Carpro CeriGlass ve Gyeon View uygulaması ile sizlerleyim.
Ekli dosyayı görüntüle 16542
Carpro için
@Tonyukuk07 abime teşekkür ederim..
Öncelikle halihazırda tüm camda glaco vardı 1 yıl olmasına rağmen performansı çok iyiydi 70-80 kilometrelerde hiç sileceksiz seyehat etmemi sağlıyordu ancak sürücü tarafında çok fazla silecek izi ve çizik olduğu için bu ürünü denemek istedim.
İlk olarak tüm cama kil yaptım ancak en ufak bir nokta bile çıkmadı fotoğraf yok

sonrasında cam fitilleri ve silecek housingini maskeleme bandı ile maskeledim.
Ekli dosyayı görüntüle 16532
İntenette izlediğim kadarı ile ilk tur için 6-10 damla arasında pede damlatıp 1-2 atomize fısfıs ile saf su sıkıp ıslatıyorlardı.
Ekli dosyayı görüntüle 16533
İlk turu yaptım ürün çok çok hızlı kuruyor ve inanılmaz ısı üretiyor camdan çizik almak için korkmadan ısıtmak gerektiği söyleniyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 16534
İkinci geçişte ise yüzey zaten sıcak olduğu için kuruma problemi ile daha çok karşılastım bu sefer hem yüzeye hem pede su sıktım sonuç ortada, poşet bez vb gibi birşeyler ile mutlaka maskelemek gerekli yıkama imkanı yoksa.
Ekli dosyayı görüntüle 16535
Polisaj öncesi ufak ve derin çizikler bu durumda.
Ekli dosyayı görüntüle 16536
Polisaj sonrası derin çizik hala duruyor ancak silecek izi hiç kalmadı. Carpro ile yaptığım mailleşmeler sonucu 8-10 tekrar yapıldığında derin çiziklerin gittiğini söylediler. (alttaki fotoğrafta bez izileri mecvut maalesef sadece çizikli bölgenin bu fotoğrafı var)
Ekli dosyayı görüntüle 16537
Sürücü tarafı
Ekli dosyayı görüntüle 16538
Yolcu tarafı
Ekli dosyayı görüntüle 16539
Uygulama sonunda yüzeyi yıkamak gerekiyor bantlar çıkınca kesim yapılmayan yüzeylerde boncuklama ve iticilik bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 16540
Ekli dosyayı görüntüle 16541
Gece ise glare effect %90 daha iyi durumda bu fotoğraf aracın tam ortasından çekilmiştir ışık değeri 1000 lümendir. Görüldüğü gibi sürücü tarafında sadece taş izleri kaldı.
Ekli dosyayı görüntüle 16543
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler