Detail35 Uygulamaları

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ben anlamadim 111 dolarlık titanium nasil 360 tl ye gelmis, formulu nedir? Indirim icin bir kod falan mi giriliyor. Cok inceleyemedim siteyi ama 111 dolar indirimli fiyat mi yoksa indirim bu fiyattan mi yapilacak?
111x0.55= 60$ yapıyor hocam yani ürünlerin gördüğünüz fiyatlarını 0.55 ile çarpmanız gerekiyor

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
:) sepete ekledigimde indirim gelmedi onu demek istedim. Ekstra bir islem mi yapmak gerekiyor? Yoksa 200 dolar uzerine mi sadece demek istedim
%35 kodu var sonrasında da 200 doları geçince ekstra %15 ekleme yapılıyor joy15 kodu ile o şeklide :) Sipariş vermekte acele etmeyin ortak alım düzenlenebilir ya da siz düzenleyebilirsiniz zymöl sahibi olmak isteyen çok var :) :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
%35 kodu var sonrasında da 200 doları geçince ekstra %15 ekleme yapılıyor joy15 kodu ile o şeklide :) Sipariş vermekte acele etmeyin ortak alım düzenlenebilir ya da siz düzenleyebilirsiniz zymöl sahibi olmak isteyen çok var :):)
Ben sadece kacan firsati gormek istedim :) taşınıyorum 100 tl verecek halim yok valla suanda :) ama super firsatmis hakkaten soyle bir ne alirim diye sepete attim sadece 210 dolara tum zevkleri yasamak ister misin diye mesaj geldi siteden adeta :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ben sadece kacan firsati gormek istedim :) taşınıyorum 100 tl verecek halim yok valla suanda :) ama super firsatmis hakkaten soyle bir ne alirim diye sepete attim sadece 210 dolara tum zevkleri yasamak ister misin diye mesaj geldi siteden adeta :)
Hayırlısı olsun elbet bir daha gelir bu fırsat :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Yanlış hesaplamadıysam ital 550 küsüre geliyor öyleyse
Geçen yıllarda kimyasaladamlardan 800 gibi rakamlara satıştaydı toplu alımda 600küsüre gelmişti diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin
Gözümde dolar işareti belirdi biran

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu gün yaptığım zymol Japon uygulamasını sizlerle paylaşayım. Malum zymol deyince forumda akan sular durur. Araç sahibi abimin kendi icin geçtiği siparişten bana layık gördüğü hediyesiydi bende teşekkür olarak ilk onun aracına uygulama yaptım.
Zymolde son 1.5-2 aydır %50 indirim var inanılmaz komik rakamlara wax sahibi olabilirsiniz bana stoğunu gösterdi ancak fotoğraf çekmeme izin vermedi maalesef paylaşamıyorum.
Japon 180₺ titanyum 360₺ ital ise 450₺ gibi çok komik rakamlara kargo bedeli dahilinde gelmiş. Almayı düşünenler zymol.com’a akın etsin ortak alım yapılabilir.

Geçelim uygulamaya hepsinin fotoğraflarını atmıyorum araca yapılanlar:
B33 jant temizligi
B33 on yıkama
Zymol sampuan çift kova yıkama
Kuruladiktan sonra gyeon prep ile tüm araç silindi ve zymol Japon uygulandı

Ekli dosyayı görüntüle 17530
Ekli dosyayı görüntüle 17531
Ekli dosyayı görüntüle 17532
Ekli dosyayı görüntüle 17533
Ekli dosyayı görüntüle 17534
Uygulaması ve silmesi gerçekten çok kolay bir ürün bıraktığı islak panel görüntüsü çok güzel kokusu hindistan cevizini andırıyor. Çizik kapatma yetisi titanyum kadar olmasa da gerçekten çok iyi özellikle pianoblack kısımları eski siyah haline getirdi
Ellerinize sağlık, renk zaten çok sevdiğim renklerden birisi. Zymöl ve sizin ellerinizde çok daha güzel hale gelmiş maşallah.:alkis::nazar:

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Japona japon demissin abi, en sevdigim japona japondur :D
Ellerine saglik baya güzel olmus.
Bu arada sag ön davlumbazda biraz kir kalmis haberin olsun:D

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Araç ve uygulama harika görünüyor elinize sağlık çok beğendiğim bir model gerçekten hakkını vermişsiniz ayrıca zymöl indirimi çok heyecanlandırdı ortak alım ve Extra ideal bir indirim olursa katılmak isterim:):tesekkurr:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Japona japon demissin abi, en sevdigim japona japondur :D
Ellerine saglik baya güzel olmus.
Bu arada sag ön davlumbazda biraz kir kalmis haberin olsun:D
Davlumbazlari ellemedim valla gözünden kaçmamış
Araç ve uygulama harika görünüyor elinize sağlık çok beğendiğim bir model gerçekten hakkını vermişsiniz ayrıca zymöl indirimi çok heyecanlandırdı ortak alım ve Extra ideal bir indirim olursa katılmak isterim:):tesekkurr:
Çok teşekkürler, ayın sonuna kadar fiyatlar böyle forumda ticaretini yapmaya çalışanlar oldu kimsenin kaziklanmasini istemem kendim alamıyorum ama başkaları alsın ortak alım yapılsın isterim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Davlumbazlari ellemedim valla gözünden kaçmamış

Çok teşekkürler, ayın sonuna kadar fiyatlar böyle forumda ticaretini yapmaya çalışanlar oldu kimsenin kaziklanmasini istemem kendim alamıyorum ama başkaları alsın ortak alım yapılsın isterim
Dn baktım da fiyatlar çevrilince 2paket ve üstü sample kit (sanırım 55gr olıyorlar) olarak en uygun hesapladığm
Carbon 55₺
Titanium 102₺
Concours 209₺
Gibi rakamlara geliyorlar bu söylediğime %20 vergi ve kargo dahil değil
Ortak girilirse bi carbon bi titanium alabilirim

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Bence bir kisi oncu olsa urunlerin taliplisi cok olucak tren kacmadan bi buyugumuzun olaya el atmasi lazim
Yani bencede birisi öncü olup getirse çok iyi olur. Herkes fiyat veriyor uygun diyor ama kimse ortak alıma yanaşmıyor. Ortak alım olursa bu fiyatlara forumdan almak isteyen çok olur. Forum genelinde bir zymöl havası eser bence çokta güzel olur. Bu konularda bilinçli fiyatların üzerine fahiş kar koymayacak biri alımı gerçekleştirmeli. Benim bilgim ve vaktim yok keşke bilgim ve vaktim olsada forum zymölle dolup taşsa :)