@emre3207 @ygT- @detayseverr @kmlyn @mustafacagri
Arkadaşlar selamlar
Siyah lekelenme is dediginiz olay bu mudur ?
Arac 3 haftadir yikanmadi acik otoparkta durdu
Temassiz ve Ön yikamasiz sadece tazyik su ile yaparak %90 lekelerin gittigini görebilirsiniz.
Sonrasinda ön yikama icin kopuk attim ancak leke vs olmadigi icin direk 3 eldivenle girdim.
Herhangi bir leke kalmadi.
Direk kuruladim jantlarda Rimtector vardi kir yapismamiş guzelce sildim,Camlarda Hybrid Glass vardi kurulama havlusuyla gectim, Meg All Seasonla final yaptim.
Dedigim gibi 3 haftadir arac yikanmadi yagmur yagdi yola cikti ama herhangi bir leke olusmuyor.
Sizler icin ugrastim üsenmedende video cektim.parlaklik ve su iticilik videoda ön yikama yapmadan nasil sonuc ciktigini görebilirsiniz.
Sikinti ceken arkadaşlar için üzgünüm bakin her testimde sizlere sunu belirtiyorum her ürün her araçta en iyi performansi göstermez.Yüzey Temizligi,Yüzeyin Boya Durumu,Yüzeyin Isı durumu,Yüzeyin Vernik Yapisi veya Sonradan boyanan araclar vs birçok etken vardir,sorununu çözemeyen olursa yine yardimci oluruz Vonixx Sio2 icerikli alkol bazli bazli oldugu icin lekeleri silmeniz normaldir herhangi Si02 bir üründe olsa yine temizleme yapabilirsiniz.