CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Adam bu işin piri gerçekten, mükemmelsin vesselam. Zenciden sonra bu araçta bir fenomen olur.
308 e bir 308 parası daha harcanmış, eline koluna sağlık.
Bir iç mekan resimi alırsak onuda merak ettik.
Maşallah...

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
ellerine sağlık muammer projelerin adamı yine on numara iş çıkmış.
Teşekkürler abi :) Elimden geldiğince projelere devam

Adam bu işin piri gerçekten, mükemmelsin vesselam. Zenciden sonra bu araçta bir fenomen olur.
308 e bir 308 parası daha harcanmış, eline koluna sağlık.
Bir iç mekan resimi alırsak onuda merak ettik.
Maşallah...
Teşekkürler abi est öyle düşünmene sevindim.İçini de atacağım abi bir kaç eklenti sonrası :)
Sende mi filtrelerden muzdaripsin :D

@CNR Detailing maşallah eline sağlık. Ayıptır sorması ne kadar harcadınız?
23,800 Şuan abi :) Teşekkür ederim.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
zenci eline saglık yakmışsın yine yün ped orbital makina kısmına kısmen katılıyorum

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize emeğinize sağlık hocam, çok güzel uygulamalar olmuş çok güzel siparişler var kesenize bereket :alkis:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing hocam dönüşe duyarlı xenon nasıl yaptınız o kısmı detaylandırabilir misiniz? kodlaması sensörleri vs..
Aracın orijinal ekipmanı hocam .Rczlerde ve sporitumların opsiyonlarında bu far satılıyor tanesi 4500 lira civarında sensörleri ile birlikte. Biz sonradan ekledik tabi. Denge kollarına sensörlerini ilave edip bsi dan kodlama yaptığımız zaman çalışıyor.Ama baya bi kafa patlattık zor iş vesselam :)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracın orijinal ekipmanı hocam .Rczlerde ve sporitumların opsiyonlarında bu far satılıyor tanesi 4500 lira civarında sensörleri ile birlikte. Biz sonradan ekledik tabi. Denge kollarına sensörlerini ilave edip bsi dan kodlama yaptığımız zaman çalışıyor.Ama baya bi kafa patlattık zor iş vesselam :)
Kit olarak mı satılıyor? kodlamasını nasıl yaptınız? far ları nerden temin ettiniz? kablolama şemasını nasıl elde ettiniz?

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Far sensör ayrı farda kit olmaz.Kodlama pp2000 veya diagbox üzerinden yapılıyor.Bsi dan kablo çekmek gerekiyor.Peugeot 308 şemalarının hepsi bende mevcut

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba arkadaşlar , yoğun günler sonrası yaptığım uygulamarı nihayet yavaş yavaş paylaşacağım aralarından en sevdiğim ve cesaretine hayran kaldığım bir arkadaşımızın aracı ile başlayacağım. Onu adı Openair 307 rengi ve eklentileri ile muazzam bir araç fakat boyacısıda bir o kadar kasap sanırım bir kaç parça hariç araç boyanmış ve zımparası yapılmış sağolsun boyacımız boyayı toparlayamamış birde kapı kollarının boyasını polisaj da ham yapmış durum karşınızda :) Herkesin şimdiden gözlerine sağlık.

Ön yıkama : Ceviz, kil Valet pro turuncu ,Demirtozu yapmadım bir panelde denedim hiç bişey gelmeyince sanırım boyanın yeni olduğundan dolayı diye direk kil 'e geçtim.
Pasta : Rupes Coarse ,Koch F5
Pad : Ufs Domestic,Rupes Polish,Hex Polish
Koruma : Amigo glaze üstüne Pw

Kaputu spotu kapatıp yansımalarını kontrol ettim.

Farlardan da %70 kadar sonuç aldık içeriden biraz kirlenmemiş olsa sonuç oranı artabilirdi.

Polisaj bitti sabah erken saatlerde başlamamıza rağmen totalde 10 saati buldu sanırım sonradan boyanan çok parça olduğu için tek geçişte gitti çizikler.Yıkama sonrası parlaklık kontrolü

Geçelim finallere .Finaller farklı bir cihaz ile çekildi ayarını pek yapamadım filtreli gibi çıksada no filterdir.

Buda içeriden birkaç kare

Son düzenleme:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Maaşallah kardeşim
Ölüyü diriltirsin sen
Eline koluna sağlık
Artık senin konuları açmadan ön hazırlık yapıyorum :cool: