Hızlı Soru - Cevap

bbah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Öne çıkan konu #22,361
Selamlar araç için süpürge makinası almayı düşünüyorum önereceğiniz fiyat/ performans ürünleri varmıdır ? Aliexpress de olabilir yeterki çekimi kuvvetli olsun.
teşekkür ederim
Merhaba, 3 yıldır Black-Decker PV 1200 12 Volt kablolu kullanıyorum, biraz uzun zaman alıyor , fakat memnunum, biz detaycıyız . Uzatma hortumu ile kullanımda emiş gücü azalıyor. Profesyonel sonuç beklemeyin. Ancak 3 yıldır elektrikli süpürge vs... gibi başka ürün hiç kullanmadım, aracımın içi tertemiz, umarım yardımcı olur....

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Fiyatları nasıl hocam linkleri atabilir misiniz
Dyson için 20 bin gibi fiyatlar var. Black decker için ise 3 bin liradan başlıyor sayılır. Almışken evde de kullanabileceğim bir süpürge düşünüyorum. Araç için ekstra aparat takımı alip , öyle kullanmayı düşünüyorum. Yoksa sadece araçta kullanmalik alırsam eşimden fırça yerim:)

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Dyson için 20 bin gibi fiyatlar var. Black decker için ise 3 bin liradan başlıyor sayılır. Almışken evde de kullanabileceğim bir süpürge düşünüyorum. Araç için ekstra aparat takımı alip , öyle kullanmayı düşünüyorum. Yoksa sadece araçta kullanmalik alırsam eşimden fırça yerim:)
ben karacanın bir ürününü buldum mağazaya gidip çekim gücünü deneme fırsatım oldu
Max ayarda 12 dk gibi bir çalışma süresi varmış ama çekim gücü çok iyi geldi bana ama karaca ürününe 5 bine yakın fiyat vermek mantıklı mı bilemedim
Aslında ev için kullanmak amaç fakat araca da alıp götürmek için almak istiyorum ürün linki şu ;
Karaca Vantuz Power Force Max 2 In 1 Şarj Edilebilir Dik Süpürge Silver
https://app.hb.biz/xrXTK951a0if

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
ben karacanın bir ürününü buldum mağazaya gidip çekim gücünü deneme fırsatım oldu
Max ayarda 12 dk gibi bir çalışma süresi varmış ama çekim gücü çok iyi geldi bana ama karaca ürününe 5 bine yakın fiyat vermek mantıklı mı bilemedim
Aslında ev için kullanmak amaç fakat araca da alıp götürmek için almak istiyorum ürün linki şu ;
Karaca Vantuz Power Force Max 2 In 1 Şarj Edilebilir Dik Süpürge Silver
https://app.hb.biz/xrXTK951a0if
Bu ürün fiyatına black decker var. Bence onu almak daha mantıklı.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar , aracımın tavanında yoğun bi şekilde reçine var ne yapabilirim
toplu iğne ucu gibi küçük ve çok sayıda ise ön yıkama şampuanı sıkıp ılıktan biraz sıcak suyla hazırladığınız kova şampuanı ile temaslı yıkamayı deneyin. İşe yaramazsa kil uygulaması çözer.

Mexmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba
Forumda yeniyim. Wax arayışım var fiyat performans olarak ne önerirsiniz camlarda da kullanabileceğim bi ürün olursa iyi olur

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar keyifli günler, Hazırlamış olduğunuz örnek İ2 - Koch GS gibi su ile karıştırdigimiz ürünlerin etkisi kaç gün sürmektedir 1 hafta önce temizlikte kullandığım ürünü yine kullanabilir miyim etkisini kaybeder mi?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar keyifli günler, Hazırlamış olduğunuz örnek İ2 - Koch GS gibi su ile karıştırdigimiz ürünlerin etkisi kaç gün sürmektedir 1 hafta önce temizlikte kullandığım ürünü yine kullanabilir miyim etkisini kaybeder mi?
Ben bir litre hazırlıyorum, sonra bitinceye kadar kaç kere araba yikayabilirsem. :)

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Yani sorun olmuyor diyorsun abi bende her yıkamaya özel hazirliyordum
Gs de problem olmuyor ama i2 de 1 hafta sonra içinde küf gibi torular oluşmaya başlıyor bilginiz olsun. Bozulma veya etkisini kaybetme üründen ürüne değişen bir şey ama taze bir karışım hazırlayıp, kullanıp yenilemek daha uygun olur.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Merhaba herkese.
bir suredir basınçlı yıkama makinesi araştırıyorum,bu vesile ile de forumu bulup üye oldum zaten.
Aslinda Karcher K4 yada indirim yakalayabilirsem K5 düşünüyordum (internette yorum sayısı fazla olan ürün olduğu için) ancak forumda gördüğüm bilgiye göre karcher de k5 ve üstünde metal pompa bulunuyor. K5 de fiyat olarak muadillerinin baya üstüne geliyor.
Rize de yaşıyorum ben ve tanıdığım bir hırdavatçı Lavor ürününü önerdi bana kendisi hem satıcısı hemde servisi bu markanın. Fiyat olarak da mantıklı rakamlar olması ve muhatabımın da yani basımda olması nedeni ile bu cihaza yöneldim işin açığı. O arkadaş 160wps ve predator 180wps olan modelleri satıyor elinde mevcut. Kendisi araç yıkama için 160 olanı önerdi ancak forumda 180 lik olanı kullanan yada öneren bi yorum görmüştüm ve işin açığı almışken bar olarak daha yükseğini tercih etmem daha mantıklı gibi geldi ki araştırmalarım neticesinde burada bahsedilen 180 bar max verebildiği yani kullanımda aslında daha düşük olacağı yönünde.
ben bu cihazı hem iş yerimin tabelasını yıkamada (30mt cepheli alikobat kaplı) hemde araçlarımı yıkamak için düşünüyorum.
sorularima gelince öncelikle bu cihazı kullanan var mı veya alım esnasında extra bağlantı aparatı yada şurasını Sunla değişsen daha iyi olur gibi bir öneri var mı?
İkincisi ise foam lance için AliExpress de labor uyumlu olanları da var ancak forumda easy connect bağlantı seti alabilirsiniz gibi bir yorum gördüm başka bir markanın ürünü için. Ben de lavor bağlantılı foam yerine bu setten alıp ona göre bi foam lance baksam daha iyi olur?
Ayrıca bu easy connect aldığımız zaman evrensel mi oluyor hani misalen karcher uyumlu olan foam alsam dahi kullanabiliyor muyum?
Aynı şeyleri bende merak ediyorum, basınçlı makinalarda optimum yıkama performansı için enyüksek basınc hangisidir kullanıcı arkadaşlar aydınlatabilirmi? Mesela 180 -200 barlık makinalarda kısa tetik tabanca ile kullanımda elleri bilekleri zorlarmı? Davlumbaz içi temizliği gibi Yakın kullanımda bi zararı oluyormu ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Aynı şeyleri bende merak ediyorum, basınçlı makinalarda optimum yıkama performansı için enyüksek basınc hangisidir kullanıcı arkadaşlar aydınlatabilirmi? Mesela 180 -200 barlık makinalarda kısa tetik tabanca ile kullanımda elleri bilekleri zorlarmı? Davlumbaz içi temizliği gibi Yakın kullanımda bi zararı oluyormu ?
zararı olmuyorda 180-200 bar makineyi kişisel kullanım için bana cok fazla geliyor. 130 bar makinem var haftada nir en geç 2 haftada bir yıkıyorum sürekli köye gidip geliyor araç 130 bar o kirleri cıkarmada bile gayet yeterli. Kısa tetik tabanca *bizim kullandığımız* 180-200 bar uyumlu degil bildiğim kadarıyla uyumlu olanlar pahalıya satılanlar. Kişisel kullanım için 130-150 bar yeterli olucaktır 130 barda metal pompası ve fiyatıyla nilfisk tavsiye ederim cok memnunjm

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba, daha öncede sormuştum ancak bilen çıkmamıştı. Aracı Kurularken havlumun su iticiliğini etkilememek için kurulama yardımcısı olarak bir ürün arıyordum, bu ürünü buldum sipariş geçtim umarım doğru ürün almışımdır. Gelince inceleyip dönüş sağlarım. Ürünün özelliği silikon olmaması, sanırım koruyucu özelliğide yok.

3D Spray Detailer Hızlı Cila 3,79LT

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba, daha öncede sormuştum ancak bilen çıkmamıştı. Aracı Kurularken havlumun su iticiliğini etkilememek için kurulama yardımcısı olarak bir ürün arıyordum, bu ürünü buldum sipariş geçtim umarım doğru ürün almışımdır. Gelince inceleyip dönüş sağlarım. Ürünün özelliği silikon olmaması, sanırım koruyucu özelliğide yok.

3D Spray Detailer Hızlı Cila 3,79LT
Bunu aracinizi kurulayip sık sil.şeklinde.yapacaksiniz dogrumudur.