Herkese selamlar,
Malumunuz apartmanda yaşadığımız için yıkama makinesi veya evin önünde araç yıkama imkanımız olmuyor. Ankara'da çankaya'da kova ile yıkama yapabileceğimiz bildiğiniz yer var mıdır?
İkinci olarak Kova ile yıkama yapılabilecek yer bulamasam bile benzinliklerin basınçlı yıkama makinesine mecburum. O yüzden kendi şampuanım ile foam püskürtebileceğim el pompası önerisi verebilir misiniz?
Teşekkürler
Merhaba,
Apartman katında oturanlarda hep aynı dert malesef bu dert bendede var Zamanında Benzinliklerde sıra beklemekten yılmış biri olarak sıra gelsede kurulama için gölge aramak filan çok can sıkıcı oluyor. Bu sebeple tabanca şeklinde olan akülü yıkama makinelerinden aldım 2 yıl kullandım. Sgs marka akülü cihaz güzeldir tavsiye ederim.
Dün bosch easyaquatak 36v 100 bar akülü yıkama makinesi aldım henüz tecrübe etme fırsatım olmadı ancak el tipi cihazların 30 bar olduğu düşünülür ise 3 kat daha fazla performans beklentim var izlediğim videolarda bunu doğruluyor.
size tavsiyem bütçenize göre akülü makineler olabilir. Rahat rahat bol vakitte 2-3 damacana yaklaşık 60 litre su ile zevk alarak araç yıkarsınız.
Ben uğraşamam illa benzinlik derseniz köpük yoğunluğu olarak IK foam pro 2 öneririm. Köpük performansı çok çok iyi.
bende marolex axel 3000 pompada var ancak IK foam pro nun köpük performansı marolexe göre min. 2 kat iyi diyebilirim.