Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@ege Autoglym Multiwash TFR'yi ön yıkamada kullanırken 1:20 de mi karar kıldınız en son?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Paian' Alıntı:
@ege Autoglym Multiwash TFR'yi ön yıkamada kullanırken 1:20 de mi karar kıldınız en son?
merhaba , evet 1:20 görevini yerine getiriyor orta sert kirlerde . yine özellikle yaz aylarında bitkisel kirlenmeyi 1:32  daha light görünümlü soft kirlenme üzerinde oldukça başarılı oluyor. waxa etkiside bu oranda çok daha azalıyor. yine wax temizleme işinde de etkisini yitirmeye yüztutmuş düzeyde 1:4 arkasında hiç delil bırakmadan işlemi sonlandırıyor. olaki ipa yoksa .. !! 

Moderatör tarafında düzenlendi:

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
merhaba ;

uzun zaman oldu:) tekrar bir testle karşınızdayım.

Turtle Wax Nano Tech Wheel Cleaner 23 tl.

ürünü yaklaşık 5 ay önce test yapımıştım lakin satışı kapalı oldugu için paylaşmamıştım. ozaman başlayalım.:super:

tanım : bu firmanın çok farklı gruplar ve bu gruplar içinde de farklı jant temizleyicileri mevcut. hangisi nezaman çıkmış hangisi yeni pek belli degil.
biraz inceledigimde eski bir seri gibi duran nano tech grubunda bir ürün oldugunun ve bu serinin içinde yine aynı şişe ve etiketlerle kırmızı renk olan dts ürününde oldugunu görmekteyiz.

ürün 500 ml sıvı kıvamda asitik limon koku var .( çok etkili burun yakan cinsten ) şişenin uç kısmında özel olarak yapılmış bir şekil sayesinde köpürme yeteneginin etkinleştirildigi gözlenmekte. köpürmesi temizleme yetenegini uzatmak için hayli etkili oluyor.
tek başına sık- yıka yogun ve orta kirlerde başarılı olamasada az kirli durumda fırçaya pek ihityaç kalmıyor. basınçlı yıkama işi bitiriyor.
ilk resimde suyun ve fırçanın ulaşamadıgı iç kısımda kirlerin hala zayıfta olsa kaldıgını görebilirsinz.

kullanması biraz zor özellikle burnunuz hassas ve koku zafiyetiniz varsa rahatsızlık veriyor.
fiyat benim aldıgımda 13 tl gibiydi şimdi zam yemiş .litre bazında avantajını yitirmiş olsada degişiklik için denenebilir seviyede.

video ve resimler.:)

son olarak almak isteyenler için link :

Turtle Wax Nano Tech Jant Temizleyici Sprey 500 Ml Fg6503 - n11.com

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@ege özlemişiz senin testleri üstad. Bir yenisini görmek sabah keyfimizi arttırdı:halay:sabah mahmurluğumuzu aldı:cay:
Ürünü kullandım, kullanıyorum. Bitmek üzere. Fırçalı yıkamalarda kullanıyorum. Fırçayla beraber üzmedi beni hiç.
Ucuzken almıştım. Zam yemişse alternatiflerini bakarım....

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
bölgesel uygulanıyor. haberiniz olsun memnuniyetle kullanın. @ege abini önerdiği bir satıcı oldukça ilgililer ;)

aynısından 13,90tl' ye var. ben ondan almıştım. haberin olsun @ccibb

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko üstad teşekkür ederim. begenmen çok güzel. bu arada yeni ürünü kaçırmamışsın @derossi tüyoyu verince. o zaman sana bi kıyak geçiyorum ve daha önce çektigim ama begenmedigimden yayınlamadıgım testini yayınlıyorum sana gelsin bu. ;)

@derossi teşekkürler. <3 öneri işine yaradıysa ne ala.:) son ürünü @onurçiko alınca hemen yenilemişler eski zamlı fiyattan .;)

Turtle Wax Süper Yıkama Ağır Kir Oto Şampuanı 500 Ml - n11.com

satcı gerçekten çok ilgili hatta 150 tl üstü kendi sitesinden alışverişe reflektörlü yelekle eldiven yolluyor.

hediye ürün Reflektörlü İkaz Yelek ve Eldiven Seti

bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim eksik olma varlıgın yeter. <3<3

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
yeni test konugumuz yogun istek üzerine .:of::komik:

turtle wax essential super wash 13.90 tl

ürün böcek kalıntılarını kaba kiri ve kuş pisliklerini çıkarmak için geliştirilmiş güçlü temizlik yetenegi olan aynı zamanda korumaya zarar vermedigini söylemini içeriyor. bir miktar cila barındırdıgı yaptıgım test sonuçlarında gözlemledim.

kırık beyaz renk köpürmeyen hatta karıştırdıgınız suyu bile beyazlatan kokusuyla sentetik cila ve kimyasallardan yapıldıgı belli oluyor.

aslında bölgesel kullanımı daha elverişli olacagını düşündügüm ürünün tanıtımı kova yıkaması olarak yapılmış . bu şekilde de kullanılacak kadar seyreltmede oldukça güzel temizlesede bize gelmeyecek bir kova şampuanı. :of:

asıl özelilklerinin kullanımı için ben iki yol izlemekteyim.

1. sprey şişe kullanımı
2. sünger kullanımı.

ihtiyacınız dogrultusunda kullanım şeklini seçebilirsiniz. büyük bir bölge için sprey daha elverişliyken bölgesel tek bir kaç kir için süngerle kullanım daha iyi iş çıkaracaktır.

spreyleme sonrası ikinci bir adım olarakta daha inatçı lekeler için 2 teknik birleştirile bilir.

testi valet pro citrus pre wash karışımlı valet pro neutral ph snow foam köpük karşılaştırması olarak yaptım. bu kombin pre de iyi iş çıkartıyor.;)

görelim bakalım sonucu kaplumbaga karşısında ne yapacak .

2 dk bekledim bu arada bilginize. az çalıştırdım ürünleri.

siyah taşın üstünde ne oldugu belli olmayan agır kalıntılar var. ama beyaz zemin herşeyi anlatıyor :fisilti:

video karşınızda iyi seyirler. umarım begenirsiniz.:dusun: ( ben begenmemiştim pek birşey alşılmıyor. ):of:

son olarak almak isteyenler için link .

Turtle Wax Süper Yıkama Ağır Kir Oto Şampuanı 500 Ml - n11.com
Turtle Wax Süper Yıkama Oto Şampuanı 500 ml Fiyatı

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Testlerini gördükçe her üründen alasim geliyor abi , emeğine eline sağlık teşekkürler..

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bu essential wash içeriğinde gazyağı gibi bişi var, yüzeyi yağlı bir şekilde bırakıyor zift filan çözer demesinin nedeni bu olabilir ama kokusu gerçekten gazyağını anımsatıyor fazlasıyla, bir defa yıkadım sonra üst üste normal şampuanlarla yıkadım ki o yağlı görüntü ve tabaka gitsin diye.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Video için çok teşekkürler, onure oldum:utandim: Ürün iyi çalışıyor, uzun yoldan sonra biçilmiş kaftan. İyi aldım iyi:deli: @derossi ye bir teşekkür de ben borçluyum. Sağolsun güzel bir ürün aldırdı.
Üstad test öyle çöpe atılacak bir test de değil, biz bunlara dünden razıyız, elinde varsa böyle gönder gelsin.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Pro @Dragstar @derossi teşekkürler beyler. ;)
@onurçiko güzel günlerde kullan sen iste herzaman yaparız. :)
@Ozgur_gs_91 tahminimce tüm aracı yıkamışsın.

''aslında bölgesel kullanımı daha elverişli olacagını düşündügüm ürünün tanıtımı kova yıkaması olarak yapılmış . bu şekilde de kullanılacak kadar seyreltmede oldukça güzel temizlesede bize gelmeyecek bir kova şampuanı. ''

tanıtım mesajında bu paragrafı sen yaşamışsın. :)

söylemek istedigim bize gelmez kısmı işte tamda bu. evet dedigin gibi yaglı bir doku hissiyatı oluşuyor. lakin kullanımda farlılıklar var.
ürünü @derossi nin paylaştıgı tanıtım videosunda da görecegin gibi ıslatılmış yüzeye uyguluyor abla. ve kova seyreltmesi ve son yıkama sonrası iyice siliyor. bu şekilde bu tabaka homojen bir şekilde yayılmış yüzeye yedirilmiş olup çok iyi bir boncuklanma bile yapıyor.:dusun:

bu söylediklerimi geç bu tanıtım bizi pek ilgilendirmez zaten süngerle yıkıyor detaydan eser yok .lakin ben senin dediklerinden sonra birkez daha ürünü bu sefer hiç seyreltmeden açmadan direk ( bu sefer boyalı yüzeye) uyguladım. hatta bi süre bekledim ( kuru zemine) sonra yıkadım çok hafif de sildim .
inan hiç bir yag dokusu kalmadı buna karşın boncuklanma göz kırptı hatta tekrar silince boncuklanma azaldı ve elim takılmaya başladı.

senin yaşadıklarına bir olumlu açıklama olarak ürünün bozulma ihtimalini ( bu firma bazen tarihi geçmiş ürünler getiriyor) senin ürünü çok kullanma ihtimalini eklemekten başka mantıklı birşey bulamıyorum. :dusun:

ben genelde pre öncesi ya ön bölüme spreyle sıkıp yada süngerle kirli bölüme duruşlar yaptıktan sonra üstüne ön yıkama yaptıgım için hiç böylebirşey yaşamadım.

sende böyle olmasına üzüldüm :( yardımcı olamadım kusurabakma. :oops::(

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
@ege @derossi
Ürünü ben çift kovada kullandım aracın üstünde çok fazla kir ve böcek kalıntısı oluştuğundan dolayı. Sevmedim kokusunu zaten. Çok ürün kullandım mı kullanmadım mı hatırlamıyorum ama kullandığım ped bile yağlı gibi bir şekilde kaldı. Wax etkisi değilde bu üründe yağ etkisi var. Bunu yağlanmış yada üstüne yağ gelmiş şekildeki su iticilikle aynı şekilde olduğundan söyledim. Benim aracın renginden dolayıda belli olmuş olabilir bu izler. Ama waxlamaktan çok yağladığını düşünüyorum hala ürünün. Diğer şekillerde de deniyicem.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler abi :)

İlk defa gördüğüm bir ürün. Değişiğime geldi :eek:

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
bu hafta sonu bende bir kayıt alayım. paylaşırım burada. yazlığa gittiğimde yeğeni pc başından kaldırmak için araba yıkattım hiç dikkat etmedim.