Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
merhabalar : uzun zaman olmuş buraya konu açmayalı. :cay:

6-7 ay önce bir seri mothers ürünü almıştım.sample size deneme boyu. stokları serelimde bulamadım eski konuda kaldı galiba. neyse hakanım bi soru sormuş msj ordan çıkıyor. :D
https://i.hizliresim.com/OobkqP.jpg
Stokları Serelim

geçen yine kardeşim @can26 ürün sormuştu ona bi söz vermiştik bi test yaparım senin için belki işini görür diyerekten. gerçi üstadlar cevaplamıştı güzel ürün tavsiyeleriyle lakin işte tr durumu malum. f/p artık olmazsa olmaz .:saskin:

bu gün dar zamanda kısa bir deneme yaptım. ama test degil deneme bu. önemli ayrıntı . ;)

ürünü daha önce zaten araştırıp almıştım. ama uygulama aşamasında karşılaştırmalı bir kaç ürünle kapıştırmayı düşünürken. başka bir özelliginin bu konuya vesile olmasıyla ürün bu kulvara kaymış bulundu.

şimdi biraz karışık oldu ama açıyorum. resimde de gördügünüz gibi ürün :

mothers protectant . 5 tl ;)

aslı üretim amacı vinil, plastik ve fiberglass koruyucu. lakin ürün lastik yani kauçuk yüzeylerdede kullanılabiliyor. ürütici firma bu beyanda bulunmuş.
benim kullandıgım ( 4 oz) 118 ml gibi çok küçük bir boy. gerçek boyu sprey şişe de 710 ml.

ürün koyu sıvı kıvamda açık beyaz bir renkte. sprey başlık sıkımlarda herhangi bir zorlanma yaşamıyor.
kokusu izmirliler bilir buzlu badem vardır işte o koku taze bagdem kokuyor.

kullanımı lastikler için kolay sayılacak düzeyde yakından 4-5 fıss kafi geliyor.

geçelim denememize kullanım öncesi lastikleri temizledim.

20181016_170655.jpg
aslında fazla söyleyecek birşey yok. fark birazdaha belirginleşmesi için bant kullanımını çift taraflı yaptım. kullanımı lastik yüzeyine yakından direk sıkarak tam tur 4-5 sıkım sonrası hızlıca ped yardımıyla yedirdim ve kurumaya bıraktım. ( biraz parlak ):komik::kop: bakkkk dur daha sabırsız:komik:

20181016_171108.jpg

sonra bantı çıkardım ve ilk manzaramız.

20181016_171125.jpg

yakın çekim

20181016_171240.jpg

uzak çekim

20181016_171204.jpg

daha sonra ürüticinin de belirttigi gibi ürünü kuruması için 10 dk gibi bekliyoruz. sonra bir bezle siliyoruz. ilk sürüm sonrası sanki yaglı bir doku varmış hissiyatı uyandırmıyor degil. ama bu 10 dk kuruma aşaması bunu biraz kırıyor . silme işlemi tam bir wax hesabı ürünün su kir toz tutmamasını saglamak için o anti-statik etkisiyle beraber çok mat dogal kaygan olmayan ama yüzeyde bir takılmada yapmayan kadivemsi bir son saglıyor (bsd gibi :komik: )

şimdi o son resimleri

20181016_171253.jpg 20181016_171450.jpg .

bu meyanda bir ip uçu ilk silim sonrası lastikler bildiginiz bayii çıkışlı oluyor. bunu bir yarım saat sonra tekrarlarsanız. fabrikadan almışsınız sanabilirler :komik::komik:

lastiklerde muazzam bir son finish yapması temiz olmasınında etkili olmdugunu bende uyandırmasıyla kirli davlumbazlarada bir örtme kapatma denemesi test degil birkezdaha altını çiziyorum deneme yaptım.

kirli diyorum ama onlarda aslında yagmur su çamur kiri .:of:

direk sık sil ve sonuç hiç ugraşmayalım. görseller ortada temizleme ve kapatıcılıkta geçer not aldı.

