Focus titanium detaylı temizlik ve boya koruma uygulaması

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kizmazfatih' Alıntı:
Kayganlik hissi nasıl acaba çok merak ediyorum kedi kayar mi araba in üzerinde :)

Hahah soru güzel ama denemeden bilemeyiz . sıktıktan sonra silerkenki kayganlık hissi finale gibi değil biraz bezi tutuyor fakat 2.bezle buffing yapınca çok kaygan bi zemin bırakıyor. Ben ürünü beğendim yani. Belki daha sonra bsd ile de karışım yapıp deneyebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
emredkmn' Alıntı:
kizmazfatih' Alıntı:
Kayganlik hissi nasıl acaba çok merak ediyorum kedi kayar mi araba in üzerinde :)

Hahah soru güzel ama denemeden bilemeyiz . sıktıktan sonra silerkenki kayganlık hissi finale gibi değil biraz bezi tutuyor fakat 2.bezle buffing yapınca çok kaygan bi zemin bırakıyor. Ben ürünü beğendim yani. Belki daha sonra bsd ile de karışım yapıp deneyebilirim.
2. bezle sildikten sonra finale yaptıktan kadifemsi doku kalıyorsa hemen sipariş vercem bu konuda cok hassasım hala kendıme kayganlık bırakan kadifemsi bi ürün bulamadım

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Eline sağlık hocam .Aqua dayanımı ve parlaklığı hakkında bilgi verirmisin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detail Guy' Alıntı:
Eline sağlık hocam .Aqua dayanımı ve parlaklığı hakkında bilgi verirmisin?

Aqua dediğiniz nedir anlayamadım hocam

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Yanlış yazmışım Top Gloss olucaktı

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detail Guy' Alıntı:
Yanlış yazmışım Top Gloss olucaktı

Tahmin ettim de emin olamadım dayanımı için bişey diyemiyorum şuan ama parlaklık ve su iticilik gayet güzeldi özellikle su iticilik anında etki ediyor gyeon wetcoat tarzında

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kizmazfatih' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
2. bezle sildikten sonra finale yaptıktan kadifemsi doku kalıyorsa hemen sipariş vercem bu konuda cok hassasım hala kendıme kayganlık bırakan kadifemsi bi ürün bulamadım

Valla verdiği hissiyatı ben çok beğendim hocam oldukça kaygan ve parlak bi finish bırakıyor v07. Sizin beklentiniz tam olarak ne kadar yüksek bilemiyorum ama beni oldukça tatmin etti.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık güzel uygulama. Bu arada kaputta gerçekten fark belli oluyor.

V07 hiç kullanmadım, ama detailingworld de autobrite p32 ile aynı yapıda olduğunu söyleyenler var. P32 favori quick waxlarımın başında gelir.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
emredkmn' Alıntı:
kayganlık bırakıyorsa benım için uygundır zaten parlaklık konusunda bı problemim yok cok tesekkur ederim
Valla verdiği hissiyatı ben çok beğendim hocam oldukça kaygan ve parlak bi finish bırakıyor v07. Sizin beklentiniz tam olarak ne kadar yüksek bilemiyorum ama beni oldukça tatmin etti.

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
umrdmr' Alıntı:

V07 hiç kullanmadım, ama detailingworld de autobrite p32 ile aynı yapıda olduğunu söyleyenler var. P32 favori quick waxlarımın başında gelir.

Evet benzer olduğunu ben de okumuştum. Fiyat haricinde her konuda memnun ediyor bence v07 kokusu bile çok hoş.

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
umrdmr' Alıntı:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
emredkmn' Alıntı:
_CaN_' Alıntı:
Ellerinize sağlık başarılı bir yıkama işlemi olmuş.

Top gloss shine benim de beğenerek kullandığım bir ürün. Tek eksisi kalıcılığı ;)

Teşekkürler hocam. Ne kadar sürüyor sizde kalıcılığı? Belki yaz aylarında daha da uzun kalabilir mevsim şartları da önemli..
Ben, aracım ıslakken sıktım. Üzerine bi perde su tuttum ve kuruladım. Bu şekilde ağır kış koşullarına maruz kaldı.

Sonraki yıkama da pek eser yoktu. Ancak uygulama şeklinden de kaynaklanabilir. Yazın daha uzun gideceğini düşünüyorum bende.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Detay aşkı 2 saat uyutmuyor mavi boncuk mükemmel parlıyor ellerine saglık.

Maşallah...

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
_CaN_' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
Teşekkürler hocam. Ne kadar sürüyor sizde kalıcılığı? Belki yaz aylarında daha da uzun kalabilir mevsim şartları da önemli..
Ben, aracım ıslakken sıktım. Üzerine bi perde su tuttum ve kuruladım. Bu şekilde ağır kış koşullarına maruz kaldı.

Sonraki yıkama da pek eser yoktu. Ancak uygulama şeklinden de kaynaklanabilir. Yazın daha uzun gideceğini düşünüyorum bende.
Teşekkürler inceleme için hocam ben de kontrol edicem sonraki yıkamada.

RecepGürışık' Alıntı:
Gördükçe özeniyoruz :)
Dragstar' Alıntı:
Detay aşkı 2 saat uyutmuyor mavi boncuk mükemmel parlıyor ellerine saglık.
Maşallah...

Teşekkürler sağolun sizlerin takdiri benim için önemli

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
kizmazfatih' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
kayganlık bırakıyorsa benım için uygundır zaten parlaklık konusunda bı problemim yok cok tesekkur ederim

Hocam tam olarak nasıl bir finish istiyorsunuz, size söylediğiniz gibi finish veren bir ürün söyleyin memnun olduğunuz, ona göre tavsiyede bulunalım.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
umrdmr' Alıntı:

Hocam tam olarak nasıl bir finish istiyorsunuz, size söylediğiniz gibi finish veren bir ürün söyleyin memnun olduğunuz, ona göre tavsiyede bulunalım.
valla tam derdime derman olursunuz böyle sanki c2v3 kullandıktan olan kayganlık gibi nasıl desem eskiden kullanılan çbs belcoların verdiği kayganlık gibi umarım açıklayıcı olabilmişimdir.teşekkürler

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
kizmazfatih' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:
valla tam derdime derman olursunuz böyle sanki c2v3 kullandıktan olan kayganlık gibi nasıl desem eskiden kullanılan çbs belcoların verdiği kayganlık gibi umarım açıklayıcı olabilmişimdir.teşekkürler

Hocam C2V3 hiç bir zaman kullanmadım, detailing işinde kıymet verdiğim çoğu insan gereksiz pahalı bir ürün yorumu yaptığı için. Hangi ildesiniz bilmiyorum, eğer Ankara'da iseniz denemek için p32 ve finale verebilirim hoşunuza giderse bi yerlerden satın alırsınız.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
umrdmr' Alıntı:
kizmazfatih' Alıntı:
Hocam C2V3 hiç bir zaman kullanmadım, detailing işinde kıymet verdiğim çoğu insan gereksiz pahalı bir ürün yorumu yaptığı için. Hangi ildesiniz bilmiyorum, eğer Ankara'da iseniz denemek için p32 ve finale verebilirim hoşunuza giderse bi yerlerden satın alırsınız.

çok teşekkür ederim ankarada değilim elimde suan 5 litre finale var hybrid v07 bayadır pruvamdaydı hazır konu acılmışken bu kadar detaylı sordum