Uzun süren yoğunluktan ötürü değil arabayı yıkamak foruma bile yazamıyordum. Bugün hava soğuk vakitte kısıtlıydı ama arabayı bu halde görmeye ve korumasız bırakmaya gönlüm razı gelmedi. Bugün denemek istediğim ürün poorboys black hole idi ama araçtaki çizik durumu şevkimi kırdı bende sadece kaputa uygulayıp bıraktım.Yaptığım diğer işlemler şöyle:
Araçta yoğun bir kir tabakası olduğu için öncelikle yoğun kirli yerlere 1:3 oranında ceviz v1 /su karışımı uyguladım. Ceviz işini yaparken jantlara köpük şeklinde vp billberry uyguladım.Davlumbazlara 1:6-7 oranında for-est sıktım. Cevizi ve billberry i kurutmadan duruladım .Durulamadan sonra jantlardaki performansını merak ettiğim koch chemie fb ile zaten çok olmayan demir tozlarını temizledim.Foam lance için tercihim vp combo 2 oldu , oran 1:2,5-3 arasında. Combo 2 kirleri sökerken jantlara ve davlumbazlara fırçalarla giriştim. Durulayıp çift kova ile yıkamaya geçtim. Şampuan olarak vp concentrated kullandım 100 ml kadar. Kuruladıktan sonra poorboys black hole uygulamaya başlamıştım ki aracın genel çizik durumunu ve hava şartlarını düşününce vazgeçtim kaputta denemiş oldum sadece. Mevsim dolayısıyla wax tercihim kiwamiden yana oldu. Elimde gümüş renkler için olanı mevcuttu onu uyguladım.Davlumbazlara 3d magic dressing lastiklere vp classic tyre dressing uyguladım ve soğuk nedeniyle uygulamamı bitirdim. Vp tyre dressing şişesi dolaba koyarken elimden düştü ve kırıldı ürünün yarısını kurtarabildim ama yerler ve ceketim battı :/ .
Yıkama öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 3600
Ekli dosyayı görüntüle 3601
Ekli dosyayı görüntüle 3602
Yıkama işlemlerinden sonra
Ekli dosyayı görüntüle 3603
Ekli dosyayı görüntüle 3604
Wax ve lastik parlatıcı uyguladıktan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 3605
Ekli dosyayı görüntüle 3606