20181016_173110.jpg 20181016_173130.jpg 20181016_173211.jpg
baktım ürün akıyor aldı başını gidiyor. hadi bir iç denemesi yanlış okumadınız deneme test degil. yapalım dedim .

ilk halimiz. benim bu bölüm yumuşak bir malzemeden yapılmış . biraz mat ve gri bir tonu vardır sıfırıda. ben özellikle birazdaha parlak ve siyahlatıcı ürünler kullanma taraftarıyım bu araç özelinde.

dolayısıyla denemeyi bunu göz önünde bulundurarak yorumlamanız daha faydalı olacaktır.

bu bölümdede altını çizerek söylüyorum iyi bir temizlik sonrası denendi .

ilk halimiz kullanılmadan önce.

20181016_174004.jpg

kullanım sonrası 50/50

20181016_174053.jpg

yakın çekim

20181016_174130.jpg

tam boy

20181016_174744.jpg

ve son klima çıkışlarında sert plastik denemesi .

20181016_174110.jpg

iç sonuç beni pek tatmin etmedi .parlaklık yetersiz ve silim sonrası dahada azaldı. siyahlaştırma kafi düzeyde ama içerde o badem kokusu uzun süre kalırsa ( ? ) bir ay gibi bir süre vaat ediliyor. güneş ve kirlenme koruma etkisine . bu sürede o koku çekilmez.
sert plastikte bıraktıgı parlaklık tercih edilmeme sebebi olabilir sizin adınıza.:dusun:

son olarak almak isteyenlr için n11 adres olacaktır.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ooo uzun zamandır göremediğimiz Garage bugün geçici faaliyet göstermiş sanırım :kop:

Buzlu badem falan bu Mothers'ta iyice değişik olmaya başladı :komik::komik:

Fakat lastikteki finish benim hoşuma gitti birde dayanım konusunda ilerleyen günlerde bizleri tekrar burada misafir edersen abi sanırım iyi bir alternatif olabilir fiyatıda 5 tl yanlış okumadıysam,bedavadan biraz pahalı zaten iç trim,göğüs gibi yerlerde pek sevmiyorum böyle parlaklık falan tabide yansıma falan rahatsız ediyor beni :utandim:

Fakat lastikler için dayanımda 5-6 gün sürse bence kafii , 2-3 tane çeyize atar yoklukta iş görebiliriz diye düşündüm,deneme için teşekkürler abi emeğine sağlıkkk:alkis::alkis:

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ooo uzun zamandır göremediğimiz Garage bugün geçici faaliyet göstermiş sanırım :kop:

Buzlu badem falan bu Mothers'ta iyice değişik olmaya başladı :komik::komik:

Fakat lastikteki finish benim hoşuma gitti birde dayanım konusunda ilerleyen günlerde bizleri tekrar burada misafir edersen abi sanırım iyi bir alternatif olabilir fiyatıda 5 tl yanlış okumadıysam,bedavadan biraz pahalı zaten iç trim,göğüs gibi yerlerde pek sevmiyorum böyle parlaklık falan tabide yansıma falan rahatsız ediyor beni :utandim:

Fakat lastikler için dayanımda 5-6 gün sürse bence kafii , 2-3 tane çeyize atar yoklukta iş görebiliriz diye düşündüm,deneme için teşekkürler abi emeğine sağlıkkk:alkis::alkis:

garajı senin için açtım kıymetini bil. :komik::komik: tabi ki. kullanım verilerini aktaracagım seni misafir etmekten çok mutlu oldum . ;) lakin fiyatı 5 tl degil. öyle çeyize atacagın basit sarp gibi algılama. bildigin kur canavarı . benim vakti zamanında aldıgım küçük bile şimdi en ucuz 23 tl. tam boy 76 kusurlarda. ama yinede düşünürsen sana bişeyler yaparım ;):komik::komik:
olurya bi yerde denk gelirsen mutlaka dene. 5-6 rahat görür bende . ben temiz adamım . bana kırmızı halı seriyorlar geçtigim yollarda.:komik::komik:

amann oda sıkıntı beee hep tüyleri yapışıyor lastiklere.:komik:

ama anladım seni kesmedi bu ürün .:eek:
parlaklıgı kimse sevmez burada ama benimki dogal çok çok mat. çok parlak bir ürün bile sürsem bir kaç gün sonra kurumuş sünger gibi .
iç mekanda kullanma sen sana gelmez bu iç kullanımda..:fisilti:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
garajı senin için açtım kıymetini bil. :komik::komik: tabi ki. kullanım verilerini aktaracagım seni misafir etmekten çok mutlu oldum . ;) lakin fiyatı 5 tl degil. öyle çeyize atacagın basit sarp gibi algılama. bildigin kur canavarı . benim vakti zamanında aldıgım küçük bile şimdi en ucuz 23 tl. tam boy 76 kusurlarda. ama yinede düşünürsen sana bişeyler yaparım ;):komik::komik:
olurya bi yerde denk gelirsen mutlaka dene. 5-6 rahat görür bende . ben temiz adamım . bana kırmızı halı seriyorlar geçtigim yollarda.:komik::komik:

parlaklıgı kimse sevmez burada ama benimki dogal çok çok mat. çok parlak bir ürün bile sürsem bir kaç gün sonra kurumuş sünger gibi .

Valla kıymet bilirim ben abi,ağırlanmaktan bende mutluluk duydum teşekkür ettim abii:komik::komik:

Lastikteki finishi hoşuma gitti fakat dayanımda önemli abii, uygulayıp iki gün sonra bir daha göremezsem biraz sinirimi bozabilir :utandim:

Senin uygulamanı takip etme şansımız olursada bi tane alırız artık napalım üç beş tane almayıveririz :komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık üstad, bu ürün denemen için sana çok teşekkürler, gerçekten merak ettiğim bir üründü. Lastikte ve davlumbazda oldukça hoşuma gitti. Özlemişiz senin garajı be. Vesile olanada ayrıca teşekkürler.
Diğer ürünlerin denemelerinide bekliyoruz dört gözle. Haydi kolay gele..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler abi.

Mat seven biri olarak tüm alanlarda başarılı sonuçlar vermiş bence :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler lastikte gayet güzel görünüyor. Aslında iç kısımda biraz doğal mat ürün iyi olur diye düşünüyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hoş geldin :)
Sen yenisin galiba ;)
Bir tanışma konusu mu açsan :komik:
hoşbulduk, merbaha :komik: sizinle tanışmak bir ayrıcalık.<3 benim için tradisyon terapi seanslarınıza katılmak özel bir haz zevk. namaste :komik:
evet yeniyim 2019 model.:komik:
eski tanışma konumu Ege (Ege'nin Garajı) ile Röportaj 28.05.2018 belki begenirsiniz saygılarımla namaste :komik:

@ege başkan ikiside aynımı sence :) bir yorum koysaydın şöyle kenara :)
başkan görüşleri buraya saklamıştım merak eden olursa diye.:fisilti:

iki üründe yakın performans sergiliyor gibi gözüksede farklılıklar var aslında.
günümüz ürünleriyle mukayese etmek pek olası degil ( çinli koreli ... ürünler gibi ) her ürün kendi biyosistemi içinde degerlendirilmeli .

sonax daha çok kopolimer yapıya sahip gibi tepkimeler sergiledi . soguk hava kullanımında baglanma, zincir sorunu yaşadı.
soft99 da daha çok sıvı dozlama yapılabilgidi için homoplimer kökenli unsurlar sergiledi .bu özelligi hidrofobik yetenegi kazanmsına ve polimerlerin ortak özelligi olan toz çekme toplama sorununu çözmüş gibi gözüküyor.ne yazık ki sonax tamtersi top toztorbası gibi.en azından ilk yıkamaya kadar.:utan:

soft99 kullanımı çok kolay spreyle bile uygulanabilir. sonax kasıyor. aerosol sıkıntı.

