Hızlı Soru - Cevap

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Meg pahalı ama raf ömrü çok uzun ve ürünleri çok kaliteli.Meg engine dressing elimde mevcut üretim tarihi 2016 halen kullanıyorum uygun saklama koşullarında sakladım bunun için evimde güneş görmeyen serin özel detay malzemeleri odamda.Carproda raf ömründe dayanıklıdır tek bozulan ürünüm k2 satinadır çok beğenmeme rağmen 1 senede çöp oldu.( 1 gün bile uygunsuz ortamda saklanmamasına rağmen ) yani artık belli ürünler kullanıyorum bu pahalılıkta heyecan aramak yersiz.
Açıkçası ben ürünlerini çok fazla ve çok uzun süreli kullanmadım. Kullandığım birkaç üründe de hiç pişmanlık yaşamadım hep beğendim. Zaten kimyasal ürünlerdeki kalitesine kimsenin birşey dediği yok sonuçta kalite istiyorsanız para ödemek zorundasınız.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Açıkçası ben ürünlerini çok fazla ve çok uzun süreli kullanmadım. Kullandığım birkaç üründe de hiç pişmanlık yaşamadım hep beğendim. Zaten kimyasal ürünlerdeki kalitesine kimsenin birşey dediği yok sonuçta kalite istiyorsanız para ödemek zorundasınız.
Aynen öyle hocam

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koltuklarımın kenarları deri, ortası ise nubuk ya da alkantara olarak geçiyor.
K2 Velor Pro Tavan ve Döşeme Temizleyici ürününü bu orta kısımda kullanabilir miyim?

mcmstar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Hem ön yıkama hem de şampuan olarak kullanabileceğim uygun fiyatlı bir ürün var mıdır? Varsa ne oranda kullanmak gerekir?

hilmi45

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Seramikli araca en iyi şampuan ne tavsiye edersiniz.Cilalı şampuanlar meg vs seramiğin ömrünü kısalttığını öğrendim en iyi şampuan ne olur seramikli araca?

Gpshawk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Herkese merhaba. Aracıma seramik kaplama yapıldı. Yağmur sonrası damlalar aracın üzerinde kalıyor ve kuruyunca toz lekeleri kalıyor yuvarlak yuvarlak üzerinde. Bu normal mi? Seramik uygulama sonrası olması gereken bir şey mi yanlış/eksik uygulandığını gösteren bir şey mi bu?
Fikri olan var mı acaba? Bir de yağmur yağıyor bakıyorum diğer araçlar kurumuş benimkinde hala su damlaları oluyor kayıp gitmeleri gerekmiyor mu? :D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fikri olan var mı acaba? Bir de yağmur yağıyor bakıyorum diğer araçlar kurumuş benimkinde hala su damlaları oluyor kayıp gitmeleri gerekmiyor mu? :D
Normal hocam boncuklanma oluyor kayip gitmesi icin hareket halinde olmaniz gerekir kayip gidemeyen arac uzerinde kaliyor :terlisırıtan: