Dayanma durumu nasıl nanolex tirein? Ben şuanda valer pro markasının lastik parlatıcısını kullanıyorum ancak az kaldı bitince başka ürün denemek istiyorum.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@_CaN_ marka 1000 km vadediyor. bende 600-700 kmlere kadar dayanımı oldu ama daha fazla görenlerde vardı diğer forumda. Denemeni tavsiye ederim. Kokusu çok kötü ama, sinek ilacı gibi kokuyo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk günle arasında pek bir fark yok gibi.Yağmur falan görmediyse daha iyi demek için erken ama gidişat fena değil gibi.Takibe devam.Hele bir yağmur yesin bakalım...
@Eraycan aynen 1 ve 2 numarayı beğendim bende. aslında 2si arasında çok net bir fark yok. Belki uzun dönem gözlemlemek lazım. Birde tyre gloss için 1-2 saat bekleyin sonra bezle silin diyor ama o kadar vaktim yoktu tabi. Turtlewaxın ürününü Kipadan almıştım 8 tlye. 2 veya 3 kat sürülse kalıcılığı artabilir tabi.
https://www.autostyle.co.za/turtle-wax-perfect-finish-tyre-gel-300ml.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@serdar8424@onurçiko uygulamadan hemen sonra zaten tyre gloss daha canlı bir görüntü vermişti. Kullanma talimatında da bekledikten sonra bezle silinmesi tavsiye edilmiş. Birde öyle deniycem müsait zamanda. Ama tabi hiçbiri gönüllerimin tyre dressingi nanolexi egale edemez