benim bu ayrıntılara girmeden sonuç odaklı konuşmak daha mantıklı geldigi için. plastikte sonax çok güzel bir alternatif oldu.fiyat uygun olsa tavsiye ederdim. ama boyalı yüzeyde sahte bir parlaklık yartıyor sevmedim .
soft99 daha masumane bir parlaklık sergiliyor. kişel aslında . dayanım bende 2 ayı temiz kılçıksız devirdi devamıda olurdu zorlamadım, kestim ipini.:cool:

geldim geldim burdayım. :)<3

Son düzenleme:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
hoşbulduk, merbaha :komik: sizinle tanışmak bir ayrıcalık.<3 benim için tradisyon terapi seanslarınıza katılmak özel bir haz zevk. namaste :komik:
evet yeniyim 2019 model.:komik:
eski tanışma konumu Ege (Ege'nin Garajı) ile Röportaj 28.05.2018 belki begenirsiniz saygılarımla namaste :komik:

başkan görüşleri buraya saklamıştım merak eden olursa diye.:fisilti:

iki üründe yakın performans sergiliyor gibi gözüksede farklılıklar var aslında.
günümüz ürünleriyle mukayese etmek pek olası degil ( çinli koreli ... ürünler gibi ) her ürün kendi biyosistemi içinde degerlendirilmeli .

sonax daha çok kopolimer yapıya sahip gibi tepkimeler sergiledi . soguk hava kullanımında baglanma, zincir sorunu yaşadı.
soft99 da daha çok sıvı dozlama yapılabilgidi için homoplimer kökenli unsurlar sergiledi .bu özelligi hidrofobik yetenegi kazanmsına ve polimerlerin ortak özelligi olan toz çekme toplama sorununu çözmüş gibi gözüküyor.ne yazık ki sonax tamtersi top toztorbası gibi.en azından ilk yıkamaya kadar.:utan:

soft99 kullanımı çok kolay spreyle bile uygulanabilir. sonax kasıyor. aerosol sıkıntı.

benim bu ayrıntılara girmeden sonuç odaklı konuşmak daha mantıklı geldigi için. plastikte sonax çok güzel bir alternatif oldu.fiyat uygun olsa tavsiye ederdim. ama boyalı yüzeyde sahte bir parlaklık yartıyor sevmedim .
soft99 daha masumane bir parlaklık sergiliyor. kişel aslında . dayanım bende 2 ayı temiz kılçıksız devirdi devamıda olurdu zorlamadım, kestim ipini.:cool:

o_O

geldim geldim burdayım. :)<3
Kardeşim bi takılalım dedik
Yine hevesimiz kursağımızda kaldı :confused:
Ne demek olduğunu bilmediğim kah tradisyon kah namaste gibi kelimelerle hemen kapak yaptın o_O
Şimdi ben takılan mı oldum takılınan mı anlayamadım :dusun:
Neyse pollyannacılık yapayım bari
Sayende kelime dağarcığım iki kelime daha genişledi :p
Şaka bir yana özlendin kardeşim

Son düzenleme:

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Kardeşim bi takılalım dedik
Yine hevesimiz kursağımızda kaldı :confused:
Ne demek olduğunu bilmediğim kah tradisyon kah namaste gibi kelimelerle hemen kapak yaptın o_O
Şimdi ben takılan mı oldum takılınan mı anlayamadım :dusun:
Neyse pollyannacılık yapayım bari
Sayende kelime dağarcığım iki kelime daha genişledi :p
Şaka bir yana özlendin kardeşim

bu yüzden seviyorum seni <3 gerçek düşüncelerin dile vurumu gibisin . hastayım tarzına.:mutlu: bıyıklı :komik::komik: bende özledim

Son düzenleme:

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Ege üstadım,incelemen için teşekkürler

Sonax plastikte ciddi çalışmış görüntü güzel.Fussoyu nasıl temin ettiniz yabancı sitelerde spray versiyonunun çıktığını görmüştüm.Aynı ürünse merak ediyordm performansını

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi