Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mıknatıslı plaka yüksek hızlarda düşermi bilmiyorum ama çalınma riski çok fazla internette görüyordum bi zamanlar benimde cok hoşuma gidiyordu çalınma riskine karşı çerçevesiz aparatla kullanıyorum dayanıklılığı çok iyi yüksek hızlarda çıkma gibi bişey yok hoşta duruyor tavsiye ederim

Emirhan merhaba tekrardan, bu ürünü sipariş ettim bugün elime ulaştı. Ön tarafa taktım ancak ürünü takınca plaka ile tampon arasında açıklık kalıyor. Aracın arkasında sorun olmaz gibi ama yüksek hızlarda ön tarafda tamponla plaka arasında kalan boşlukdan geçen rüzgar plakayı çıkarır gibi geldi bana :) Senin ön tarafda da aynı ürünmü var?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan merhaba tekrardan, bu ürünü sipariş ettim bugün elime ulaştı. Ön tarafa taktım ancak ürünü takınca plaka ile tampon arasında açıklık kalıyor. Aracın arkasında sorun olmaz gibi ama yüksek hızlarda ön tarafda tamponla plaka arasında kalan boşlukdan geçen rüzgar plakayı çıkarır gibi geldi bana :) Senin ön tarafda da aynı ürünmü var?
Merhaba abi öncelikle hayırlı olsun. Evet öndede aynı üründen var arada bosluk kalıyor ama bi sorun teşkil etmiyor. Yaklaşık 1.5 senedir 15000 km dir kullanıyoruz bi sorun olmadı cok yüksek hızlarada cıktık. Plakanın çentik gibi kısmına oturmasına dikkat et gerisi sorun olmaz.

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba abi öncelikle hayırlı olsun. Evet öndede aynı üründen var arada bosluk kalıyor ama bi sorun teşkil etmiyor. Yaklaşık 1.5 senedir 15000 km dir kullanıyoruz bi sorun olmadı cok yüksek hızlarada cıktık. Plakanın çentik gibi kısmına oturmasına dikkat et gerisi sorun olmaz.
Anladım, teşekkür ederim tekrardan emirhan. Görüntü olarak güzel oldu, hoşuma gitti.

hilti57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
bugun yamaclar detail ikitelli magazasina ugradim hizli cila almak icin hizli cila yerine hem dayanim hem parlaklik bana Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer urununu onerdiler varmi bilgisi olan

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Arkadaşlar adbl nin kokularından kullanan varmı. Trendyolda adbl leather mist ve black mist kokuları var. Acaba nasıldır bilemedim
Leather mist kullanıyorum koku zevk işidir ben açıkçası çok beğendim benim koku zevkime uygun tam olarak deri gibi kokmuyor biraz çam sakızı kokusu gibi kalıcılık olarak araca her bindiğinizde 3-4 fıs sıkmanız iyi olur kalıcı değil çünkü 1 saat bile kokusu dayanmıyor anlık olarak kokutuyor diyebilirim

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar, Araç içi temizliğinde İ2 kullaniyordum ama bitmeye yaklaştı ve fiyatı baya bir yükselmiş. Alternatif olarak ürün arıyorum tavsiye ettiğiniz ürünler nedir acaba?

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhaba arkadaslar, serin gunler diliyorum hepimize kapi esiklerimde onceki sahibinden kalma metal esik korumalar var, uçlari kalkmis kapiyi kapatirken takilip ses yapiyorlar. Bunlari sokmeyi dusuuyorum muhtemelen altinda yapiskan kalintilari kalacak. Kalintilari temizlemek icin evde yapabilecegimiz bir karisim var midir yoksa yapiskan izi sokucu adi altinda satilan urunlerden mi almak lazim?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardimci olabilecek var midir?

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Abi onu govdeden bi sekilde ayiririm fakat muhtemelen yapiskan kalacaktir yuzeyd, onun icin bi formul bulmam lazm

Üstad yapışkan izi sökücüler mevcut piyasada. Bütçenize uyan birisini alabilirsiniz .

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Eldeki malzemelerle belki bisey ayarlarim diye umut ediyorum ama olmadi alicaz artik

Ben Divortex in yapışkan izi sökücüsünü kullandım. Bana sıkıntı çıkartmadı .

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Ben Divortex in yapışkan izi sökücüsünü kullandım. Bana sıkıntı çıkartmadı .

Valla diger her malzemede oldugu gbi yapiskan sokuculerde de isin icine araba girdimi fiyat firliyor, ben soyle bisey buldum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Valla diger her malzemede oldugu gbi yapiskan sokuculerde de isin icine araba girdimi fiyat firliyor, ben soyle bisey buldum

Buna bu parayı verecegine cilakutusundan 250 tlye dedigim urunu al heryerde lazım olur abi sanırım senin evin yakındı cilakutusuna