Detailforum üyeleri wax soft 99 155tl Glaco su itici 110

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba,

Aldığım ürünler ve yanında ürünler kadar değerli hediyeler (gerçekten çok şaşırdım ve mahcup oldum) elime ulaştı.
@Kimyasal Adamlar 'a çok teşekkür ediyorum. Hediyeleri burada olumsuz yorum yaptığım için gönderdiklerini sanmıyorum, forum adım ile gerçek ismim arasında çok fark yok belki sipariş adından rahatlıkla anlaşılabilir ama bu bile bir araştırma gerektirir. Bu nedenle buradaki yorumlar için bu hediyeleri gönderdiklerini sanmıyorum. Umarım herkese gönderilmiştir hediyelerden, ben kendi adıma çok memnun oldum.

Umarım yapıcı eleştirilerimiz de dikkate alınır ve daha iyi bir sistemle daha pek çok alışveriş yaparız kendilerinden.

Kendi adıma foruma daha çok ilgi göstermelerini, daha açık ve aydınlatıcı olmalarını bekliyorum.

Ve gerçekten güzel hediyeler için çok teşekkür ediyorum, hem maddi hem manevi ciddi anlamda iyi hediyeler göndermişler.
Hediyeler merak ediyoruz.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Estağfirullah üstad olmak için 40 fırın ekmek yememiz gerekli :) Normalde kullanılabilir ama bu forumda üstad farklı bir şey yanlış anlamazsanız :)

Foto öğle arasında çekeceğim kısmetse şimdi masa dolmasın :) 4 parça hediye geldi, 3'ü mendil 1'i VP Beading Marvellous... Koku falan gönderilir genelde o nedenle şaşırdım. Umarım herkese gönderilir.
Bana ne gönderecekler harbiden merak ettim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Estağfirullah üstad olmak için 40 fırın ekmek yememiz gerekli :) Normalde kullanılabilir ama bu forumda üstad farklı bir şey yanlış anlamazsanız :)

Foto öğle arasında çekeceğim kısmetse şimdi masa dolmasın :) 4 parça hediye geldi, 3'ü mendil 1'i VP Beading Marvellous... Koku falan gönderilir genelde o nedenle şaşırdım. Umarım herkese gönderilir.
Süpermiş güle güle kullanın. Önceki sayfalarda hediye göndereceğim yazmıştı @Kimyasal Adamlar . Güzel sürpriz olmuştur.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

:foto:Foto isteriz., isteriz de isteriz.. :mutlu:

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Vay arkadaş kocam güzel güzel yazı yazdım elim değdi biyere gitti şimdi tekrar yazmaya üşeniyorum ‍♂️
Nyse özet geçeyim evet ödemede fiyat farkı oluyor ama bu yeni değil herkezde biliyorki amaç bikaç tl nin üzerine yatmak değil sitenin sistemin sıkıntısı hoşmu değil sinek misali düzelirmi düzelir lisana doğru şekilde dikkat çekmeye bakar. İndirim bekleneni karşıladımı belki hayır beklentinin yüksekliği eski piyangoları bilenler bizimde dişimizi biledi. Ama birazda nazımızın geömesinden heralde yoksa farklı bir site yapsa bu trip atma imkanımızda olmayacaktı buda bir gerçek ( özellikle formda ne istersiniz geliyoruz sponsor gibiyiiiz diyipte bi cacıklarını görmediğimim bir iki marka şimdiden aklıma geldi bile)
Ben tanımıyorum sohbetimizde olmadı ama formun gediklileri daha iyi bilir hem yoğunluk hemde sağlık konuları var eleştiriyoruz ama bizde yüklenmedik değil ha az geç olsun eleştirelim taşlıyalım ama pişmanda etmeyelim detay kazansın o kazansıb biz kazanalım. Bağcıda kazansın güzel güzel üzümlerde yiyelim

