Hızlı Soru - Cevap

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #22,781
Görseldeki ürün 540 gsm ve 850₺ fiyatı var 1000 gsm olanda 1200₺ bunun yerine Adam's Garage'dan daha ucuza ve kaliteli kurulama havlusu alabilirsiniz. Ekstra olarak Adam's Garage'ın Carban Cam Bezinide tavsiye ederim.

celalcan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Araç içi döşeme temizleyici tavsiyesi alabilir miyim ? K2 velor pro vardı elimde fakat soft bi ürün sanırım leke çıkarma konusunda hoşuma gitmedi. Sık sil şeklinde olması gerekiyor çektirme imkanı maalesef yok :) k2 tapis köpük temizleyici ilgimi çekti
Autoglym interior Shampoo çok iyi leke çıkarır ayrıca aracın her yerinde kullanabilirsiniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Teşekkür ederim ürün yorumlara göre iyi gözüküyor. İç plastik aksamlardada güvenle kullanılabilir mi ?
Plastik aksam da apc gibi temizlik sağlar, sonrasında da plastik aksam koruyucu kullabilirsiniz. Sürekli kullandığım üründür, n11 den kuponla daha uyguna alabilirsiniz. Bazen evde koltuklarda bile kullanıyorum, eşim bile temizliğini çok beğendi.

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Ben detay ürünleri almak istiyorum da nerden alsam bilemedim deneyimlediğiniz veya bildiğiniz ürünler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum ihtiyacım olan detay ürünleri;

Kurulama havlusu alıcam bu ince olanlar var onlardan almayı düşünüyorum resim olarak ekliyicem.
Kuruladıktan sonrada iz vs. kalırsa diye ince bir havlu alcam hem camları silerim hemde, kalan nemli yerleri almak için.
Jant fırçası alcam onunda resmini açıklamaya eklicem nasıl bir şey istediğimi.
Son olarakta lastik aplikatörü alıcam bu hex aplikatörler çok iyi duruyor ama Türkiye'de yok sanırım

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Havlu olarak klin drying duo veya purestar duplex tavsiye ederim başka ürün aramanıza gerek alabileceğiniz en iyi havlulardan.
KLIN Drying DUO Çift Taraflı Kurulama Havlusu 1200 GSM (Lacivert) - 70x45cm
PURESTAR DUPLEX TWIST TOWEL 45X75 CM - SuperClean Mikrofiber

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Jant fırçası görsellerdeki gibi f/p olarak arıyorsanız Cartainer markasının fırçasına bakabilirsiniz. Sgcb diye bir marka vardı onada bakabilirsiniz. Eğer kaliteli isterseniz fiyatı biraz tuzludur ama Work Stuff in sarı jant fırçası ve Auto Brite ın jant fırçaları var onlara bakabilirsiniz. Work St parlatanadamlarda satılıyor AB da yamaçlar detailingde var
Kurulama olarak tavsiye görseldeki tek taraflılar değilde bir tane Klin Dryind Duo Evo alın bir tane tek seferde aracınızı fazlasıyla kurulayacaktır Evo serisinin iplikleri daha iyi yeni çıkan model araç kenarlarına takılma yapmaz onu tavsiye ederim. Purestar Duplex Twist Towel veya Adams Garage a bakabilirsiniz. Ama tavsiyem Klindir. Tek taraflı havlu istersenizde f/p olarak Nasiol alın CarPro ürünleri gereksiz pahalıdır.

celalcan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ben Nasiol’un tek taraflı havlusundan satın aldım, çift taraflı havlum vardı hali hazırda zaten.

Temu üzerinden de lastik parlatıcı sipariş vericem jant fırçasına daha sonra bakıcam.

mithatcann

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sanırım bana mail gönletmiştiniz bu konu ile alakalı cevap yazdım mailinize
Arda Bey, teşekkürler. Siz olduğunuzu bilmeyerke tabi göndermiştim, sağolun dönüş yapmışsınız.

Önerileriniz şöyleydi;

"Wax = 3D Carnauba wax fena değil, Soft 99 Fussoda olabilir
Hızlı Cila= Polytop hybrid conservier maximus
Lastik Aplikatör= Cartainer yeni nesil lastik parlatıcı aplikatörü
Lastik Parlatıcı= K2 Sigma
Demir Tozu Temizleyici= K2 Roton"

Şu an Wax konusunda 3D Carnauba Wax, Vonixx Blend, K2 Proton Carnauba arasında kalmış durumdayım.
Polytop ile Atas Idrolak arasındaki öneriniz ne olur? O da konsantre bir ürün.

Lastik Parlatıcı ise K2 Sigma oldukça başarılı görünüyor sizin yazlık kışlık değişiminde 6-7 ay sonraki halini gösterdiğiniz videoyu da izledim.
1 litresi 900 TL civarında , 3.79 L 1500 TL civarında 3D Magic Dressing ile karşılaştırmasına yorumunuz ne olur?

Diğer forum üyelerinden henüz dönüş gelmedi : ) Şimdilik bu kadar filtreleyebildim.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Komple derken sadece yırtık neredeyse o parçayı değiştiriyorlar yırtık sol arka çamurluktaysa sadece sol arka camurluğu değiştirirler.
Otopark da 2 kedi dolaşıyor. Ara ara araç üzerlerine de çıkıyor. Onlardan şüphelendim.

Dodikler daha çıkıntılı olduğundan kapı izi değildir diye düşünüyorum. Dodik zarar görmesi lazımdı.

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Plastik aksam da apc gibi temizlik sağlar, sonrasında da plastik aksam koruyucu kullabilirsiniz. Sürekli kullandığım üründür, n11 den kuponla daha uyguna alabilirsiniz. Bazen evde koltuklarda bile kullanıyorum, eşim bile temizliğini çok beğendi.

Çok teşekkür ederim böyle ürünlerin hep el altında olması gerekiyor bence rutin temizlikte bile hafif nemli beze sıkıp koltukları silince aracın havası değişiyor