunuz icin çok teşekkür ederim. Evin ufaklığı Polo'da yalitim namına hiçbirşey olmadığı için bu yalıtım konusu hep aklımda ama malzeme konusunda soru isaretleri yaşıyordum. Sizin tecrübeleriniz de benim icin fazlasıyla yol gösterici oldu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bayadır çizim yapmıyordum, bu hobi bana zamanında hatırı sayılır harçlık bırakıyordu. Sonra iş güç evlilik derken baya uzak kalmıştım bu hobiden. Malum karantina günleri can sıkıntısıda fazlaca ve boş vakit olunca dedim hadi aracımı çizeyim. Detaycılık ruhumuz çizimde de devam ediyor. :mutlu:

Bir an shoplu fotoğrafa bakıyorum zannettim. Ellerinize sağlık çok mükemmel ve güzel olmuş.:)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Şahane olmuş gerçekten bayıldım. Elinize sağlık ama bence devam edin ve yine paylaşın bu eserleri de :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Nur Mah 1 etap TOKİ Polis Lojmanları D4 Daire 14 Artuklu MARDİN gönder onu bir çerçeve yaptırıp odama asıyım nasıl bir yetenek eline sağlık çok güzel olmuş.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Çok iyi olmus elinize sağlık