Öne çıkan konu
#5,081
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bugün benim için çok yorucu oldu. Yapım gereği erken kalkarım ramazanında etkisiyle sabah yapacak bir şey yok kızımla birlikte televizyon karşısında "Paw Petrol" izlerken birden şartel attı ve uzun zamandır gözümü tırmalayan ama bir türlü cesaret edemediğim Renault Master namı diğer ekmek kapısının dışını temizleyeyim arabayı kendine getireyim hemde bu vesileyle hayırlı evlat hanesine bir kaç puan ve ek sevap point kasayım dedim 
Sokağa çıkma yasağını hep @omrslhmms Ömer abim mi otoparkta geçirecek bende garaja kaçarım dedim ve vınnnn
Gider gitmez çizmeleri geçirdim. Arkasına Ömer abi'den aldığım k5 için metal ucu da denemek istedim, başlıyoruz;
Tabi bu arada 100 ml B33 + 850 ml su ve 100 ml ceviz + 1.5 litre su hazırladım. Önce arabayı komple cevizle döndüm ve üzerine akmasına müsaade etmeden b33 döndüm. Foam lance 900 ml dolu iken bu koca arabayı 2 tur döndüm. Finalde de 75 ml banana gloss ve 650 ml su ile cilalı şampuanla aracı yine 2 tur döndüm.
Aracın dış yıkamasını banana gloss dahil bitirdikten sonra 1-42 sulandırılmış 500 ml PW'yi fl ile sıktım. Bunun üzerine tek spark ile bu balinayı kuruladım desem inanır mısınız ?
Fotoğraflar panel panel önceden sonraya doğru sıralanmıştır.
PSS ile tüm dış plastikleri geçtim;
Araç içi en son detaylı giriştiğimde uyguladığım Pink Sheen'den bu yana neredeyse hiç tozlanmamış. Bende bunun üzerine AF Spritz ile geçtim üzerinden, Pol Star ile de kafalık derilerini geçtim ve temizlikmadeni'nden gelen hediye koku ile ön tarafın işini bitirdim.
Bonus: Mekanımızda önce yerimizi sonra yükümüzü aldık 
Bonus soru: Arkadaşlar aracın sağ ön kapısına bir yerden çimento sıçramış ve kurumuz. Davlumbazlarda da ve dodiklerde de var. Ne ile çıkartabilirim ?

Sokağa çıkma yasağını hep @omrslhmms Ömer abim mi otoparkta geçirecek bende garaja kaçarım dedim ve vınnnn
Gider gitmez çizmeleri geçirdim. Arkasına Ömer abi'den aldığım k5 için metal ucu da denemek istedim, başlıyoruz;
Tabi bu arada 100 ml B33 + 850 ml su ve 100 ml ceviz + 1.5 litre su hazırladım. Önce arabayı komple cevizle döndüm ve üzerine akmasına müsaade etmeden b33 döndüm. Foam lance 900 ml dolu iken bu koca arabayı 2 tur döndüm. Finalde de 75 ml banana gloss ve 650 ml su ile cilalı şampuanla aracı yine 2 tur döndüm.
Aracın dış yıkamasını banana gloss dahil bitirdikten sonra 1-42 sulandırılmış 500 ml PW'yi fl ile sıktım. Bunun üzerine tek spark ile bu balinayı kuruladım desem inanır mısınız ?
Fotoğraflar panel panel önceden sonraya doğru sıralanmıştır.
PSS ile tüm dış plastikleri geçtim;
Lastikler ve davlumbazlarda 2 kat divortex var, lastikler kuruduktan sonra tek kat geçtim o katında kurumasını bekledim ve 2. katı geçtim.Yukarıda jantlarda da göreceğiniz üzere Tonyin Iron-X demir tozu temizleyici de uyguladım. Şişeyi yedi bitirdi desem yeri var beyaz balinanın
Bunun bugün yediği malzemenin haddi var hesabı yok
Araç içi en son detaylı giriştiğimde uyguladığım Pink Sheen'den bu yana neredeyse hiç tozlanmamış. Bende bunun üzerine AF Spritz ile geçtim üzerinden, Pol Star ile de kafalık derilerini geçtim ve temizlikmadeni'nden gelen hediye koku ile ön tarafın işini bitirdim.
Bonus soru: Arkadaşlar aracın sağ ön kapısına bir yerden çimento sıçramış ve kurumuz. Davlumbazlarda da ve dodiklerde de var. Ne ile çıkartabilirim ?
Eline koluna saglik guzel is cikmia. Karantina candir