Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
En sevdiğiniz Araç plastik aksam koruma / lastik parlatıcı / dış hızlı cila ve katı wax ve araç içi temizliği için ürünleriniz nelerdir
Ürünler size göre değişir kimisi lastik parlatıcıda parlak sever Endurance kullanır kimisi mat sever Darkside kullanır. Dış plastik Koch Pss ve Adbl Blackouter. Lastik parlatıcı Deturner Tire creamy dressing. Hızlı cilada Vonix blend, Adbl sentetik wax, Katı waxta Vonix Native

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
En sevdiğiniz Araç plastik aksam koruma / lastik parlatıcı / dış hızlı cila ve katı wax ve araç içi temizliği için ürünleriniz nelerdir
Arac içi plastik aksam için koşulsuz deturner interior Mat öneriyorum toz cekmiyor,parlatma yapmiyor ve yansima yaptirmiyor daha önce kesfetsek iyiymiş dedigim üründür.Haricinde Meg İnterior Detailer harikadir.

Hizli Cila Olarak Dayanim olarak Adbl Sentetik wax ve Vonixx Blend bu ikisinin dayanimini yakalayabilen sprey wax henüz yoktur.

Arac Temizligi icin Adbl interior QD,Deturner İnterior Clenar,Carpro İnner begendiklerim arasinda

Kati wax icinde Vonixx Blend ama spray olani tercih ederim cokta birsey kaybettirmiyor kullanim acisindan.Ama Hybrid Seramik wax secenegi çok Meguiars Hybrid Ceramic/Vonixx Blend Ceramic/K2 Proton/Vonixx Native/Sonax NPT Aerosol

Lastik parlatici Meg All Season/Endurance Jel/Carpro Darkside/3D Magic /ADBL.Tire Coat /ADBL Tire Mousse /Sonax Tire Shine/K2 Sigma begendiklerim.arasindadir.

Whiteshinedetailing

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arac içi plastik aksam için koşulsuz deturner interior Mat öneriyorum toz cekmiyor,parlatma yapmiyor ve yansima yaptirmiyor daha önce kesfetsek iyiymiş dedigim üründür.Haricinde Meg İnterior Detailer harikadir.

Hizli Cila Olarak Dayanim olarak Adbl Sentetik wax ve Vonixx Blend bu ikisinin dayanimini yakalayabilen sprey wax henüz yoktur.

Arac Temizligi icin Adbl interior QD,Deturner İnterior Clenar,Carpro İnner begendiklerim arasinda

Kati wax icinde Vonixx Blend ama spray olani tercih ederim cokta birsey kaybettirmiyor kullanim acisindan.Ama Hybrid Seramik wax secenegi çok Meguiars Hybrid Ceramic/Vonixx Blend Ceramic/K2 Proton/Vonixx Native/Sonax NPT Aerosol

Lastik parlatici Meg All Season/Endurance Jel/Carpro Darkside/3D Magic /ADBL.Tire Coat /ADBL Tire Mousse /Sonax Tire Shine/K2 Sigma begendiklerim.arasindadir.
Cok teşekkür ederim hocam sağolun

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Sefa abi vakko ürünleri yazmış üstüne pek bi ürün gelmez sanırım.

Whiteshinedetailing

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ürünler size göre değişir kimisi lastik parlatıcıda parlak sever Endurance kullanır kimisi mat sever Darkside kullanır. Dış plastik Koch Pss ve Adbl Blackouter. Lastik parlatıcı Deturner Tire creamy dressing. Hızlı cilada Vonix blend, Adbl sentetik wax, Katı waxta Vonix Native
Teşekkür ediyorum

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
forumdan aradım bulamadım. seramikli şampuan diye birşey yok mu? sonax da gördüm sadece. ön yıkama sonrası kullanılsa sorun olur mu?

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun
Deturner ile ilgili aldığım cevap ektedir. Herhalde gelmeyecek veya uzun sürecek gelmesi.Distribütör firma adetli ürün çekiyor ve hızlıca bitiyor devamı gelmiyor veya gelmesi uzun sürüyor.(distribütör firma stoğunda olmayan ürün bayisinde sergileniyor bunuda anlayamıyorum. ) K2 için ise gardım belli forum tarafından sevildi kullandık destekledik ama ilk öncelik forum yerine bayilere verildi. Oysa ki ilk öncelik forum olacaktı çünkü ilk burada sergilendi test edildi arkadaşlarımız tarafından onaylandı ve piyasaya girdi. O yüzden k2 markasına karşı gardım mevcuttur. İlk kullanıcı ve foruma öncelik verileceği sözü tutulmadı. Distrübütörde olmayan ürün bayide sergilendi araya aracılar girdi fiyatlar şişti ve ilk kullanıcı olan forum unutuldu. Şuan yamaçlar detailinge gidip detailingi seviyorum derseniz bile sahibi iskonto uyguluyor( diğerleri uygulamıyor demiyorum ama stoğunda malzeme mevcut bayisinde ne malzeme varsa kendisinde fazlası var bayisi iş yapsın diye asıl kullanıcıyı unutmuyor mal satıyor ) ve ürünlerin fiyatı stabil çünkü tedariği sağlam yüklü mal çekiyor sürekli ara zamlarda yapmıyor. Ama k2 ürünleri stabil olarak artışta fiyat olarak. Kötü demiyorum kullanıyoruz sevdik ama vaad edilen kullanıcı dostu sözü verilmedi. İlk forumdakiler görecek kullanıcak önceliğimiz sizsiniz denildikten sonra ürünleri sosyal medyada başkalarının ilk olarak kullandığını yeni getirilen ürünleri ilk başkaları aracılığıyla görmeye başladık haberimiz yok ne geldiğinden ne olduğundan vs !!!! K2 ürünü ortaya çıkıyor ve ayrı yerlere aniden dağıtılıyor herkes kendi kafasına göre fiyat biçiyor. Ama mts kimya , yamaçlar detailing vs ürünleri distribütörde de aynı fiyat bayidede. Diyeceğim odurki markalaşacakken böyle absürt durumlar oldu kullanıcı olarak yorumum budur herhangibir kötü niyet yoktur dürüstlük ilkesinde yazdım niyetimi. ( Amacım düzene getirilmesidir bu hadiselerin ..sahibi çok naif ve detailinge gönül vermiş birisidir umarım bu sitemimi ve yanlış uygulanan politikayı göz ardı etmez ve daha çok müşteri memnuniyeti ilkesinde devam eder)
Zaten bildiğim kadarıyla polonya menşeili ve bizim ülkemize avrupaya gönderildiği vergiden bile düşük geliyor zaten fiyatının kullanıcı dostu olması bu denli ancak kâr güderek sürekli fiyat artışı yanlış olucaktır çok haklısınız bende yapılan bu işleri kınıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Selamlar

Sonax xtreme cockpit cleaner kullanıyorum iç temizlik için, ortalama ayda 2 defa aracımı yıkıyorum.

Ön göğüs,kapı döşemesi ve eşikler için daha Soft bir ürün olarak ne marka önerirsiniz? Mat,toz tutmayan ve uv korumalı bir ürün olursa çok makbule geçer.