Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #22,401
Valla diger her malzemede oldugu gbi yapiskan sokuculerde de isin icine araba girdimi fiyat firliyor, ben soyle bisey buldum

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selsil etiket sökücü falan da işinizi görebilir. Onlar daha uygun fiyatlıdır belki. Araca özel bir yapışkan sökücü olmasına gerek yok.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ona da bakayim hocam bi

https://ty.gl/kfjga8077o

Şöyle bir markanın da ürünü var. Markette şans eseri uygun fiyata görüp almıştım. Sonra alanların memnun kaldığını görünce tekrar aldım. Buna da bakabilirsiniz. Önceleri yapışkan sökmek aşırı zor gelirdi, bu ürünlerle işler aşırı kolaylaşıyor. Sıkıp bekliyorum biraz, sonra havlu kağıt ile siliyorum, çıkmazsa tekrarlıyorum. Yüzey hassassa yumuşak bez de kullanılabilir ama yapışkanlık beze geçecektir.

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
https://ty.gl/kfjga8077o

Şöyle bir markanın da ürünü var. Markette şans eseri uygun fiyata görüp almıştım. Sonra alanların memnun kaldığını görünce tekrar aldım. Buna da bakabilirsiniz. Önceleri yapışkan sökmek aşırı zor gelirdi, bu ürünlerle işler aşırı kolaylaşıyor. Sıkıp bekliyorum biraz, sonra havlu kağıt ile siliyorum, çıkmazsa tekrarlıyorum. Yüzey hassassa yumuşak bez de kullanılabilir ama yapışkanlık beze geçecektir.
Boya da sokuyormus bu urun

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Yapışkan konusunda deturner ın ürürünü bende evdeki yapışkanlarda kullandım, yumuşatıyor ama birkaç tekrar ve efor ile ancak çıkarabiliyor. Kullanıp memnun kaldığınız ürünü paylaşırsanız bende almak isterim

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Leraton un yapiskan sokucusu işe yaramadi mi Emirhan
Verdiğim arkadaşıma özellikle tembihlememe rağmen şişeyi dik koymamış ağzından akıtmış hep. Makyaj silme pedini şişenin içine sokup kalanları aldık ama yetmedi. Çok azıcık bi kısma yetti yeten yerleride gayet iyi cıkartmıştı. :( Saolasın abi

Mehmetkara1010

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba forumda faydalı bilgiler için herkese teşekkürler aracım için cilalı şampuan olarak ne oneririsniz kendim yıkıyorum spark kurulama havlusu ve deturner coat aldım şampuan oladak elimde gd24 cilalı oto şampuanı var

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar, k2 nuta sıkıp karbon cam beziyle siliyorum camları ama ne yaparsam yapayım iz kalıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhabalar, k2 nuta sıkıp karbon cam beziyle siliyorum camları ama ne yaparsam yapayım iz kalıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba

Fazla sıkmıyorsuniz degil mi cama? Karbon bez kullanmadim ama nispeten eskimis bi mf bez ve suni guderi bez ile sikinti yasamadim ben

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Fazla sıkmıyorsuniz degil mi cama? Karbon bez kullanmadim ama nispeten eskimis bi mf bez ve suni guderi bez ile sikinti yasamadim ben

Yan camlara tek fıs ön cama 3 4 fıs şeklinde sıkıyorum