Hızlı Soru - Cevap

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar davlumbaz temizliği için Koch Chemie GS, jantlar için Flowey R1 i hangi oranda sulandırıyorsunuz? En verimli karışım oranınız nedir?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
@emirhaneness Emirhan selam nasılsın umarım iyisindir Vonixx V-Flowdan hala memnun musun Purple Velvet bitti yeni bir arayış içine girdim tavsiye eder misin?
Abi yaklaşık 3.5 lt v floc bitirdim valla ben fiyatına göre cok memnunum. Kalite olarak daha iyileri vardır ama bu fiyata kayganlığı kir çözmesi köpürmesi ve geç kuruması cok iyi. Şuan fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben genelde 3 lt alıyorum cok uyguna geliyordu sende öyle yapabilirsin

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Abi yaklaşık 3.5 lt v floc bitirdim valla ben fiyatına göre cok memnunum. Kalite olarak daha iyileri vardır ama bu fiyata kayganlığı kir çözmesi köpürmesi ve geç kuruması cok iyi. Şuan fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben genelde 3 lt alıyorum cok uyguna geliyordu sende öyle yapabilirsin
Tavsiyen uzerine 5 lt siparisi verdim iyzicoda 400₺ birikmis vardi 1200₺ ye denk geldi 3 lt fiyatina 5 lt almis olduk tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Birde kullandigin konsantrasyon oranlari nedir kova icin birde hic foam lance icin kullaniyor musun onun icin ne kadar bir oranla yapiyorsun tesekkurler

Uğur Can Uysal

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Tavsiyen uzerine 5 lt siparisi verdim iyzicoda 400₺ birikmis vardi 1200₺ ye denk geldi 3 lt fiyatina 5 lt almis olduk tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Birde kullandigin konsantrasyon oranlari nedir kova icin birde hic foam lance icin kullaniyor musun onun icin ne kadar bir oranla yapiyorsun tesekkurler
V floc foam lance performansı fena değil tek sıkıntı karıştırmak. Bir türlü tam olarak karışmıyor karıştırına kadar canın çıkıyor

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam linkte ayrıca Bu üründe 31.05.2025 tarihine kadar geçerli 1.633-603.0 KWI 1 Plus Cam Temizleme Makine hediyesi mevcuttur. ifadesi var, hediye makineni fiyatı sitede 2800 TL. Şuan için çok büyük fırsat cam temizleyici kullanılmasa bile satılabilir süpürge çok uyguna getirilebilir değerlendirmek isteyen olursa burdan yazmış olalım
@Fatih37 alıntı yapamamışım :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
500 Mllik şişenin başlığını söküp pasta şişesinin ucunu taktım 12-13 lt suya göz kararı ortalama 30-40 ml koyuyorum . Foam lance için nadir kullanıyorum 450 ml suya 50 ml şampuan koyuyorum ama ölçü kabı ve foam lance içinde karışmadığı için sinir ediyor beni fl de pek kullanmıyorum

olcaycgn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kırıkkale
Merhaba arkadaşlar Benzinlikte arabamı yıkıyorum renk füme kabut da bi kısım yerler bozarmış su izi gibi güneş yanıgınada benziyor Boyacı dyo cila verdi yaptım gitmedi hangi ürünü kullanayım.

Throvision

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar, Hayırlı cumalar abiler. Scrup Pad alacağım. Scrup Pad önerilerinizi alabilirim. Auto Finesse Revita Scrup buldum uygun fiyata. Alınır mı acaba.