çok teşekkür ederim. zaman buldukça diyelim.
bu uygulama için %20 kullanıldı.
çok teşükkür ederim. inşallah.
sevgilerde benden. estafurullah ne cehaleti olurmu öyleşey.
köpük tabi ki yüzeyde kalma ve tutunma adına hem süresel avantaj saglayacaktır hemde kir üzerinde çalışma ve çözme işleminden sonra kendi bünyesinde tutma hapsetme ( yüzeyde kalmamama) adına çok büyük fark yaratır.
buna biraz daön yıkamada kullandıgımız köpük ürünleri gibi düşünmek gerek. oradaki mantıkla aynı aslında. bir artı olarak temas gereksiniminide ( fırçalama) minimize edecektir.
kısaca bu ürünün köpürme özelligi olması başarı katsayısına etki ediyor.jant dik bir yüzey ve aslında bu özellik çok gerekli .
teşükkür ederim. ne güzel bir fikir vermiş oldu video, sevindim. karışım firmanın verdigi 10 -30 % dozaj olan degerlerin tam ortası yani %20 gibi orta derece dozaj kullanıldı bu uygulama adına.
çok teşekkür ederim üstadım begenmene çok sevindim. bu şekilde kullanım verisinide eklemiş olduk.
çok teşekkür ederim
@ccibb bey.
fırçadan önce kir geçmişine ve hikayesine küçük bir deginmek isterim.
aralıklı olarak 500-600 km gibi çok çıkışlı - inişli hayli dar virajlı giriş çıkışlarda yogun hız yükselişi - düşüşü neticesinde başvurulan fren sistemili bir yol yapımı sonrası 12-14 gün gibi bekleme sonrası oturmuş ve yüzeyde yer edinmiş kirin üstüne. yine bizim burada kuçu kuçuların üriner sistem atıklarının biriktirdikleri idrar torbası boşaltımlarını , kokularını ve izlerini bırakmak amacıyla işaretlemelerini lastik -jant ikilisine yapmaları neticesinde kötü bir kir birikimi oluşmuştu.
aynı fırça video içerindeki gibi iç kısımlara kullanılmasının yanında jant yanak bölümlerinde üstünkörü bir kaç darbeyi geçmeyecek yedirme amaçlı geçişte uygulandı.
bu yogunlukta bir kir birikiminde fırçasız o başarı bir kat daha uygulama gerektirecektir.
iyi detaylar.