Valla sitedeki komşularımız hepsi sever sayar beni. Tanımadığım insan çok az. Ama bu işler beni buluyor. Bu son olay muhtemelen çocukların çarpması vs bir olay. Ama silecekleri kırmak kasti. Hayırlısı ne diyeyim. Detay işini de bir süre askıya alıyorum. Belki aracı da satarım ucuz yollu birsey alırım
Nazara geliyorsun

Çok geçmiş olsun

Renk çok dikkat çekiyor. Bizim sitede de değişik veletler var. Geçen gün bir tanesini başkasının bisikletletini kurcalarken enseledim, hiç bozuntuya vermeden olay yerinden ayrıldı.
Bir sefer otoparkta bisiklete binenleri azarladım. Bisiklet ile en olmadık yerlere giriyorlar, sonuç ya göçük ya da derin çizikler olacak, ama umurlarında değil tabi velilerin de umrunda değil. Çocuğa yapma etme diyen yok. Başkasının malına zarar verir, olduğu yerde bağıra bağıra oyun oynar...vs anası-babası da yanındadır ama sallamaz. Sonra birde gevşek gevşek onlar çocuk demezler mi? Bizde çocuk olduk, biz hiç böyle davranmadık, söz dinledik.
Kayınvalidenin yazlığında bahçe için kullandıkları su bol kireçli, hatta şöyle, o suyu elbiseye tut ve balkonda ipe mandala tak sabaha içinde insan var gibi dimdik durur o derece

Huyumu da biliyorlar ama kendi otomobilleri zerre umurularında değil, kireç lekesi güneş yanığı hiç onlar için dert edilesi şeyler değil. Adam geliyor btikileri sularken, aracını da su tutuyor, hızını alamıyor olduğu yerden yola da su tutuyor. Benim zuzuya da su sıçrıyor her defasında yapma etme diye uyarıyorsun ama nafile. Bende elimde bez, sıçrayan yerleri siliyorum. Ama o görmesine rağmen yine bildiğini okuyor. Çok iyi insan ama , iq, eq...vs biraz düşük seviyede. Duvara söylesem duvar artık dile gelir tamam abi der, bunda tık yok.
Ha birde pazar kuruluyor, bütün acemiler gelip bizim sokağa park ediyor. Geri geri giderken yılan gibi sağa sola gidenler yüzünden bütün gün otomobil başka yerde muhafaza ediyorum. Çünkü birisi sürtmese kesin başkası sürtecek. Madem kullanamıyorsun ne halt etmeye otomobili kullanırsın ne halt etmeye pazarın en dibine kadar otomobili götürürsün. Madem olmuyor bari birinden yardım iste, onu da kendine sürdüremiyor.