Hızlı Soru - Cevap

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #25,681
Teşekkürler bilgilendirme için. Bende araştırdığımda bu kriterleri gözetmeye çalışıyorum. Malesef belli sınırlamalar yüzünden ya uygun fiyatlı ama bu kriterleri sağlamayan ürünler ya da kaliteli olup 60-70 dolar bandının üstüne çıkan ürünlerle karşılaşıyoruz. Anladığım kadarıyla da şu an piyasada 2500+ gibi rakamları verip kaliteli birşey alayım dediğinizde de biri diğerinden çok farklı değil gibi.

Hesaplı alınabilecek ürünler kategorisinde ya amazononun sattığı birkaç opsiyon var ya da temu üzerinden hype edilen bearforce var gibi.
Pahalı ürünler kategorisinde de Autobrite, Autoglym, Maxshine, Mjjc, Sam’s gibi opsiyonlar çıkıyor.
Ulaşması zor ve Tr’ye gelişi çok daha pahalı olan Adam’s, Mtm, active vs gibi ürünlerde var ki bunlar zaten vergileriyle beraber çok daha yüksek fiyatlı oluyor.
Hal böyle olunca eminim benim gibi kullanıcılar foam cannon satın almak istediğinde malesef çok büyük karmaşa içinde kalıyor.
Belki bu konuda tecrübeli insanlar objektif olarak ürünlerin + ve - yönlerini ortaya koyarak bir foam cannon rehberi oluşturabilir ki bence çok faydalı olabilir.
Sonuç olarak ben yaptığım araştırmalar sonucu yukarıda da yazılan kriterler doğrultusunda ya Mjjc ya da Autobrite foam cannonun şu an fiyatı yüksek ama alınabilir kaliteli ürünler olduğunu düşünüyorum.

bear force un fiyatı sebebiyle alınır. yani ne çıkabilir ki. bedavaya satıyor adamlar
maxshine istersen 55 dolar gibi rakama geliyor forum fiyatı.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar araçta resimdeki gibi lekeler mevcut. Bu lekeler neyden olabilir. Nasıl çıkartabilirim.
Bu lekelerden başka da da nokta nokta parlak gibi görünen lekelerde var bunlar da sildiğimde yayılıyorlar. Öneriniz ne olur. Flowey boost cleaner ile yıkadım ama çözüm olmadı.

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar araçta resimdeki gibi lekeler mevcut. Bu lekeler neyden olabilir. Nasıl çıkartabilirim.
Bu lekelerden başka da da nokta nokta parlak gibi görünen lekelerde var bunlar da sildiğimde yayılıyorlar. Öneriniz ne olur. Flowey boost cleaner ile yıkadım ama çözüm olmadı.

aracını agac altında mı bırakıyorsun

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Son düzenleme:

kmlyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Janttaki asfalt/zift izini nasıl çıkarabilirim? Jant temizleyici, apc ile çıkaramadım
Eskiden tavsiye edilen ürünler yokken gazyağı veya margarin sürülürdü. Tavsiye ederim margarini her evde de bulunur :melekx: Sıcak bir havada erimesi lazım ziftleri çözmesi için

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
meguiarsın bugün tanınırlığı varsa bir sebebide benim. böldük sattık indirim yaptık yardımcı olduk.
2011 yada 2012 den snr ne önerdim ne kullandım.
zamanda geriye giderek 10 sene önceki modeli satmaya başlamışlar tebrik ederim kendilerini
Eskiye giderekten söylüyorum bu kadar tecrübenize istinaden bu kadar da Detay sektörüne hakimken neden Maxshine diger markalari neden getirmek istemediniz,isteseniz birçok markayi getirebilirdiniz.