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent

Gündelik hayatımda da kullandığım bir tabir ''üstad'' kelimesi , o yüzden burada da kullanıyorum.Kendimle kıyasladığımda üstad sınız :) o yüzden izninizle kullanmaya devam etmek istiyorum:) Hediyeler baya afilli olmuş bu sefer . VP Beading Marvellous çok iyiymiş mesela :mutlu:

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar ödeme sorunu ile ilgili bir olayda ben yaşadım bugün geçen ay bi ürün almıştım havale ile ancak bugün yeni siparişimin ödemesi gelmedi diye bilgi aldım ve iletişime geçtim arayarak farkında olmadan geçen ay aldığım ürünün parası gitmemiş hesaptanda kontrol ettim gerçekten gitmemiş yani onlarda ürünü göndermişlerdi bende gitmiştir diye hiç kontrol dahi etmemiştim sora kontrol ettim hesapta para azalmış görünce çekilmiş sandım doğal olarak ama onlarda kontrol ettiklerinde gitmemiş ama bugün istediğim ürün ile toplamını gönderdim ücretin sorunu hallettik ancak normal online alışverişlerde ödeme bölümünde direk k.kartı yada havale seçtiğimizde bizden kart numarasını ister ancak havale yi seçtiğimde sanırım aynı banka garanti bankası olduğu için de olabilir belki ancak kart no istemeden sipariş onaylanmıştır deniyor bankanın bildirim onay kodu geliyor direk ekrana bende aynı banka olduğu için ödemeyi çekti diye sandım hatta ne güzel sistemmiş diyede düşündüm kendimce tabi öyle bişey Yok , yani bi yanlış anlaşılma ve bilgi kontrolü olmadan ücreti ödenmeden ürün almış olmuştum ama şuan bu siteden havale ile nasıl alındığını çözmüş oldum siteden ürünleri onaylıyoruz bi nevi rezerve ediyoruz ayrıetten de satıcının paylaştığı banka hesabına iban ile kendi hesabımızdan yada matikten yatırarak alışverişteki ürünlerin onaylanmasını sağlıyoruz sorada ürün ler kargolanıyor sadece bilgi amaçlı yazmak. İstedim yaşadığım olayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şansıma ne diyeyim 400tl lik 6 kalem ürüne bi çekpas geldi. Kutuya sığmadı heralde oda dışına bantlanmış. :( nyse canları sağolsun Ekli dosyayı görüntüle 15762
Diğer hediyeleri görünce beklenti artıyor kutuyu açınca hüsran malesef :( Bende 600 küsür liraya 4 wax aldım gelen hediye elimde zaten iki adet bulunan cg margarita ve motor temizleme mendili :)
E9481D74-E071-414C-A003-1453897B0A60.jpeg

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Diğer hediyeleri görünce beklenti artıyor kutuyu açınca hüsran malesef :( Bende 600 küsür liraya 4 wax aldım gelen hediye elimde zaten iki adet bulunan cg margarita ve motor temizleme mendili :)
Ekli dosyayı görüntüle 15764
Gümrükten yeni ürünleri çekmeden önce raflarda ne fazlaysa hediye ettiler sanırım. Bana da bu kokuyu hediye ettiler. Gerçi ben şekerli kokuları sevmem ama fena kokmuyor gibi. Arabada kullanmasam da (taksi gibi geliyor) bir yerde değerlendiririm.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gümrükten yeni ürünleri çekmeden önce raflarda ne fazlaysa hediye ettiler sanırım. Bana da bu kokuyu hediye ettiler. Gerçi ben şekerli kokuları sevmem ama fena kokmuyor gibi. Arabada kullanmasam da (taksi gibi geliyor) bir yerde değerlendiririm.
Koku fena değil ama benim elimde 2 adet aynısından vardı :( birde ne fiyat ortalamasına nede alınan ürün adetine göre adaletsiz bir hediye sistemi olması biraz acayip geldi sadece.