Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #5,141
Flowey Ev12 , B33 eşliğinde yıkandık, Wizard ve Spark eşliğinde kurulandık, Spark işini baya iyi yapıyor tavsiye ederim. İç kısımda Mothers Protectant , kapı içlerinde Finale kullandık. Koruma olarak kıştan kalma fusso vardı durumu iyi olunca dokunmadım :)

WhatsApp Image 2020-05-12 at 20.26.14.jpeg
WhatsApp Image 2020-05-12 at 20.26.10.jpeg
WhatsApp Image 2020-05-12 at 20.25.38.jpeg
WhatsApp Image 2020-05-13 at 15.20.21.jpeg
:nazar::nazar::nazar:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Flowey Ev12 , B33 eşliğinde yıkandık, Wizard ve Spark eşliğinde kurulandık, Spark işini baya iyi yapıyor tavsiye ederim. İç kısımda Mothers Protectant , kapı içlerinde Finale kullandık. Koruma olarak kıştan kalma fusso vardı durumu iyi olunca dokunmadım :)

Ekli dosyayı görüntüle 19521
Ekli dosyayı görüntüle 19522
Ekli dosyayı görüntüle 19523
Ekli dosyayı görüntüle 19524
Ellerine sağlık adminim. Araç her zamanki gibi formunda :nazar:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Eline sağlık kardeşim en son geçen sene mi yıkadın bunu:)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese günaydın, bu akşam rutin klavye temizliği dışında yıllık yaptığım detaylı temizliğini size paylaşmak istedim.:) İşime bağlı olarak günde en az 6-7 saat harcadığım için temiz olmak zorunda ve çok sık kirleniyor, 2-3 günde bir temiz bir bez ile rutin temizliği yapıyorum.:D

Gelelim uygulamama ilk başta tek tek tuşları söküp bir kaba koydum, ardından bütün parçaları söküp tek tek temizledim.
Temizlerken 1:30 KC Green Star kullandım, tuşların kirini görüyorsunuz. Ve hepsini balkona çıkartıp kurumaya bıraktım sonrasında teker teker taktım, en son da Pink Sheen ile korumaya aldım. Tuşlara Pink Sheen sürmemeye çalıştım.:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kışlık lastikleri çıkarmadan jant lastik davlumbaz giriştim. Sırası ile fotoğraflar aşağıda.
2 ltlik pompaya 100 cc bdx, 100 cc ceviz, 100 cc est, bolca bilberry yaptım. Sondaki fotoğraf durulama sonrası herhangi bir patlatma koruma yapmadan önceki hali.

Lastikleri söktükten sonra detaylı temizlemek daha iyi olur ama koyduğum depoda böyle bir imkan yok malesef.
Ellerine sağlık güzel olmuşlar hocam est yi janta uygulamayın @Nobran nın jantlarda ciddi hasara yol açmıştı.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese günaydın, bu akşam rutin klavye temizliği dışında yıllık yaptığım detaylı temizliğini size paylaşmak istedim.:) İşime bağlı olarak günde en az 6-7 saat harcadığım için temiz olmak zorunda ve çok sık kirleniyor, 2-3 günde bir temiz bir bez ile rutin temizliği yapıyorum.:D

Gelelim uygulamama ilk başta tek tek tuşları söküp bir kaba koydum, ardından bütün parçaları söküp tek tek temizledim.
Temizlerken 1:30 KC Green Star kullandım, tuşların kirini görüyorsunuz. Ve hepsini balkona çıkartıp kurumaya bıraktım sonrasında teker teker taktım, en son da Pink Sheen ile korumaya aldım. Tuşlara Pink Sheen sürmemeye çalıştım.:)

eline sağlık kardeşim pırıl pırıl olmuş. malesef klavye ve mouse lar ne kadar dikkat etsek de bu hale geliyor :( kullanılan materyal de etkiliyor diye düşünüyorum. bende de mouse çok hızlı kirlenirken,klavye biraz daha uzun süre dayanıyor :) dikkat etmek lazım :)

Değişikliği ben değil de bir başkası derinlemesine yapmış. Arazide böyle derin çizik olmuyor :/
Geçmiş olsun abi,ne diyeyim ki :) el insaf yani...

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Kışlık lastikleri çıkarmadan jant lastik davlumbaz giriştim. Sırası ile fotoğraflar aşağıda.
2 ltlik pompaya 100 cc bdx, 100 cc ceviz, 100 cc est, bolca bilberry yaptım. Sondaki fotoğraf durulama sonrası herhangi bir patlatma koruma yapmadan önceki hali.

Lastikleri söktükten sonra detaylı temizlemek daha iyi olur ama koyduğum depoda böyle bir imkan yok malesef.
Ellerinize sağlık, sonuç harika olmuş. Bu arada jantlar da ayrı güzeller, son zamanlarda bir Volvo'da gördüğüm en güzel jant olabilir hatta :)

Ellerine sağlık üstadım, gördüğüm en bakımlı ve parlak AE101 olabilir kendileri beyaz olmasına rağmen :)

Ellerinize sağlık güzel bir temizlik olmuş ama bunun yanı sıra bana bambaşka bir anımı hatırlattı. Üniversite 1. sınıfta yurtta kalırken bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir arkadaşımın da böyle tuşları çıkabilen bir klavyesi vardı. Tuşlarını bir kapta yıkayıp kurusun diye camın önüne bıraktıktan 30 saniye sonra bir kargaydı sanıyorum "K" harfini alıp götürmüştü :taraa:

Değişikliği ben değil de bir başkası derinlemesine yapmış. Arazide böyle derin çizik olmuyor :/
Çok geçmiş olsun, ne desek boş gerçekten üzülüyor insan sadece.