Cok gec kalınmış bir uygulama ve finalleri, eskiden bu işi hobi olarak yaparken cok fazla fotoğraf çekerdim eskisi gibi ne hevesim kaldı ne enerjim sadece final odaklı çalışmaya başladım maalesef
Yapılan işlemler:
Detaylı Jant ve davlumbaz temizligi
b33 ve K2pro roton
Jant polisaji ve Jant seramigi
Koch h9 f6, Carpro dlux
Detaylı yıkama ve trim temizligi
Stjarnagloss först, sams detailing shampoo
Trim seramigi
Carpro dlux
Cam polisaji ve cam su itici
Carpro ceriglass, sams detailing glass sealent
2 aşamalı polisaj
Rotary koch h9 orbital f6 ile karıştırarak m3
Seramik kaplama
Sürpriz bir ürün henüz turkiyeye gelmedi test aşamasında olduğu icin markayı paylaşmak istemiyorum, 2 kat şeklinde uygulanıyor 35-40 ml tüketimi oldu…
ilk yıkama icin 10 gun bekledim, 8inci günde ki kirli yuzey boncukları bu şekildeydi
İlk izlenim olarak şunları paylaşmadan geçemicem, VW opak beyaz gerçekten polisaj ile çok keyifli bir hal alıyor boya çok güzel yansımalar çok net, müşterilerimin teslimatta yaşadıkları hisleri anlamak benim için güzeldi.
Seramik kaplamaya gelecek olursak bu güne kadar kullanıdığm hiç bir wax bu kadar kir dayanımına sahip değil
(premium markalar dahil)
Beading ve sheeting konusunda çok başarılı başarılı waxları geride bırakır sıra dayanım gözlemlemeye geldi.
Uygulama Tarihi 4 Şubat 2022
Konum biraz yavan kaldı artık pek paylaşım yapamıyorum farkındayım gerek iş gerek özel hayatımın yoğunluğundan olsun foruma sadece izleyici olarak katılabiliyorum maalesef ancak kendi aracıma yaptığım uygulamayı hep güncel tutacağım...
Yaptığım ürün testlerini ve uygulamaları daha yakından takip edebilmek için
İnstagram ve
Youtube üzerinden beni takip edebilirsiniz