Araç için süpürge ihtiyacım var tercihen kablolu düşünüyorum. Karcher var aklımda tek şuanlık onunda bir sürü serisi var emin olamadım. Tavsiyelere açığım
Benimde aklımda o var kwd3 de var fakat nerdeyse üfleme ve vakumlama değerleri aynı gibi çözemedim. Sadece wd serisi var o da aynı şekilde üfleme yok galiba onda
@emirhaneness Emirhan selam nasılsın umarım iyisindir Vonixx V-Flowdan hala memnun musun Purple Velvet bitti yeni bir arayış içine girdim tavsiye eder misin?
@emirhaneness Emirhan selam nasılsın umarım iyisindir Vonixx V-Flowdan hala memnun musun Purple Velvet bitti yeni bir arayış içine girdim tavsiye eder misin?
Abi yaklaşık 3.5 lt v floc bitirdim valla ben fiyatına göre cok memnunum. Kalite olarak daha iyileri vardır ama bu fiyata kayganlığı kir çözmesi köpürmesi ve geç kuruması cok iyi. Şuan fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben genelde 3 lt alıyorum cok uyguna geliyordu sende öyle yapabilirsin
Araç için süpürge ihtiyacım var tercihen kablolu düşünüyorum. Karcher var aklımda tek şuanlık onunda bir sürü serisi var emin olamadım. Tavsiyelere açığım
Abi yaklaşık 3.5 lt v floc bitirdim valla ben fiyatına göre cok memnunum. Kalite olarak daha iyileri vardır ama bu fiyata kayganlığı kir çözmesi köpürmesi ve geç kuruması cok iyi. Şuan fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben genelde 3 lt alıyorum cok uyguna geliyordu sende öyle yapabilirsin
Tavsiyen uzerine 5 lt siparisi verdim iyzicoda 400₺ birikmis vardi 1200₺ ye denk geldi 3 lt fiyatina 5 lt almis olduk tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Birde kullandigin konsantrasyon oranlari nedir kova icin birde hic foam lance icin kullaniyor musun onun icin ne kadar bir oranla yapiyorsun tesekkurler
Tavsiyen uzerine 5 lt siparisi verdim iyzicoda 400₺ birikmis vardi 1200₺ ye denk geldi 3 lt fiyatina 5 lt almis olduk tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Birde kullandigin konsantrasyon oranlari nedir kova icin birde hic foam lance icin kullaniyor musun onun icin ne kadar bir oranla yapiyorsun tesekkurler
Hocam linkte ayrıca Bu üründe 31.05.2025 tarihine kadar geçerli 1.633-603.0 KWI 1 Plus Cam Temizleme Makine hediyesi mevcuttur. ifadesi var, hediye makineni fiyatı sitede 2800 TL. Şuan için çok büyük fırsat cam temizleyici kullanılmasa bile satılabilir süpürge çok uyguna getirilebilir değerlendirmek isteyen olursa burdan yazmış olalım @Fatih37 alıntı yapamamışım
500 Mllik şişenin başlığını söküp pasta şişesinin ucunu taktım 12-13 lt suya göz kararı ortalama 30-40 ml koyuyorum . Foam lance için nadir kullanıyorum 450 ml suya 50 ml şampuan koyuyorum ama ölçü kabı ve foam lance içinde karışmadığı için sinir ediyor beni fl de pek kullanmıyorum
Merhaba arkadaşlar Benzinlikte arabamı yıkıyorum renk füme kabut da bi kısım yerler bozarmış su izi gibi güneş yanıgınada benziyor Boyacı dyo cila verdi yaptım gitmedi hangi ürünü kullanayım.