Detail35 Uygulamaları

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Vonix v-leather deri koruma uygulaması sırasında fazla vaktim olmadığı için pek fotoğraf çekemedim idare edin bu seferlik :)

Öncelikle deri aksamları colourlock hafif deri temizleyici ile temizleyip ıslak bir bezle sildim ve uygulamaya başladım. Daha ömceden Gyeon Leather shield kullanmıştım koku olarak farksız uygulama olarak Vonix'de sünger çıkıyor gyeon carpro igl gibi markalarda uygulama takozu ve süet çıkıyor benim için sünger ile uygulamak daha zordu pek hoşuma gitmedi. Her kat arası 1 saat bekleme süresi var total 3 kat uygulanıyor. Tam kuruma 72 saat sürüş için uygunluk süresi 4 saat olarak belirtilmiş. Geçelim fotoğraflara;

Uygulama süngeri ve 50ml şişe

sürücü koltuğu bitmiş ancak silinmemiş hali

Yolcu koltuğu sol taraf uygulanmış silinmemiş sağ uygulanmamış hali

finaller:

Özetlemek gerekirse sünger ile uygulama dışında ürünü sevdim yüzeye ekstra görüntü eklemiyor uygulama kolay 3 kat şekilde uygulanması gerekiyor aralarında birer saat olması gerekiyor.

Uygulama: Temizlenmiş deriye sünger yardımı ile + şekilde uygulayıp Mat görüntü için 1-2 dakika içerisinde silin Saten görüntü için silmeden kurumaya bırakın maximum 3 kat uygulayın, her kat arası 1 saat kürleşme süresi tanıyın​

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bu ürün parlatıyor mu acaba? Parlak gibi geldi yada ışıktan öyle. Meraktan soruyorum ben deri seramiğine karşıyım :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu ürün parlatıyor mu acaba? Parlak gibi geldi yada ışıktan öyle. Meraktan soruyorum ben deri seramiğine karşıyım :)
Selamlar, parlaklık kesinlikle eklemiyor sanırım ışıktan çünkü sahibi özellikle mat olmasını istiyordu biraz parlamalar başlamıştı, seramik diyoruz ama esnek bir ürün bende çok severek uygulama yapmıyorum açıkcası, ancak bizim gibi herkes aracına sürekli bakım yapamıyor 9500 kilometreydi araç ilk defa derilere temizlik ve uygulama yapmış olduk. Deri seramiğine çok sıcak bakmıyorum ama az sevgi gören araçlar için mantıklı oluyor firmalar deri seramiklerine yaklaşık 1 yıl ömür biçiyor. Zaten bildiğimiz gibi 6-7 ayda bir iç detay yapmak hem bakteri üremesi hemde mümkün olduğunca temiz binmek adına gerekli, ömrünü takip edebileceğim bir araç ikinci buluşmada mutlaka güncelleme yaparım

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Selamlar, parlaklık kesinlikle eklemiyor sanırım ışıktan çünkü sahibi özellikle mat olmasını istiyordu biraz parlamalar başlamıştı, seramik diyoruz ama esnek bir ürün bende çok severek uygulama yapmıyorum açıkcası, ancak bizim gibi herkes aracına sürekli bakım yapamıyor 9500 kilometreydi araç ilk defa derilere temizlik ve uygulama yapmış olduk. Deri seramiğine çok sıcak bakmıyorum ama az sevgi gören araçlar için mantıklı oluyor firmalar deri seramiklerine yaklaşık 1 yıl ömür biçiyor. Zaten bildiğimiz gibi 6-7 ayda bir iç detay yapmak hem bakteri üremesi hemde mümkün olduğunca temiz binmek adına gerekli, ömrünü takip edebileceğim bir araç ikinci buluşmada mutlaka güncelleme yaparım
Tamamdır, deri seramiğiyle ilgili aynı fikirde olmamıza sevindim :) Sonuçları takipteyiz o zaman.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhaba forum üyelerimizden @kizmazfatih ‘in Honda civic aracına ses yalıtımı icin kolları sıvadık

4 kapi, arka koltuk altı, kaput altı olarak uygulama yaptık.
Uygulama öncesi, maalesef Honda cok cimri davranmış arka kapılar ve kaput alti bos on kapıda ise tek bir yalıtım malzemesi vardı

Uygulama sonrası

@muhlis91 arka koltuk altını yaparken

@kizmazfatih gerekli yorumu yapacaktır :)

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese merhabalar;
Yalıtım yapmayı önceki aracım seat leondan beri hep aklımdaydı fakat trimleri nasıl sökeceğim kırılır mı çizilir mi nasıl sökeceğim konusunda kafam da soru işaretlerim vardı. @muhlis91 saolsun gazıyla malzemeleri ortak alım yaptık @Detail 35 kardeşimin de el işçiliğine güvendiğim için tereddüt etmeden giriştik keske daha önce yapsaydım dedim inanılmaz fark oldu ses sistemi eskisine göre daha iyi oldu kapılar cok tok oldu.Teşekkür ederim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Herkese merhaba forum üyelerimizden @kizmazfatih ‘in Honda civic aracına ses yalıtımı icin kolları sıvadık

4 kapi, arka koltuk altı, kaput altı olarak uygulama yaptık.
Uygulama öncesi, maalesef Honda cok cimri davranmış arka kapılar ve kaput alti bos on kapıda ise tek bir yalıtım malzemesi vardı

Uygulama sonrası

@muhlis91 arka koltuk altını yaparken

@kizmazfatih gerekli yorumu yapacaktır :)
Ellerinize sağlık @kizmazfatih @muhlis91 @Detail 35 güzel işçilik güzel uygulama içim gitti keşke ben de olsaydım. Neyse benim arabaya yaparken gene toplanırız. :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elleriize sağlık çok güzel olmuş yalıtım yapılan araçlar . Araç sahibi arkadaşlar da güle güle kullansınlar. Bu yaz ben de davlumbazlar için niyetliyim bakalım.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhabalar yıllardır olan hayalimi gerçekleştirdim. Uzun zamandir severek yaptigim hobimi sonunda kendi garajimda yapmaya devam edeceğim. Buyuk bir hevesle ve heyecanla actigim detail garajimi sizinle paylasmak istiyorum. Henuz cok yeni, cok guzel uygulamalar yapacağıma inaniyorum. Umarim sizde begenirsiniz yorumlariniz benim icin cok degerli hepinize iyi dilekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Herkese merhabalar yıllardır olan hayalimi gerçekleştirdim. Uzun zamandir severek yaptigim hobimi sonunda kendi garajimda yapmaya devam edeceğim. Buyuk bir hevesle ve heyecanla actigim detail garajimi sizinle paylasmak istiyorum. Henuz cok yeni, cok guzel uygulamalar yapacağıma inaniyorum. Umarim sizde begenirsiniz yorumlariniz benim icin cok degerli hepinize iyi dilekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun, Rabbim bol müşteri nasip etsin. Garajdan çıkacak uygulamaları merakla ve heyecanla bekliyorum :)