Hızlı Soru - Cevap

kmlyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Öne çıkan konu #25,761
Varsa mikrofiber deterjanı ile. Yoksa ve/veya pahalı geliyorsa evde bingo çamaşır deterjanı turuncu veya mor kullanarak. Kir durumuna göre deterjan koyun. Muhakkak beyaz sirke ekleyin yumuşatıcı gözüne. Mümkünse yıkamadan evvel birkaç saat ılık beyaz sirke karışımlı suda bekletin

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaslar selam. Klin wash pad satin aldim. Bu pad yumusak midir? Daha once hic kullanmadim, fotografta sanki biraz sert tüylerden olusuyor gibi duruyor. Henüz kargoya verilmedi, yumuşak değilse iptal edebilirim.

Link:
https://app.hb.biz/UmkH6rvvU3fi

Teşekkürler.
Kullandığım en yumuşak tüylü paddir kendisi. Başka kaliteli marka padlerim de var ama klin aralarından en iyisi yumuşaklık konusunda. Endişeniz olmasın başarılı bir pad

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
1 yıl önce aldığım ve dewalt rotary ve shine mate orbital makinesini hiç kullanmadım, pasta ve cila yapmak için aldım öğrenmek istiyorum. Sizce nasıl başlamalıyım? hiç tecrübem yok sadece videolar izleyerek araştırıyorum aynı zamanda hangi markaları önerirsiniz ben koch pastaları inceliyorum, koch mantıklı bir seçenek olurmu ayrıca boyalı boyasız yüzeylere nasıl uygulama yapılmalı, baskısımı önemli yoksa boyanın sıcaklığımı önemli onuda anlamadım bilgilendiriseniz sevinirim. (bu konuda bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum çünkü yüzeyi temiz olmayan araca wax vs. uygulamak boş masrafmış gibi düşünüyorum)

kmlyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
1 yıl önce aldığım ve dewalt rotary ve shine mate orbital makinesini hiç kullanmadım, pasta ve cila yapmak için aldım öğrenmek istiyorum. Sizce nasıl başlamalıyım? hiç tecrübem yok sadece videolar izleyerek araştırıyorum aynı zamanda hangi markaları önerirsiniz ben koch pastaları inceliyorum, koch mantıklı bir seçenek olurmu ayrıca boyalı boyasız yüzeylere nasıl uygulama yapılmalı, baskısımı önemli yoksa boyanın sıcaklığımı önemli onuda anlamadım bilgilendiriseniz sevinirim. (bu konuda bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum çünkü yüzeyi temiz olmayan araca wax vs. uygulamak boş masrafmış gibi düşünüyorum)
Hangi ilde ikamet ediyorsunuz? Ben Çanakkale deyim. Buradaysınız veya yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Varsa mikrofiber deterjanı ile. Yoksa ve/veya pahalı geliyorsa evde bingo çamaşır deterjanı turuncu veya mor kullanarak. Kir durumuna göre deterjan koyun. Muhakkak beyaz sirke ekleyin yumuşatıcı gözüne. Mümkünse yıkamadan evvel birkaç saat ılık beyaz sirke karışımlı suda bekletin
perwol mavi dediler ama bilginiz var mıdır

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben açık bir şekilde İsrail desteği veren firmalardan alışveriş yapmıyorum. O yüzden bingo dedim, kullandım, kullanıp tavsiye eden arkadaşlarım var. Tercih senin
haklısınız . towelwash mantıklı mı sizce peki ? bezi ilk defa yıkayacağım çöp olsun istemiyorum öğrenciyim maliyeti çok

cihanercan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
arkadaşlar merhaba evimin bahçesi müsait, aracımı detaylı yıkama işine merak sardım. şuanda temudan aldığım köpük pompası ile ön yıkama yapıyorum ancak foam lance videoları gördükçe hevesleniyorum. acaba bosch aquatak 120 ve bearforce foamlance ikilisini almak mantıklı mı? toplam maliyeti kısa tetik ile 6000 civarlarında olacak. yoksa kaliteli bir köpük pompası alıp ( ik2 ya da marolex düşünüyorum) 1000-1500 tl ile de işimi halledebilir miyim?

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracı temiz yıkadıktan sonra kurulama havlusu olarak kullanıldı ise ılık suda durulayıp güneş görmeden kurutabilirsin. Bende ki kurulama havlularıni öyle yapıyorum.
ya normalde aslında temizken kullaniyorum fakat tamponun alt kısımlarını silerken yanlışlıkla gözden kaçan bir kısım kalmis kirli oraya parmak izi kadar kir bulaşmış oldu nasıl temizleyebilirim bilginiz var mıdır ?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
ya normalde aslında temizken kullaniyorum fakat tamponun alt kısımlarını silerken yanlışlıkla gözden kaçan bir kısım kalmis kirli oraya parmak izi kadar kir bulaşmış oldu nasıl temizleyebilirim bilginiz var mıdır ?
Suyla çıkar belki, ya da geriye dönük olarak arama yapman lazım. Çeşitli marka temizleyici kullananlar var.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
arkadaşlar merhaba evimin bahçesi müsait, aracımı detaylı yıkama işine merak sardım. şuanda temudan aldığım köpük pompası ile ön yıkama yapıyorum ancak foam lance videoları gördükçe hevesleniyorum. acaba bosch aquatak 120 ve bearforce foamlance ikilisini almak mantıklı mı? toplam maliyeti kısa tetik ile 6000 civarlarında olacak. yoksa kaliteli bir köpük pompası alıp ( ik2 ya da marolex düşünüyorum) 1000-1500 tl ile de işimi halledebilir miyim?
Bosch düşünüyorsan bence minimum 135 al karcherde ise k5 böyle bear force alıcaksanda kısa tetik tabancasını hemde geniş ağızlı foam lance alman benim düşüncem bu yönde ben 160 bar aldım bosch bir yıl önce bir sorun yaşamadım henüz. iyice araştırmadan hareket etme her aldığın şeyi fazlasıyla araştır bence