Ortak Alım Ceviz Prewash [Ana Konu] Detail Forum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Aracın boyası zımparadan hallice koruma vs hiçbirşey yok . Kirlerin tutunmasını engelleyecek birşey yok yani . Kirler 2-3 haftalık araç uzun yolda yapmış. Reçetemiz 1:3 oranında ceviz-su karışımı , secho pompayla uygulayıp 4-5 dakika bekledikten sonra basınçlı su ile duruladık.Sonuçlar şöyle
öncesi-sonrası.jpg

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
İstanbul için kargo ücreti ne kadar mal oluyor mesela 5 lt için? Bir dahaki alıma inş almayı düşünüyorum.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İstanbul için kargo ücreti ne kadar mal oluyor mesela 5 lt için? Bir dahaki alıma inş almayı düşünüyorum.
Hoşgeldiniz, kendinizi tanıtan bir konu açarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.
Şu anda net bir tarih yok ama yaza doğru diye öngörüyoruz.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz, kendinizi tanıtan bir konu açarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.
Şu anda net bir tarih yok ama yaza doğru diye öngörüyoruz.
Hocam bu foruma uzun zaman önce üye oldum ama paylaşımdan çok takipte kaldım... gözümden kaçmış bu sıralar bi cevizdir gidiyor ;) bi atraksiyon olursa bizde almak icin sırada bekliyoruz;)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam bu foruma uzun zaman önce üye oldum ama paylaşımdan çok takipte kaldım... gözümden kaçmış bu sıralar bi cevizdir gidiyor ;) bi atraksiyon olursa bizde almak icin sırada bekliyoruz;)
Takipte kalın, kaçırılacak ürün değil, şiddetle tavsiye ederim

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bu ürünün çıkmama sebebi pazarlama stratejisi mi ? Sebep ne olaki
Mehmet bey ürün piyasada sürekli bulunan bir ürün değil , yeterli miktarda talep edilmesi üzerine ürünü tedarik edebiliyoruz. Pazarlama, kar amacı güdülmesi vs. forumumuzda söz konusu bile olamaz , ki olsaydı sponsorluk kabul ederdik ve bu ürünüde üyelerle paylaşmak yerine sadece kendimiz kullanırdık, üyelere yardımcı olacağız derken kendimizi +100lt gibi bir ürünü 5 lt olarak bölmeye, paketlemeye kargolamasına uğraşıp bu kadar kendimizi yormazdık.:)

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Şimdi acil lazım bana çünkü ilk başlangıç yapacağım elimde hiçbirşey yok. Ama durumu anladım adamlarda haklı valet proya para vermek istemiyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Şimdi acil lazım bana çünkü ilk başlangıç yapacağım elimde hiçbirşey yok. Ama durumu anladım adamlarda haklı valet proya para vermek istemiyorum
Şimdilik kendinize başka bir markadan ya da forumumuzda cevizi paylaşmak isteyen başka bir arkadaşımızdan bölünmüş olarak ürün alabilirsiniz.

Yakın zamanda tekrardan satış konusu olmayacak maalesef.

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Ceviz paylaşmak isteyen olursa bende alırım mesaj atan olursa sevinirim

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şimdilik kendinize başka bir markadan ya da forumumuzda cevizi paylaşmak isteyen başka bir arkadaşımızdan bölünmüş olarak ürün alabilirsiniz.

Yakın zamanda tekrardan satış konusu olmayacak maalesef.
Hocam kusura bakma gözümü sana kestirdim içimden bi his sende bi miktar ceviz var diyor bende bi yüzsüzlük yaparak ücreti bukabilinde senden 1 litre istiyorum.. ;) Özelden ibanini dört gözle bekliyorum ;)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bende denemek isterim talep bu kadar çoğalmışken bi alım daha yapsanız

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
tekrar alım olacaksa bi 5 lt de ben alırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Üretimi zor ve meşekkatli bir ürün mü bu neden ara sıra üretiliyor. Şuan eminim 100 lt üretilse gene hepsi satılacaktır beklemenin manası nedir acaba

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hocam kusura bakma gözümü sana kestirdim içimden bi his sende bi miktar ceviz var diyor bende bi yüzsüzlük yaparak ücreti bukabilinde senden 1 litre istiyorum.. ;) Özelden ibanini dört gözle bekliyorum ;)
Kendim kullandığım cevizim var tabii ki ancak 1 litre için kargo ücreti ödemeye değmez :utandim:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Üretimi zor ve meşekkatli bir ürün mü bu neden ara sıra üretiliyor. Şuan eminim 100 lt üretilse gene hepsi satılacaktır beklemenin manası nedir acaba
Üretimi zor ve meşakkatli değil. Fakat üretimi yapan firmanın üretim konseptinde olmayan bir ürün ve rica üzerine üretiyorlar.

Örneğin kıyafet üretiyorsunuz ve birisi gelip sizden koltuk kılıfı dikmenizi istiyor. Ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...