Hızlı Soru - Cevap

Hürgeneral

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #25,801
Bugün haberlerde sonradan takılan mercek olmayan led farlar yasaklanacak diye bir şeyler dönüyor bilgisi olan var mı yürürlüğe girdi mi acaba

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bugün haberlerde sonradan takılan mercek olmayan led farlar yasaklanacak diye bir şeyler dönüyor bilgisi olan var mı yürürlüğe girdi mi acaba
Ya sonradan simsek etkili zenon mu nedir onlar harbiden uzun yolda sehir icinde karsi tarafin gozunu aliyor araba arkamda ama sanki benim iceriyi aydinlatiyor gibi onlara adam akilli zaten far ayarida yapilmiyor daha düzgün olanina denk gelmedim farklarin biri kenya ya biri konyaya bakiyor helede ticariler daha da kötü,muayeneden de gecmiyor ama iste orjinalden yanayim ben her zaman.Fabrika cikisi led veya Zenon farlar gayet güzel.

Hürgeneral

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
şimdi ben sadece led taktırmıştım lumeni filan düşüktü muayneden de geçiyordum xenon led olmadığı için bende mi değiştirsem ki geri halojene

cihanercan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bende benzer bir kararın eşiğindeydim. Konuştuğum birkaç kişinin hepsi karcher k5’i önerdiler. Bende aldım fakat daha deneme şansım olmadı. O gelene kadar da güzel bir foam lance alma arifesindeyim.
Şu an Marolex 3000’i modifiye ettim ve onun ile ön yıkama yapıyorum. Kolay mı hayır değil. Zaten tüm görüşler de foam lance aldıktan sonra hem kolaylık hem de keyifin artacağı yönünde.
hayırlı olsun. marolexe nasıl bir modifiye yaptınız acaba?