Detail Forum Kağıt Paspas / Stoklar Tükendi

Kağıt ve renk olarak hangi opsiyonu tercih ederdiniz?

• Bej Renk Deri Kağıt Üzerine Forum Logo Baskısı

Kullanılan: 24 28.2%
  • Siyah Renk Selefonlu Kağıt Üzerine Forum Logolu

Kullanılan: 61 71.8%

• Kullanılan toplam oy
    85

serden

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
RE: Detail Forum Kağıt Paspas

Şehır dışında olduğumdan kargoyu kızım almış,kargo ücreti istememişler,kimin hakkı bana geçtiyse ödemesini derhal yapayım.Teşekkürler

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

serden' Alıntı:
Şehır dışında olduğumdan kargoyu kızım almış,kargo ücreti istememişler,kimin hakkı bana geçtiyse ödemesini derhal yapayım.Teşekkürler
Aynı durum bende de oldu. Kurum güvenliğine teslim etmişler gitmişler. Özelden de mesajlaştık konu ile ilgili.

Kargo ücretini halledelim ki bir daha istemeye yüzümüz olsun :D

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detail Forum Kağıt Paspas

Arkadaşlar herkese ilgisi için teşekkür ederim, umarım herkes memnun kalmıştır. Stokları erittik şimdilik Bir sonraki siparişte görüşmek üzere

Moderatör tarafında düzenlendi:

berkcanbilginar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar bir daha yapılırsa listeye şimdiden yazar mısınız foruma geç üye olmanın zararını burda gördüm

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Focus_002

Çaylak Detaycı
Üye
İl
balıkesir

erguel' Alıntı:
Arkadaşlar herkese ilgisi için teşekkür ederim, umarım herkes memnun kalmıştır. Stokları erittik şimdilik Bir sonraki siparişte görüşmek üzere
Emeğine sağlık hocam paspaslar çok güzel olmuş. Bizim karşı büfeye bırakmıslar. Kargo ücreti demedi elemanla yollamış yarın sorayım verdi mi diye

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Tela paspas için konu açmak istemedim,

Böyle bir talep olur mu başlık açmalı mıyım, yoksa kağıt için sanırım herkesin bagajı dolu yeni ihtiyaç yakın zamanda olur mu?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Böyle bir talep olur mu başlık açmalı mıyım, yoksa kağıt için sanırım herkesin bagajı dolu yeni ihtiyaç yakın zamanda olur mu?
Tela paspas bir işe yaramıyor desem yeridir, hem çok kayıyoe hemde katlanıyor filan kullanışlı olmadı.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara

Tela olursa ben alırım benim için kağıda göre daha dayanıklı ve uzun ömürlü ayrıca ölçü iyi ayarlanırsa kenarlara doğru hafif kıvrılıp altına hiç toz geçirmiyor

sagaya

Çaylak Detaycı
Üye
Aynen tela olursa bende alırım.Şuanda 2 sene önce aldıklarım bitmek üzere çok memnun kaldım.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben de halen telaları kullanıyorum ama bitmek üzere,

Toplu alım listesi yapabilir miyiz?

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
halı paspas kullanırken tela denemiştim hiç memnun kalmadım çözümü kış aylarında havuzlu kauçuk paspas kullanmakta buldum tavsiye ederim

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
halı paspas kullanırken tela denemiştim hiç memnun kalmadım çözümü kış aylarında havuzlu kauçuk paspas kullanmakta buldum tavsiye ederim
Arabaya binenler kibar davranırsa tela muhteşem arada bir çırp nemli bezle sil geri yerine koy altta 0 toz, havuzlu paspaslarda daha az kayma yapıyor ama araca binenler dikkatli davranmazsa o zaman tam bir eziyet gerçekten hiç kullanma daha iyi

Ben de halen telaları kullanıyorum ama bitmek üzere,

Toplu alım listesi yapabilir miyiz?
Sevinirim benim ihtiyacım var almak isteyen başka olur mu bilmiyorum ama

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu işe aracı olacak matbaacı tanıdığı olan var mıdır? Yönetimden kime danışmak gerekir etiketleyebilir miyiz ?

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Geçen yaptırılan telaları ortak alımda ben eds- cila market eroldan almıştım artık sitesinden satıyormuş haftaya stokta olacağını söyledi toplu alım olmazsa ihtiyacı olan için faydalı olabilir

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Geçen yaptırılan telaları ortak alımda ben eds- cila market eroldan almıştım artık sitesinden satıyormuş haftaya stokta olacağını söyledi toplu alım olmazsa ihtiyacı olan için faydalı olabilir
Evet ben de aynı konudan almıştım 100adet, gramajı piyasadakilere göre gayet iyi ve kalındı, takipte kalalım olmadı oradan alırız. Teşekkürler