Hazır havayı güneşli ve sıcak yakalamışken bugun detaylı bi yıkama yaptım. Jant-lastik & Davlumbaz temizliği , genel yıkama derken en son cam temizliği yaptım. Cam Keçesi ve kireç temizleyici ürün ile bütün camları temizledim. Ön camda silecek izi vardı o da neredeyse tamamen gitti
Küçük küçük su benek izleri vardı camların etrafında, hepsi tamamen gitti güzel oldu.(fotoda camda yansıyanlar duvardaki izler )
Yan camları kendi ürünümle , ön cam & farları ve sanrufu nasiol glasshield wipe-on mendil ile koruma altına alıp hem ürünü denemiş olduk
Öncesinde ipa ile silip clean beziyle sildikten sonra kurutup , 2 numaralı bez ile tekrar silin deniyor. Fakat spreyli glasshield gibi , bu üründen sonra da tekrar pamuklu bezle silmemiz gerekiyor yoksa hafif noktalı iz kalıyor. Bu arada ürünü alalı sanırım 2 yıl oldu ve anca kısmet oldu , bezler hala kurumamış. Bu konuda açıkçası pek ümidim yoktu . Nasiol glasshield Wipe-On mendili de deneyimleyip , görmüş oluruz.
En son motor kısmı temiz olduğundan , nemli bezle komple tozunu alıp Koch chemie MP ile koruma altına alıp , plastiklere car pro perl , boyaya İGL ecocoat premier ile korumaya aldık.En son da jantlara 3d ft , lastiklere 3D magic dressing ile bitirip kapalı otoparkta dinlenmeye yatırdık.
Uzun zaman sonra komple detay olduğundan , bundan sonra daha rahat binecek kıvama geldi