Detailforum üyeleri wax soft 99 155tl Glaco su itici 110

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ben aslında algısı ve anlama yetisi fena olmayan birisiyim ama bu olayları çözemiyorum maalesef :)

Anladığım kadarıyla sitedeki fiyatlar havale fiyatları. KK ile satın alımda tek çekim de olsa komisyon ekleniyor. Yalnız bu komisyon da yüzdelik bir komisyon değil de işlem ücreti gibi 3-4 liralık bir komisyon. Muhtemelen banka blokajı nedeniyle parayı hemen alamadıkları için aradaki faiz kesiliyor.

Helali hoş olsun sorun değil de, bilgi verilse hoş olurdu. Neyse ürünler sağ salim gelsin de olayı uzamasın istiyorum.
Bir fikrim yok abi belki de sadece tek banka ile anlaşmalıdır o yüzden işlem ücreti kesiyorlardır. Aklıma başka bir şey gelmiyor

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ben havale ile satinaldigimda 155tl olan fussonun fiyatı 150tl ye düştü. Yani oradaki fiyatlar kk tek çekim fiyatı gibi görünüyor.

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Bende dün alışveriş yaptım.Bende yazan fiyattan fazla ödedim,aynı sıkıntıları bende yaşadım.Havale fiyatı da değil değişik bir durum var; havaleyle ödeme yapıldığında fiyat bir miktar daha iniyor.

Nacizene günümüz alışveriş dünyasının çoğunun artık internetten olduğunu kabul edip internet platformundaki sorunları daha önemseyip, müşterileri madur etmemek ve memnun etmek bence doğru yol.

Firma sahibi whatsapp a ve mesajlara fazla bakmaz , telefonla arayın gibi bir argüman da bence kabul edilemez.Bakamıyorsa bakabilecek, anlayacak bir çalışan bulacak bu kadar basit...
Selametle, iyi forumlar :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ben kredi kartı değil banka kartı ile ödeme yaptım yani kredi kartım yok zaten ama bende de fiyat farkı oldu.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar,

Poslu işlemlerde banka kartı veya kredi kartı farketmeksizin bankalar komisyon almaktadır. Görülen şu ki %2,2 ilk gördüğünüz (nakit, peşin ) fiyata kart komisyonunu firma direk olarak müşterisine yansıtmaktadır. Tek çekim de olsa işlemler. Murat hocamın da belirttiği gibi

Anlaşılan yazan fiyatlar havale/nakit fiyatı, kredi kartı tek çekimde komisyon ekleniyor.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Arkadaşlar,

Poslu işlemlerde banka kartı veya kredi kartı farketmeksizin bankalar komisyon almaktadır. Görülen şu ki %2,2 ilk gördüğünüz (nakit, peşin ) fiyata kart komisyonunu firma direk olarak müşterisine yansıtmaktadır. Tek çekim de olsa işlemler. Murat hocamın da belirttiği gibi
Sorunun bu olduğunu zannetmiyorum. Öyle olsa havale ücreti seçtiğinde fiyat düşmezdi. Oradaki fiyatlar KK tek çekim fiyatı olmalı.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Arkadaşlar,

Daha öncede kimyasaladamlar sitesinden alışveriş yaptık ve böyle bir durum ile karşılaşmadık. Firma foruma özel indirim yaptım diyor fakat bu indirim herkese açık bir indirim. Normal bir vatandaş firmanın sitesine girip indirimli ürünleri satın alabilir. Buda foruma özel indirim olmuyor. Bence bu genel bir indirim olmuş.

