@Pro @Dragstar @derossi teşekkürler beyler.
@onurçiko güzel günlerde kullan sen iste herzaman yaparız.
@Ozgur_gs_91 tahminimce tüm aracı yıkamışsın.
''aslında bölgesel kullanımı daha elverişli olacagını düşündügüm ürünün tanıtımı kova yıkaması olarak yapılmış . bu şekilde de kullanılacak kadar seyreltmede oldukça güzel temizlesede bize gelmeyecek bir kova şampuanı. ''
tanıtım mesajında bu paragrafı sen yaşamışsın.
söylemek istedigim bize gelmez kısmı işte tamda bu. evet dedigin gibi yaglı bir doku hissiyatı oluşuyor. lakin kullanımda farlılıklar var.
ürünü
@derossi nin paylaştıgı tanıtım videosunda da görecegin gibi ıslatılmış yüzeye uyguluyor abla. ve kova seyreltmesi ve son yıkama sonrası iyice siliyor. bu şekilde bu tabaka homojen bir şekilde yayılmış yüzeye yedirilmiş olup çok iyi bir boncuklanma bile yapıyor.
bu söylediklerimi geç bu tanıtım bizi pek ilgilendirmez zaten süngerle yıkıyor detaydan eser yok .lakin ben senin dediklerinden sonra birkez daha ürünü bu sefer hiç seyreltmeden açmadan direk ( bu sefer boyalı yüzeye) uyguladım. hatta bi süre bekledim ( kuru zemine) sonra yıkadım çok hafif de sildim .
inan hiç bir yag dokusu kalmadı buna karşın boncuklanma göz kırptı hatta tekrar silince boncuklanma azaldı ve elim takılmaya başladı.
senin yaşadıklarına bir olumlu açıklama olarak ürünün bozulma ihtimalini ( bu firma bazen tarihi geçmiş ürünler getiriyor) senin ürünü çok kullanma ihtimalini eklemekten başka mantıklı birşey bulamıyorum.
ben genelde pre öncesi ya ön bölüme spreyle sıkıp yada süngerle kirli bölüme duruşlar yaptıktan sonra üstüne ön yıkama yaptıgım için hiç böylebirşey yaşamadım.
sende böyle olmasına üzüldüm

yardımcı olamadım kusurabakma.