Merhaba benzinlikte yıkayan biri olarak bende ik foam 12 düşünüyorum ama fazla büyük sanırım, köpük performans nasıl memnun musunuz? foam lanceye yaklaşabiliyor mu acaba
arkadaşlar mjjc foam lance içerisinde 2 adet kısa metal filtre arasında bir sünger var. Bunun yerine süngersiz bir şekilde 10mm lik daha yoğun ve kalın filtre kullansam (sünger parçası olmadan) köpük performansında bir sorun olur mu? Bunu deneyimleyen oldu mu daha önce?
arkadaşlar mjjc foam lance içerisinde 2 adet kısa metal filtre arasında bir sünger var. Bunun yerine süngersiz bir şekilde 10mm lik daha yoğun ve kalın filtre kullansam (sünger parçası olmadan) köpük performansında bir sorun olur mu? Bunu deneyimleyen oldu mu daha önce?
Bircok foam lance de zaten tek metal suzgec filtre bulunuyor ben ilk defa MJJJ de gordum bu durumu digerlerinde performans kaybi olmadigina gore bunda da olmaz diye dusunuyorum aslinda hepsinin mantigi aynidir ayni isi goruyorlar
Bircok foam lance de zaten tek metal suzgec filtre bulunuyor ben ilk defa MJJJ de gordum bu durumu digerlerinde performans kaybi olmadigina gore bunda da olmaz diye dusunuyorum aslinda hepsinin mantigi aynidir ayni isi goruyorlar
Eyvallah @Sefa46 hocam, bugün foam lance tıkalı gibi eski kalitesinde köpük atmayınca , filtreleri temizlemek için çıkardığımda 2 filtre arasında sünger olduğunu gördüm, filtreleri sirkeli su da beklettim, temizledm. Bir süre daha idare eder sanırım, ondan sonra tek filtreye geçeyim. Teşekkür ederim yorumun için
Selamlar, bu fırçayı kullanan var mı work stuff thunder ile arasında kaldım
Jo Moyner Premium Çizmez Hızlı Jant Temizleme Fırçası Büyük Boy https://app.hb.biz/8oAO2O5Eo3DC
K2 apc strong alkali bir ürün müdür? Jant temizliğinde kullanılabilir mi? Flowey r1 stoklarda kalmadığı için good stuff alacaktım ama apcler jantlarda da kullanilabilir mi merak ettim. Ya da r1 alternatifi bir ürün önerir misiniz?
K2 apc strong alkali bir ürün müdür? Jant temizliğinde kullanılabilir mi? Flowey r1 stoklarda kalmadığı için good stuff alacaktım ama apcler jantlarda da kullanilabilir mi merak ettim. Ya da r1 alternatifi bir ürün önerir misiniz?
APC strongu iyi seyreltip lastiklerde veya jantlarda kullanıyorum ancak R1 in yanında kullanıyorum. Balata tozunu sökme yeteneği pek APC nin işi değil o yüzden R1 ile birlikte kullanmanızı tavsiye ederim. R1 stoklarda yok ise valet pro bilberry, meguiars wheel brightener aklıma gelen ürünler.
İyi forumlar. Boyası berbat durumda olan bordo araç için f/p şampuan önerebilirmisiniz? Karcher k3 var. Yani hare , parlaklık vs önemli değil. Araba leş gibi oluyor bu renk yüzünden 5 gün park halinde olsa bile 1 ay yıkanmamışa dönüyor. Forumda bu tarz bir tavsiye bulamadım. Tavsiyelere uyunca 2000tl lik oluyorum.
2. Olarak karcher k3 de altta şampuan haznesi var. Köpük yapıcı aparat takmadan bununla aynı işi göremezmiyiz?
Kurulama için eski bornoz kullanıyorum.
Bosch GWS 750 serisi devir ayarlı taşlama makinesi var elimde. Koltukları yıkayacağım bunun ucuna kumaş yıkama aparatı takıp koltuklara sıktıgım ürünü yaydırmak istiyorum. Mantıklı bir hareket mi ?
Ben 3 kere alışveriş yaptım 2 sinde farklı ürün gönderildi diğerinde gönderdikleri ürünün baslığı bozuktu birdaha asla tercih etmem arayıp söylediğinizde size gönderdiğimiz daha pahalı istemiyosanız iade edin diyorlar işime yaramayan ürünü ne yapayım ve iadeyle uğraşıcak vaktim olmuyor o yüzden birdaha o firmayı tercih etmeyeceğim. Başıma gelen olay budur bana böyle şeyler denk geldi size belki sorunsuz gelir bilemiyorum tercih etmeyin de diyemiyorum kimsenin hakkına girmeyelim ama yaşadığım olayı göz önünde bulundurun
Ben 3 kere alışveriş yaptım 2 sinde farklı ürün gönderildi diğerinde gönderdikleri ürünün baslığı bozuktu birdaha asla tercih etmem arayıp söylediğinizde size gönderdiğimiz daha pahalı istemiyosanız iade edin diyorlar işime yaramayan ürünü ne yapayım ve iadeyle uğraşıcak vaktim olmuyor o yüzden birdaha o firmayı tercih etmeyeceğim. Başıma gelen olay budur bana böyle şeyler denk geldi size belki sorunsuz gelir bilemiyorum tercih etmeyin de diyemiyorum kimsenin hakkına girmeyelim ama yaşadığım olayı göz önünde bulundurun
İş ahlakını önemseyen bir yerden alışveriş yapsam daha iyi olacak sanırım. Teşekkür ederim emirhan hocam. Purestarin scrub eldivenini bulmuştum orada ama vardır bir sıkıntısı. Hiçbir yerde yok çünkü
İyi akşamlar herkese. 2020 model leon aracımda ön sağ farda resimdeki kılcal çizikler(veya lekeler) oluşmaya başladı.Bu çizikler farın içerisinde. Dışından kontrol ettiğimde ele, tırnağa gelen hiçbir şey yok. Araştırdığımda mk3 kasa leonlarda sık rastlanan bir olaymış. Bu çizikleri giderme yolu var mı?Bunu tecrübe eden oldu mu acaba?