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Siparişlerimiz ne zman kargoya verilecek? bir tarih verebilir misiniz? Bide mümkünse , benim yaşadığım yere sürat kargo sadece 1 gün geliyor o da pazartesiler.Sürat hariç diğer herhangi bir kargoyla gönderilirse sevinirim :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar,

Buna buradaki kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. Ama böyle sistemlerde siz de takdir edersiniz ki havale fiyatı şudur, tek çekim kk fiyatı şudur veya mağaza fiyatı şudur gibi uyarıcılar olur. Ayrıca banka kartı ile ödemelerde de herhangi bir fark genelde alınmaz (paranın direk satıcının hesabına geçtiği varsayılırsa). Ve taksitli satışta vade listesi uyarıcıları olur ki burada da var, şu taksite bu kadar fark ödersin gibi. Sen tek çekim yapıp aynı fiyatı ödeyeceğini zannederken hop birden fiyat sanki vadeli yapmışsın gibi değişiyor. O zaman ben vadeli yapmayı tercih ederdim zaten. Herkeste değişir tabi ama ben 2 taksit yapsam vade farkı 6 lira ödeyecektim, böyle vadesiz işleme 5 lira fark ödedim :)

Satıcı muhtemel parasını bankadan geç aldığı için bankanın ondan kestiği farkı sistemine yansıtıyor, buna da itiraz yok ama insan gördüğü fiyatı ödemediğinde işkilleniyor.

Satıcıyı veya başka herhangi birini kötülemek değil amacım, haklı nedenleri vardır belki, alınan parada da değilim ama açıkçası ben forumu takip etmesem, Ahmet Abi'ye güvenenleri az buçuk tanımasan, sözlerine itimat etmesem böyle bir siteden alışveriş yapmam. Yapıcı eleştiri denilebilir yaptığımıza.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Siparişlerimiz ne zman kargoya verilecek? bir tarih verebilir misiniz? Bide mümkünse , benim yaşadığım yere sürat kargo sadece 1 gün geliyor o da pazartesiler.Sürat hariç diğer herhangi bir kargoyla gönderilirse sevinirim :)
Telefonla ulaşamadım ben. Şu an onaylandı olarak gözüküyor bende sipariş durumu.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bir numara buldum sitenin üst kısmında yazıyor bir bayan açtı. kargolar yarın yola çıkacak dedi. çok yoğunluk varmış

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sorunun bu olduğunu zannetmiyorum. Öyle olsa havale ücreti seçtiğinde fiyat düşmezdi. Oradaki fiyatlar KK tek çekim fiyatı olmalı.
Hocam katılıyorum, kullandıkları programı yanlış (veya bilerek bilemiyorum) ayarlamışlar tek çekim de olsa %2,2 ilave, havale de ise %3 indirim yapıyor. Normal şartlarda her firma görülen ilk fiyattan kk tek çekim yapar, havale/eft için ise ekstra indirim sağlar.

Buna buradaki kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. Ama böyle sistemlerde siz de takdir edersiniz ki havale fiyatı şudur, tek çekim kk fiyatı şudur veya mağaza fiyatı şudur gibi uyarıcılar olur. Ayrıca banka kartı ile ödemelerde de herhangi bir fark genelde alınmaz (paranın direk satıcının hesabına geçtiği varsayılırsa). Ve taksitli satışta vade listesi uyarıcıları olur ki burada da var, şu taksite bu kadar fark ödersin gibi. Sen tek çekim yapıp aynı fiyatı ödeyeceğini zannederken hop birden fiyat sanki vadeli yapmışsın gibi değişiyor. O zaman ben vadeli yapmayı tercih ederdim zaten. Herkeste değişir tabi ama ben 2 taksit yapsam vade farkı 6 lira ödeyecektim, böyle vadesiz işleme 5 lira fark ödedim :)

Satıcı muhtemel parasını bankadan geç aldığı için bankanın ondan kestiği farkı sistemine yansıtıyor, buna da itiraz yok ama insan gördüğü fiyatı ödemediğinde işkilleniyor.

Satıcıyı veya başka herhangi birini kötülemek değil amacım, haklı nedenleri vardır belki, alınan parada da değilim ama açıkçası ben forumu takip etmesem, Ahmet Abi'ye güvenenleri az buçuk tanımasan, sözlerine itimat etmesem böyle bir siteden alışveriş yapmam. Yapıcı eleştiri denilebilir yaptığımıza.

