Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #26,361
Bak ben Evo 2 ve Evo 3 kullandim Astra J de kesinlikle sıcratma olmadi :terlisırıtan: çok memnun kaldigim.harika lastiklerdi simdi goodyear EA Sport TZ aldim Evoya gore sesli ama islak.zeminde Goodyear basarili kesinlikle boyle bir tecrubede aktarmiş olayim.
30bin km kumho ps71 kullandım insignia da, 245/35/r20 ölçülerde sertlik hissediliyordu ama ebata göre normal diyordum. Hankook s1 evo3 e geçince kumhoda jant üzerinde gidiyormuşum dedim :) Konfor anlamında seviye atladı araç, yol tutuş kuruda aynı hissettirse de ıslakda bariz yine seviye atladığımı hissettim. Henüz 3000km oldu böyle bi tecrübe yaşadım diyeyim :)
Sıçratma konusunda bakayım birde dediğiniz şekilde uygulama yapacağım, sonuç ne olacak buradan bilgi veririm.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba, parlatan adamlardan asidik şampuan alacağım ama carpro descale mi yoksa good stuff sour mu alsam bilemedim. Deneme amaçlı 50 ml descale mi alsam, yeterli gelir mi ki bir yikamaya?

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracımın koltukları ve taban halısı siyah renkte. Ufak ufak su izi gibi lekeler var. Bunlar için durulama makineyle çektirme gerektirmeyen bir ürün arıyorum. K2 Tapis almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır başka önerisi olan var mıdır ? Teşekkürler

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Teşekkür ederim sağ olun. Köpük formda uygulamak daha güvenli diyorlar yine de adbl mi önerirsiniz.
Tapiste kullandım zamanında evet köpük daha iyi olabilir ama nedense Adbl bonneti daha cok sevdim hem uygun hemde performansı daha iyi gibi. Bende her iç temizlikten sonra bonnet ile koltukları temizlerim. Kumaş kısımlara birkaç fıs fazla ıslatmayacak şekilde sıkın bezle üstünden geçin zaten yarım saate kuruyor

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tapiste kullandım zamanında evet köpük daha iyi olabilir ama nedense Adbl bonneti daha cok sevdim hem uygun hemde performansı daha iyi gibi. Bende her iç temizlikten sonra bonnet ile koltukları temizlerim. Kumaş kısımlara birkaç fıs fazla ıslatmayacak şekilde sıkın bezle üstünden geçin zaten yarım saate kuruyor
Peki ph nötr bir apc yi aynı şekilde bir iki fıs beze sıkıp silsem kuru bezlede üstünden geçsem nolur. Bu ürünlerin nasıl bir farkı var tam olarak.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Peki ph nötr bir apc yi aynı şekilde bir iki fıs beze sıkıp silsem kuru bezlede üstünden geçsem nolur. Bu ürünlerin nasıl bir farkı var tam olarak.
kumaşa kumaş temizleyici kullanmakta fayda var. Bu kumaş temizleyicilerinin içinde kumaşa özel hafif parlatma özelliğide var arada ciddi fark oluyor cok daha hoş duruyor. Apc sıkıp silerseniz iz yapabilir.

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kumaşa kumaş temizleyici kullanmakta fayda var. Bu kumaş temizleyicilerinin içinde kumaşa özel hafif parlatma özelliğide var arada ciddi fark oluyor cok daha hoş duruyor. Apc sıkıp silerseniz iz yapabilir.
Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için sağolun. İyi günler dilerim

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
Merhaba, parlatan adamlardan asidik şampuan alacağım ama carpro descale mi yoksa good stuff sour mu alsam bilemedim. Deneme amaçlı 50 ml descale mi alsam, yeterli gelir mi ki bir yikamaya?
Merhaba, bende 50 descale aldım ve yeterli , sonrasında good stuff sour aldım , nihai kararım sourdan yana kullanırım f/p açısından selamlar

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba, bende 50 descale aldım ve yeterli , sonrasında good stuff sour aldım , nihai kararım sourdan yana kullanırım f/p açısından selamlar
Merhaba,
Denediğim bir şey değil ama Asidik şampuan için normal kullandığınız şampuan su karışımına 200-300 ml kadar beyaz sirke eklesek aynı sonucu verebileceğini düşünüyorum. Sirkenin ph ı 2-3 arasında oluyor.
Tahminen 10 lt su ph nötr şampuan sirke karışımı ph 4 leri verebilir.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
K2 klima doktor u uygularken paketin üzerindeki açıklamalarda polen filtresini söküp onun olduğu yerden sıkın yazıyor ama kimisi de klima menfezlerinden uyguluyor. Bunun aslı nedir ona gire yapayım. Bir de bütün kutuyu mu sıkıyoruz yoksa bir kısmı yeterli oluyor mu.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 klima doktor u uygularken paketin üzerindeki açıklamalarda polen filtresini söküp onun olduğu yerden sıkın yazıyor ama kimisi de klima menfezlerinden uyguluyor. Bunun aslı nedir ona gire yapayım. Bir de bütün kutuyu mu sıkıyoruz yoksa bir kısmı yeterli oluyor mu.
Hocam burada bir arkadaşımız güzelce uygulamalı anlatmış bir bakın isterseniz.

SFWORKZ/ Ömer Seyfettin AYDIN on Instagram: "Kötü kokuları gidermek için bildiğiniz başka bir yöntem var mı ? #cardetail #detailing #cargram #cardetailing #asmr #cardetailingasmr #tiktok #kesfet #kesfetteyiz #vwgolf #vwgolf7 #vwgolfmk7 #vwgolfdetailing #cardetailasmr #cardetailingproducts #cardetails #volkswagen #wheelpaint #carpaint"

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam aşağıdaki uygulamada polen filtresinin oldugu yere ürünü sıkmıyor, bence doğru uygulama kaynağı orası olduğu için baya bir miktar oraya sıkılması gerekir diye düşünüyorum. Ben de uygularken o şekilde yapıyorum.

Aşağıdaki linkte benim önerime uygun şekilde uygulama yapılıyor. Size nasıl mantıklı gelirse o şekildr yapabilirsiniz.

Klima temizliği

Teşekkür ederim bur inceleyeyeim

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam aşağıdaki uygulamada polen filtresinin oldugu yere ürünü sıkmıyor, bence doğru uygulama kaynağı orası olduğu için baya bir miktar oraya sıkılması gerekir diye düşünüyorum. Ben de uygularken o şekilde yapıyorum.

Aşağıdaki linkte benim önerime uygun şekilde uygulama yapılıyor. Size nasıl mantıklı gelirse o şekildr yapabilirsiniz.

Klima temizliği
Üretici uygulama anlatımı attığım videodaki gibi bende sökmeden uyguladım sökülerekte uygulabilir elbette içimiz nasıl rahat ediyorsa artık detayda sınır yoktur :)

Son düzenleme: