Sayin admin
@Pro öncelikle teşekkür ederim,basligimin ismini deyistirip buraya kaydirdi icin.
Bu başlikda gördünüz gibin, ben polisaja son aylarda baya merak saldim. Bu konudada burda paylaşamasamda ,kendimi sürekli eş dost araclari ,yada işyerime gidip gelmek icin aldim aracda geliştirmeye çalışıyorum.
Son olarak elime henüz ulaşmasada 900W ve 10mm orbitala sahip Liquid Elements T3000 V2 siparis verdim. Birkac makina arasinda ,amatör icin en uygun makina olarak görüyorum. İlerde fazla arac yaparsam tabiki yetersiz kalir,ama benim icin,su anlik işimi görür.
Gelelim asil konuya. Bu başlik altinda uygulamalarimi (tabiki sadece polisaj deyil)ve paylaşmak istiyorum. İlerki günlerde burda ilk "projemin" uygulamalarini aktarmayi düsünüyorum.
Sizden ricam yada sizlere sorum. Bunu resim halindemi paylasayim yoksa video olarak.Yada her ikisi ???
Video olarak GoPro Hero 1080P olarak yayinliyabilirim.Resim olarak hanimin Huawei Mate 20 Pro kamerasini kullanirim. Kendi kameram Firaun zamanindan kalma
Uygulama formati olarak sizleride mümkün oldu kadar projeme dahil etmek isterim.
Çeyizimden görmek istediniz ürün varsa ,yada iki ayri ürün karşılaştırmasıda olabilir ,.bunu burda paylasirim.
Şunuda söyliyeyim, yapıcı eleştiriye daima açığım ve özellikle beklerim. Anca böyle bu konuda yol alabilir(iz)im.
Yorumlariniz??
İlk aracim 2 ay önce juniora aldigim ama henüz trafiğe acmadim 2004 Mini Cooper.
14 yaşinda ve 167.000km.
Buda şu anlik ürünlerim. İlerki günlerde birkac ekleme daha gelecek.
Gesendet von meinem HUAWEI RIO-L01 mit Tapatalk