Selamlar herkese, İstanbul'un kari malum maksimum 2 gun artik

ama o karin da en afillisini yemisti arac. Salidan sonra yagis gosterse de bu sekilde tuzlu, kirli ve kar artikli dolasmayi icim kaldirmadi.
Bu sefer @onurçiko ustadin dedigi gibi maci kafamda oynadim once. Sonra @Kzmsefa nin dedigi check list tarzi programla listemi olusturdum urunlerimi hazirladim.
Yola ciktim derken yine kovayi almadigimi fark ettim

Allahtan bu sefer daha benzinlige yanasmamistim hemen geri donup aldim. Ev ile benzlik arasi 2 dk.
Siginak yani depo ile otopark katimin ayni olmayisindan arada boyle unutkanliklar yapacagim gibi
Cok uzattim bunlar les halleri arabanin
Bir fazladan tur attigim icin disklerin sogumasini bekledim biraz.
Jantlarda cg wheel cleaner ve b33 karisimi kullandim. Uzerine Soft99 iron terminator. Bu urunu cok sevdim cok etkili. Keske buyuk boyu olsa da ekonomik bir sekilde de kullanabilsem. Jant kovasinda sampuan olarak sonax turubcu vardi.
Kendi yaptigim kuzu postu eldivenden dondurme jant fircasini da denedim. Tahtasi kalin geldi her yere giremedi. Tchiboya gecis yaptim hemen.
On yikama icin 20 ml b33 ve 10 ml kc gs koydum alta foam icine. Xiaomi pompa ile guzelce kopukledim araci. Koruma olarak gecen yikamadan pw vardi. Kolayca terketti zaten bizi.
Bu kisimlarin fotolari yok maalesef. Bu paylasim sadece oncesi ve sonrasi seklinde.
Kova icin cg gamma sealli kova icine evden sicak su koydum ki bunun icin aldim zaten bu kovayi. Sicak su tasiyabileyim diye. Sampuan flowey kullandim. Tam adini unuttum. Fazla kopurmeyen ama kayganligi kokusu ve kir sokuculugu iyi bir sampuan. Hem de ekonomik.
Guzelce kuruladim araci ve seal n shine ile koruma altina aldim. Evde cok oyalandigim icin wax surmeye vaktim kalmamisti. Sealent olarak seal n shinei cok seviyorum.
Tavana uygularken gordum ki ben diger panelleri yapama kadar dusen cigi soguktan buz yapmis. Tavana mudehale edemedim. Garaja gelince tekrar silip uyguladim ama bezim islakti, cok tutunacagini sanmam.
Lastikleri de kurulayip magic dressing kullandim. Sisesi 3d sisesi, fis fis kismindan akitma yasadim. Bayadir bakimsiz bu sisede duruyordu. Sise katili is basindaydi yani.
Finaller de su sekilde
Bunlar da bu yikamanin maliyeti
Eve cikardim temizlemek icin, ardindan depodaki yerlerine geri gidecekler.
Diger sorunlardan bir turlu konuyu otoparkta yikamaya getiremedim yonetime. Insallah ben bir firsat bulur konusurum onlar da tabi Omercim al saatlerce suyumuzu ve elektrigimizi kullan derler
Okuyanlara tesekkur ederim. İyi detaylar
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi