Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlı olsun detaylı bilgileri paylaşırmısınız
Hocam merhaba,

Alışverişi Clean your car internet sitesinden yaptım. Daha önce direk Türkiye ye gönderim sağlamıştım. Burda 2kg üzerine ciddi bir kargo maliyeti ortaya çıkıyor. Normalde 2kg ye kadar 18eur gibiyken, 2kg yi aştığında 55eur gibi bir rakama çıkıyor. Bu sefer bacanağımın patronu Fransa da yaşadığı ve sürekli seyahat ettiği için onun adresine gönderim sağladık. Gönderimde fransayı seçtiğimde kg farketmeksizin kargo standart 11,50eur gibi bir rakam çıktı. Clean your car da kargo adresini farklı bir ülke seçtiğinizde otomatik ingiltere için geçerli %20 vergi oranı kadar indirim yapıyor ve Türkiyeye gönderim de vergiyi çıkarmıyor, siz ptt görevlisine vergiyi ödüyorsunuz. Fransa ya gönderim de ise otomatik ülke vergisini ödemeye ekledi (bu da fransa da %20, yani birşey değişmedi) ve Fransa adresine sorunsuz iki gün de teslim oldu. Bacanağın patronunun gelmesini bekliyoruz :halay:

Son düzenleme:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Gyeon Preserve i ilk defa mı kullanacaksınız,yoksa daha önce kullandığınız bir ürün mü? Almayı düşündüğüm bir ürün, yorumlarınızı bekliyorum üstad :)
Toz tutmayı 2-3 haftaya kadar engelliyor yarı parlak bi ürün. kuruyunca hiç bir şekilde yağlı bir his bırakmıyor. Derin siyah görüntü seviyorsanız tavsiye ederim. @Orçun'a ben denemesi için vermiştim sevip almış :D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
Gyeon Preserve i ilk defa mı kullanacaksınız,yoksa daha önce kullandığınız bir ürün mü? Almayı düşündüğüm bir ürün, yorumlarınızı bekliyorum üstad :)
Daha önce @Detail 35 sağolsun deneme amaçlı verdi kullandım derin siyahlığı güzel bir ürün kalıcılığı nerden baksan 2 ay gitmiş olabilir toz tutmuyor tutsa bile camı açınca kalkıp gidiyor uygulaması çok basit ve aşırı ekonomik bir ürün :D

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

250ml bölünmüş pastalar neredeyse litreliklerin 2 katı fiyatına satılıyor hemen her sitede. Litrelik bana fazla gelecek gibi ama bir köşede dursun, ne zaman lazım olacağı belli olmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok mantıklı iş yapmışsın hayırlu olsun

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Daha önce @Detail 35 sağolsun deneme amaçlı verdi kullandım derin siyahlığı güzel bir ürün kalıcılığı nerden baksan 2 ay gitmiş olabilir toz tutmuyor tutsa bile camı açınca kalkıp gidiyor uygulaması çok basit ve aşırı ekonomik bir ürün :D
Aracımın plastik aksamı da krem renginde ve çok az plastik aksam var. Sadece kapı eşiklerine kullanıyorum. Diğer yerler deri. Kapı eşiklerinde ayakkabı izini belli etmesin, toz tutmasın benim için yeterlidir. Başka ürün kullandınız mı karşılaştırma yapabilir misiniz? @Detail 35 sizden de karşılaştırma alabilirim :)

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Aracımın plastik aksamı da krem renginde ve çok az plastik aksam var. Sadece kapı eşiklerine kullanıyorum. Diğer yerler deri. Kapı eşiklerinde ayakkabı izini belli etmesin, toz tutmasın benim için yeterlidir. Başka ürün kullandınız mı karşılaştırma yapabilir misiniz? @Detail 35 sizden de karşılaştırma alabilirim :)
Sadece kapı eşiklerinde kullanacaksanız koch chemie nano magic plastic care alabilrisiniz.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ayak izini belli etmemesi için yapacak hiçbir şey yok çünkü bunu sürdükten sonra ayak degdigi an bembeyaz oluyor. Meguiars supreme shine kadar siyah değil. Naturalshine kadar mat değil dayanim konusunda üstüne yok. Carpro perl kadar siyah değil ama toz tutma konusunda çok başarılı