Detail35 Uygulamaları

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Tek tek cevap yazmak yerine herkese cok tesekkur ederim, maalesef benimde içime sinen bi uygulama olmadı arac sahibine de üzüldüm genç çocuk hevesliydi. Hevesini kursaginda bırakmamak icin mümkün olduğunca çizik giderdim ama bazı yerlerde hare dahi bırakmak zorunda kaldım.
Polisaj öğrenmek isteyenler icin guzel bir örnek olur bu arac :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim. Elinden geleni ve olması gerekeni yapmışsın. Boya gerçekten berbat durumdaymış, resimlerden gördüğüm kadarıyla çamur gibi olmuş. Iyi toparlamişsınız ama

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğinize sağlık adamlar polisaj yapmamış resmen verniği kazımışlar pes diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok güzel iş çıkarıyorsunuz tebrik ederim.

Polisaj sonra yani koruma öncesi pasta kalıntılarını ve yağlarını m600/700 ile mi alıyorsunuz yoksa yıkayarak mı?

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Çok güzel iş çıkarıyorsunuz tebrik ederim.

Polisaj sonra yani koruma öncesi pasta kalıntılarını ve yağlarını m600/700 ile mi alıyorsunuz yoksa yıkayarak mı?
Herkese teşekkürler tekrardan. Eğer kapı içlerine çok toz gitti ise yıkıyorum gitmedi ise seramik uygulayacağım için tekrardan arabayı ıslatmıyorum, her iki şekilde uygulamanın ardından Gyeon prep veya Carpro eraser kullanıyorum M700 tarzı ürünler bana güvenli gelmiyor nedense...

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Geçen hafta talihsiz bir sürtme vakası yaşamıştım bu gun onunla ilgilendim

Öncesi

Sonrası

3000 trizac zımpara yapıp h9-f6 polisaj yaptım tamamdır :)
Hafif göçük mü var, göçüğüde alsaydın. 4 gündür çeşme buz tutmuş çözülmüyor. Temiz poloya hasret kaldım:rolleyes:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hafif göçük mü var, göçüğüde alsaydın. 4 gündür çeşme buz tutmuş çözülmüyor. Temiz poloya hasret kaldım:rolleyes:
Göçük konusunda bi deneyimim yok, kendim elimden geldiğince düzelttim polisaj ile abi :) musait bir vakitte gocuğu de halledecegim. Benimde sadece arka kapı temiz yağmur geliyor haftasonu diye yıkamadım :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık öncesine göre iyi olmuş. Az bir göçük operasyonu ile eskisi gibi olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhabalar bu uygulamadaki konugum @Ozbayhasan35’in 2016 model vw golf 1.2tsi aracıydı

Hasan’dan önceki sahibi aracı yıkama tüneline pardon infaz tüneline sokmus. Durumu tahmin ettiğimden daha kötüydü

Hasan aracı yıkayıp getirdiği icin direk TugaRex demirtozu ve Bilthamber kil temizliği yaptık

İçeri alıp kil temizliğini yapıp tekrar duruladık

Aracın boyası yaşına göre cok kötü durumdaydi

Scangrip ile kontrol

Mikronlari ölçük 1 kere polisaj yapılmış gibiydi, koch h9 rupes ultrafine koruma olarak Gyeon primer tercih ettim

Finaller

Scangrip ile kontrol

Son görseller

Ozbayhasan35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Teşekkürler üstat tüm aşamalardaki hassasiyetin talep ettiğim şeylerde beni kırmaman beni çok memnun etti. Güzel bir gün geçirip günün sonunda da hepimizin memnun olduğuna inanıyorum. Gerek uygulama gerekse sohbet amaçlı her zaman görüşmek dileğiyle :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar bu uygulamadaki konugum @Ozbayhasan35’in 2016 model vw golf 1.2tsi aracıydı

Hasan’dan önceki sahibi aracı yıkama tüneline pardon infaz tüneline sokmus. Durumu tahmin ettiğimden daha kötüydü

Hasan aracı yıkayıp getirdiği icin direk TugaRex demirtozu ve Bilthamber kil temizliği yaptık

İçeri alıp kil temizliğini yapıp tekrar duruladık

Aracın boyası yaşına göre cok kötü durumdaydi

Scangrip ile kontrol

Mikronlari ölçük 1 kere polisaj yapılmış gibiydi, koch h9 rupes ultrafine koruma olarak Gyeon primer tercih ettim

Finaller

Scangrip ile kontrol

Son görseller

@Detail 35 kutas kanka eline koluna sağlık :) gerçekten araç yüzeyinden ölü deri soyulup atılmış gibi :D piano blacklerin ilk hali durumu açıklıyor zaten :D gerçekten baya baya iyi toparlanmış :)

@Ozbayhasan35 hayırlı olsun sana da dostum :) artık top sende :D sıra, düzeltme işlemleri sonrası oluşan bu güzel yüzeyi korunabildiği kadar korumakta :)