valla benim izledigim videolarda k6 da sikinti cikarmamisti ama bende sorun oldu senin cihazin basinci biraz daha dusuk oldugu icin sende problem cikarmaya bilir
Merhaba,
Bende Bosch Advanced Aquatak 160 Basınçlı Yıkama Makinesi mevcut.
Kısa tetik kullanmadan makinanın orijinal hali ile bu köpük yapıcıyı kullanabiliyor muyum?
Teşekkürler.
Merhaba,
Bende Bosch Advanced Aquatak 160 Basınçlı Yıkama Makinesi mevcut.
Kısa tetik kullanmadan makinanın orijinal hali ile bu köpük yapıcıyı kullanabiliyor muyum?
Teşekkürler.
Arkadaşlar K5/K6 Makinalar var bende her iki.makinada da kesik atim olayi var kutu icerisinden iki adet nozul var ben yedek olani taktim bir sorun yasamadim duzeldi ama baska arkadaşlarda düzelmedi sonradan nozul aldilar hep.
Bende K4 ve K5 makinam var. MJJC cannon pro ve 2 tane autobrite ( eski ve yeni versiyon) foam lancelerim var.
hepside kullandım, 1,25 nozulla hiç kesik atmadan sorunsuz kullandım. Sanırım bu foam lance kalitesine alakalı olabilir.
Bende K4 ve K5 makinam var. MJJC cannon pro ve 2 tane autobrite ( eski ve yeni versiyon) foam lancelerim var.
hepside kullandım, 1,25 nozulla hiç kesik atmadan sorunsuz kullandım. Sanırım bu foam lance kalitesine alakalı olabilir.
yaklaşık 6aydır karcher k3 ile birlikte kullanıyorum iyi ki almışım.Tam bir fiyat performans ürünü içerisindeki şampuan ise 1:20 oranında sulandırılmış vonixx v-floc
ürünü aliexpress yerine amazondan çok daha hızlı kolay alabilirsiniz linki bırakıyorum.
Normalde siyah parça üzerindeki görünen parlak pimi çıkarınca nozul çıkar. Sizin takmak istediğiniz( köpük yapma filitesini) ürünü yedek olarak göndermiş olmasınlar sakın.
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi