Ortak Alım Ceviz Prewash [Ana Konu] Detail Forum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Parası iyiyse, karı varsa ben üretirdim, sonuçta ticari firmanın amacı yaptığı ticaretten kar kazanmak.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Parası iyiyse, karı varsa ben üretirdim, sonuçta ticari firmanın amacı yaptığı ticaretten kar kazanmak.

Hocam merhaba, burada ticari kaygı dışında yönetici arkadaşlar böyle bir ürün için seferber olmuş uzun zaman test etmişler her koşulda, her durumda zararlarını zararsız yanlarını konuşup tartışmışlar. Ticari kaygı güdülüyor olsa emin olun sizde şuan VP yerine ceviz için talepte bulunuyor olmazdınız ?

Bu tarz sitemler yerine alım konularını takip ederek kendi fırsatlarınızı yakalayabilirsiniz. Ceviz konusunda para ilişkisinden çok fayda amacı güdülüyor. Hatır gönül olarak yapılan bir üretimde de kimseyi kendi işinden alıkoyup sürekli ricada bulunulamıyor maalesef. @ffsahin arkadaş elindeki ürünü bölüşmek üzere bildirim yaptı umarımm kaçırmadınız ?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Yanlış anlamışsınız kimseye stem felan etmedim. Sadece biyerde yeterli talep gelirse üretilir yazıyordu. Bende zannettim talep geldikçe sürekli üretim yapılıyor. Yoksa stem yapılacak bi durum yok varsa bardır yoksa yoktur.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yanlış anlamışsınız kimseye stem felan etmedim. Sadece biyerde yeterli talep gelirse üretilir yazıyordu. Bende zannettim talep geldikçe sürekli üretim yapılıyor. Yoksa stem yapılacak bi durum yok varsa bardır yoksa yoktur.

Ticaret karla yapılıyor diye söylenince bende açıklama yapmak istedim hocam , ürün hazırlık aşamasında da dağıtımda da emek çok. Yeni alımda yapıldı bu yüzdenn her zaman erişebilmek yerine fazla stokla alım yapıyoruz. Ürünü ürettir , kargoyu al, bidon satın al, ambalaj hazırla kutula sağ salim gideni gitmeyeni kontrol et,kargoya taşı diye düşününce her zamanda fırsat bulunamayan bir işlem :) yoksa size karşı sert bir yaklaşım değil maksadım sizde beni yanlış anlamayın. Ürünün tedariğinde yardımcı olan arkadaşlar bazen böyle konularda cevap vermek istemediğinden 3. Şahıslar olarak bildiğim kadarıyla izah etmek istedim

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Ticaret karla yapılıyor diye söylenince bende açıklama yapmak istedim hocam , ürün hazırlık aşamasında da dağıtımda da emek çok. Yeni alımda yapıldı bu yüzdenn her zaman erişebilmek yerine fazla stokla alım yapıyoruz. Ürünü ürettir , kargoyu al, bidon satın al, ambalaj hazırla kutula sağ salim gideni gitmeyeni kontrol et,kargoya taşı diye düşününce her zamanda fırsat bulunamayan bir işlem :) yoksa size karşı sert bir yaklaşım değil maksadım sizde beni yanlış anlamayın. Ürünün tedariğinde yardımcı olan arkadaşlar bazen böyle konularda cevap vermek istemediğinden 3. Şahıslar olarak bildiğim kadarıyla izah etmek istedim
Neyse tekrar üretilirse kaçırmayız umarım takipte kalalım. Keyifli forumlar.

detailwolf

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Uzun zamandır takipteyim nasip olmadı kaçırdım alımları ee elimde ki ön yıkama şampuanı da bitti neyse ki havalar yağmurlu gidiyor :D Yakın zamanda yeni bir talep listesi görmek dileği ile takipteyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun zamandır takipteyim nasip olmadı kaçırdım alımları ee elimde ki ön yıkama şampuanı da bitti neyse ki havalar yağmurlu gidiyor :D Yakın zamanda yeni bir talep listesi görmek dileği ile takipteyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu cevize de 50-100 mesaj sınırı getirilmeli. Vatandaş tanışma konusu açmıyor ilk defa görmüşüm,gelmiş burda niye yok sorusunu soruyor,açıklama yapılıyor yine anlamıyor. Yönetimin iyi niyeti suistimal ediliyor bence.

Fatih Şahin
50-100 az olmuş 750-800 sınırı getirilsin ... kardeşim bi ürünü yağlandıra ballandıra anlatırsan bi de üstüne sanki limited edition gibi sınırlı miktarda üretirsen görmeyen duymayan geç farkeden gayet mantıklı ve doğal olarak merak eder..

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
50-100 az olmuş 750-800 sınırı getirilsin ... kardeşim bi ürünü yağlandıra ballandıra anlatırsan bi de üstüne sanki limited edition gibi sınırlı miktarda üretirsen görmeyen duymayan geç farkeden gayet mantıklı ve doğal olarak merak eder..
Hocam yanlis anlamayin lutfen fakat yanlis gormuyorsam 2017’den beri uyesiniz. Tanisma konusu o zamandan bu zamana acmamissiniz bu olabilir tabiiki fakat eger bir konu acip kendinizi tanitirsaniz arkadaslarla aranizdaki samimiyette yurur arkadaslarda ellerinden gelen yardimi yapabilirler. Burada markali vs. seri uretim bir urunden soz etmedigimiz icin haliyle rica uzerine uretiyorlar ve talepler icin arkadaslar uzunca sure talep toplayip alamayanlar icin kendi haklarini yariya boldurup alanlar dahi oldu. Umarim soylediklerimi yanlis anlamazsiniz amac yardimci olabilmek cunku forum bunun uzerine kurulu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Burda hiç bir ürün yaglandira ballandıra anlatilmamistir foruma ne kadar uzak olduğunuz buradan belli. Amacım polemik yaratmak değil,görmeyen duymayan geç farketen gerekli açıklamalar yapılınca Tamam demesini bilecek burda kişiye göre hizmet verilmiyor.

Fatih Şahin

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Burda hiç bir ürün yaglandira ballandıra anlatilmamistir foruma ne kadar uzak olduğunuz buradan belli. Amacım polemik yaratmak değil,görmeyen duymayan geç farketen gerekli açıklamalar yapılınca Tamam demesini bilecek burda kişiye göre hizmet verilmiyor.

Fatih Şahin
Tamam demesini bilecek
derken ???

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Tamam demesini bilecek
derken ???
Verilen emeğe,gösterilen ilgi ve alakaya saygı duyacak. Bu ortamın huzurunu en önemlisi kalitesini düşürecek soylemlerde bulunmayacak. Forumun kuralları var zahmet edip okuyacak. Beğenmeyen gidip başka ürün alacak.
Konunun uzamamasi adın, konuyla alakalı Son mesajım.
Iyi günler dilerim.

Fatih Şahin

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynen öyle ceviz foruma özel ve Limited Edition bi ürün benim için özel seri bir ürün forum üyelerimiz yararlanıyor emeği geçen yönetimdeki arkadaşlarında hakkı ödenmez böyle kaliteli bi ürünü kar amacı gütmeden emek safrederek bizlere ulaştırıyorlar anlayış göstermek lazım dikine dikine konuşmak yerine alım yapılınca takipte kalsaydınız kaçırmazdınız bu kadar basit polemik yapmaya ortamı germeye gerek yok bu forum kadar seviyeli bir yerin huzurunu bozmaya hiçbirimizin hakkı yok hocam alım olunca sizde alın ama beklemek gerekli uzamasın konu kimse birbirini kırmasın bi şekilde paylaşım yapılır iş görülür burda çıkar menfaat hiç güdülmedi birazcık anlayış lütfen

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Şimdi bu ürünü aldık inşallah en kısa sürede elime geçer. Köpük yapma ihtimali olmayana birisi her yıkama öncesi bunu kullansa seramiğe ya da farlara vs zarar vermez değil mi?

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Şimdi bu ürünü aldık inşallah en kısa sürede elime geçer. Köpük yapma ihtimali olmayana birisi her yıkama öncesi bunu kullansa seramiğe ya da farlara vs zarar vermez değil mi?
İlk mesajdaki yorumları okuyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...