Nacizane bilgilendirmek istedim hocam;

Banka kartı ödemelerinde doğrudur alınan banka komisyonu kk na oranla çok daha düşüktür ama komisyon yine de alınır ve genelde firmalar havale fiyatıyla nerdeyse aynı indirimi sağlarlar. Güncel BKM (bankalar arası kart merkezi) kk takas maliyeti 1,61 iken banka kartı maliyeti 0,65 tir. Bu rakamlar bankaların maliyetidir (ertesi gün hesaba geçme).

Üyeler Arası Yurtiçi Takas Komisyonları | Bankalararası Kart Merkezi

Kişinin yada firmanın hesabına kk veya banka kartı işlemi ne kadar geç geçerse o kadar düşük komisyon alınır.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba,

Aldığım ürünler ve yanında ürünler kadar değerli hediyeler (gerçekten çok şaşırdım ve mahcup oldum) elime ulaştı.
@Kimyasal Adamlar 'a çok teşekkür ediyorum. Hediyeleri burada olumsuz yorum yaptığım için gönderdiklerini sanmıyorum, forum adım ile gerçek ismim arasında çok fark yok belki sipariş adından rahatlıkla anlaşılabilir ama bu bile bir araştırma gerektirir. Bu nedenle buradaki yorumlar için bu hediyeleri gönderdiklerini sanmıyorum. Umarım herkese gönderilmiştir hediyelerden, ben kendi adıma çok memnun oldum.

Umarım yapıcı eleştirilerimiz de dikkate alınır ve daha iyi bir sistemle daha pek çok alışveriş yaparız kendilerinden.

Kendi adıma foruma daha çok ilgi göstermelerini, daha açık ve aydınlatıcı olmalarını bekliyorum.

Ve gerçekten güzel hediyeler için çok teşekkür ediyorum, hem maddi hem manevi ciddi anlamda iyi hediyeler göndermişler.

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Herkese merhaba,

Aldığım ürünler ve yanında ürünler kadar değerli hediyeler (gerçekten çok şaşırdım ve mahcup oldum) elime ulaştı.
@Kimyasal Adamlar 'a çok teşekkür ediyorum. Hediyeleri burada olumsuz yorum yaptığım için gönderdiklerini sanmıyorum, forum adım ile gerçek ismim arasında çok fark yok belki sipariş adından rahatlıkla anlaşılabilir ama bu bile bir araştırma gerektirir. Bu nedenle buradaki yorumlar için bu hediyeleri gönderdiklerini sanmıyorum. Umarım herkese gönderilmiştir hediyelerden, ben kendi adıma çok memnun oldum.

Umarım yapıcı eleştirilerimiz de dikkate alınır ve daha iyi bir sistemle daha pek çok alışveriş yaparız kendilerinden.

Kendi adıma foruma daha çok ilgi göstermelerini, daha açık ve aydınlatıcı olmalarını bekliyorum.

Ve gerçekten güzel hediyeler için çok teşekkür ediyorum, hem maddi hem manevi ciddi anlamda iyi hediyeler göndermişler.
merak ettik üstad ne göndermişler :) bize de gelecek mi ki hediye :mutlu: hayırlı olsun bu arada ürünleriniz ve hediyeleriniz.Bir foto bekleriz ;)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
merak ettik üstad ne göndermişler :) bize de gelecek mi ki hediye :mutlu: hayırlı olsun bu arada ürünleriniz ve hediyeleriniz.Bir foto bekleriz ;)
Estağfirullah üstad olmak için 40 fırın ekmek yememiz gerekli :) Normalde kullanılabilir ama bu forumda üstad farklı bir şey yanlış anlamazsanız :)

Foto öğle arasında çekeceğim kısmetse şimdi masa dolmasın :) 4 parça hediye geldi, 3'ü mendil 1'i VP Beading Marvellous... Koku falan gönderilir genelde o nedenle şaşırdım. Umarım herkese gönderilir.