Focus titanium detaylı temizlik ve boya koruma uygulaması

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
kizmazfatih' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:
Hocam C2V3 hiç bir zaman kullanmadım, detailing işinde kıymet verdiğim çoğu insan gereksiz pahalı bir ürün yorumu yaptığı için. Hangi ildesiniz bilmiyorum, eğer Ankara'da iseniz denemek için p32 ve finale verebilirim hoşunuza giderse bi yerlerden satın alırsınız.

çok teşekkür ederim ankarada değilim elimde suan 5 litre finale var hybrid v07 bayadır pruvamdaydı hazır konu acılmışken bu kadar detaylı sordum
V07 nin dokunma hissi gayet güzeldir, yumuşak kaygan bir yüzey bırakır.Benim bu üründe en sevdiğim özellik budur.Hatta bu özelliğinden dolayı BSD de eksik olan kayganlık ve yumuşak dokunuş hissini vermek için V07 ile karıştırıp kullanırız.Tabii ki V07 de de BSD nin üstün olduğu özellikler eksik.Biribirlerini çok iyi tamamlıyorlar.
Sizin için dokunma hissi ve kayganlık önemli ise V07 sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
kizmazfatih' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:
Hocam C2V3 hiç bir zaman kullanmadım, detailing işinde kıymet verdiğim çoğu insan gereksiz pahalı bir ürün yorumu yaptığı için. Hangi ildesiniz bilmiyorum, eğer Ankara'da iseniz denemek için p32 ve finale verebilirim hoşunuza giderse bi yerlerden satın alırsınız.

çok teşekkür ederim ankarada değilim elimde suan 5 litre finale var hybrid v07 bayadır pruvamdaydı hazır konu acılmışken bu kadar detaylı sordum
Gyeon Cure da güzel bir finish bırakıyor. Ama tabi boncuklanma konusunda BSD ile rekabet edemez.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Gyeon cure severek kullandığım bir ürün su iticiliği de güzel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
emredkmn' Alıntı:
MuratYARDIM' Alıntı:
@Eraycan" gayet başarılı tebrikler.

Hocam uygulama benden tebrikler yine @"Eraycan beye gitti benim suçum neydi?
Kardesim kusuruma bakma. Etiketleyince e harfine basinca sen yerine erayi secmisim. Tebrikler:)
Eray senden tebrikler temennimi geri alıyorum :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün saatin 22.00 olmasına ve havanın soğuk, ara ara yağışlı, yerlerin de ıslak olmasına aldırış etmeden arabayı yıkamaya gittim. İşlemler 3 saat sürdü. Araca önce trafik filmini yumuşatmak amacıyla citrus wash sıktım sonra bi tur suyla yıkadım. Üzerine yeni aldığım adams şampuanla çift kova yıkama yaptım şampuanı bi miktar eldivene sıkıp suyu eldivene tutarak köpürttüm. Resmen köpük şov diyebilirim! Şampuanı beğendim kayganlık hissi, temizlemesi ve uzun süre beklese de bi sıkıntı çıkarmaması özellikle benim gibi benzinlikte yıkama yapanlar için ideal. Davlumbaz ve jantlarla çok uğraşamadım bugün ama yine de citrus wash sıkıp yakından su tutarak temizlemeye çalıştım. Aracı komple 2 kez suyla duruladım. Sonra yeni aldığım koch chemie pw'dan 15ml kadar pompalı şişeye koyup 2lt suyla karıştırıp ıslak araca sıktım ve duruladım. Ben ürünün su iticiliğini çok beğendim. Dayanıklılığı ne kadar gidiyor bilmiyorum ama fusso üstüne uyguladım ve fusso üstünde bile beading farkını gösterdi. Parlaklığını da sevdim. Ortak alım yapıldığı için tam olarak f/p ürünü diyebilirim. Yalnız aracı kurularken biraz zorladı beni. Her zaman tek geçişte kurulayan aqua deluxe pwden dolayı olacak ki birkaç kez geçmem gerekti. Sanırım protector waxı 2 kez iyice durulamak gerekiyor.. Daha sonra kapı içlerini kuruladım, motordaki görünen parçaların tozunu alıp bu parçalara, kapı fitillerine ve lastiklere yeni aldığım adams vrtden uyguladım. Lastiklerde mat sevenlerin ilgisini çekebilecek bi ürün. Yorumlarda dayanımının oldukça yüksek olduğunu okumuştum, takip edicem. Hava şartları dolayısıyla fazla foto çekimi yapamadım kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkürler. Bu gecelik dinlenmeyi hakettim sanırım

Koch chemie protector wax sonrası

Final

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@emredkmn ellerine sağlık. Gayet güzel görünüyor. Bizde hem havanın soğuk olmasından hemde bir dünya wax olmasından dolayı koch chemie'yi uygulayamadık dahaca :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, detail aşkı soğuk, kar kış dinlemiyor.Bir kee kafaya yıkamayı koyunca tsunami olsa yıkanacak o araba.Senin arabaya rengi efsane zaten, zeytinyağ döksek yine parlayacak.

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Emre eline sağlık farkettinmi bilmiyorum , protector wax 1 tık yükseltiyor parlaklığı :))

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
MuratYARDIM' Alıntı:
@emredkmn" ellerine sağlık. Gayet güzel görünüyor. Bizde hem havanın soğuk olmasından hemde bir dünya wax olmasından dolayı koch chemie'yi uygulayamadık dahaca :)

onurçiko' Alıntı:
Eline sağlık, detail aşkı soğuk, kar kış dinlemiyor.Bir kee kafaya yıkamayı koyunca tsunami olsa yıkanacak o araba.Senin arabaya rengi efsane zaten, zeytinyağ döksek yine parlayacak.

serdar8424' Alıntı:
Eline sağlık Emre, soğuk havada iyi cesaret :)

aLmera41' Alıntı:
Elinize sağlık o satte araba yıkamak… sanirim ben detayci degilim :)

[quote="Okan48]
Emre eline sağlık farkettinmi bilmiyorum , protector wax 1 tık yükseltiyor parlaklığı :))

[/quote]

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun sizin bu desteklerinizle bu gazı buluyoruz bazen içimizde @Okan48 evet katılıyorum kesinlikle bi derinlik katıyor. Bide kırmızı fr vardı o arkadaşta da denedik. Çok az bi etkisi kalmış olan meg ultimate sıvı wax üstüne uyguladık onda da ekstra derinlik ve su iticilik sağladı.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@emredkmn maşallah diyelim de sonra durduk yere çarpıyorlar :). Eğer başka qd uygulamadıysanız Fussonun düşük parlaklığına rağmen KC PW iyi iş çıkarmış. Geçenlerde ben de 1:100 denemiştim bugün el pompamı köpük atar şekilde modifiye edip 1:200 denedim daha memnun kaldım. Bir sonrakinde 1:250 deniycem. 1:500 e kadar kendime uygun bir değer bulurum. Normalde APC ler hariç şampuan şu bu sulandırma oranını çok dikkatli ayarlamam ama bu ürün fazla koyulunca silmesi zor oluyor. O yüzden oranlara dikkat etmek lazım.

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Paian' Alıntı:
@emredkmn maşallah diyelim de sonra durduk yere çarpıyorlar :). Eğer başka qd uygulamadıysanız Fussonun düşük parlaklığına rağmen KC PW iyi iş çıkarmış. Geçenlerde ben de 1:100 denemiştim bugün el pompamı köpük atar şekilde modifiye edip 1:200 denedim daha memnun kaldım. Bir sonrakinde 1:250 deniycem. Normalde APC ler hariç şampuan şu bu sulandırma oranını çok dikkatli ayarlamam ama bu ürün fazla koyulunca silmesi zor oluyor. O yüzden oranlara dikkat etmek lazım.

Eyvallah hocam araçta fusso üzerinde başka hiçbi ürün yoktu direk yıkayıp pw kullandım ve kuruladım sonuç bu. Dediğinize katılıyorum bu ürünün oranına dikkat etmek lazım

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@emredkmn" ellerine sağlık. Detay aşı kabarmış anlaşılan :)

Dışarıdan seni görenlerin yorumu: "Manyaklık paraylamı :D

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
_CaN_' Alıntı:
@emredkmn" ellerine sağlık. Detay aşı kabarmış anlaşılan :)

Dışarıdan seni görenlerin yorumu: "Manyaklık paraylamı :D

Aynen hocam gündüzden niyetim vardı kafaya bi kere koyunca gündüz olmazsa gece olur neyse o dedim giriştim o saatte fiyat soran bile oldu . tankerci dayı sen deli misin gardaş bu soğukta böyle uğraşıyon falan dedi .

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık güle güle kirlet.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dragstar' Alıntı:
Ellerine sağlık güle güle kirlet.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Abi sabahına yola çıkınca kirlendi bile temizliğin zevki sadece yıkadıktan sonra yerdeki suları sıçratmamak için ağır ağır eve gidene kadar sürdü yani