Hızlı Soru - Cevap

enesbkds

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #26,741
Evet öncesinde temizlik.yapmak gerekiyor,apc degilde İnterior olur ama illaki elinizde.apc var ise 1/20 en az oraninda sulandirip temizleyin arkasindan Deturner Mat uygulayabilirsiniz,aracin tüm plastik aksaminda kullanabilirsiniz.Deturner Bir Koruyucu üründür.
temizlik olarak ne önerirsiniz bir iki kişi k2 pro natural apc önermişti de ondan apc soruyordum siz interior temizlik olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
temizlik olarak ne önerirsiniz bir iki kişi k2 pro natural apc önermişti de ondan apc soruyordum siz interior temizlik olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz
Secenek çok kardesim

Her markanin kendi interior u vardir burda önemli olan bütçe asagi yukari hepsi ayni görevi görüyor.

ADBL ile Nanolex arasinda mesela elzem bir fark yok yani :) içeriklerindeki Aromalar kokular her zaman bir şecenektir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ne oranda kullaniyorsun ipayi? Ipayi uyguladiktan sonra tekrar bir yikama falan yapiyormusun yoksa direk wax mi uyguluyorsun
Hocam saf kullanıyorum. 1:1 sulandıran da var. Ben saf kullandığımda arkasında gıcır gıcır el kaymayan yüzey bırakıyor. O sebeple yıkama gereği falan duymuyorum

Ignorius

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar,

Malumunuz apartmanda yaşadığımız için yıkama makinesi veya evin önünde araç yıkama imkanımız olmuyor. Ankara'da çankaya'da kova ile yıkama yapabileceğimiz bildiğiniz yer var mıdır?

İkinci olarak Kova ile yıkama yapılabilecek yer bulamasam bile benzinliklerin basınçlı yıkama makinesine mecburum. O yüzden kendi şampuanım ile foam püskürtebileceğim el pompası önerisi verebilir misiniz?

Teşekkürler

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
İyi akşamlar benim aracım golf 8 impression bildiğim kadarıyla direksiyonum deri değil direksiyon temizliğini normal bir apc ile yapabilir miyim matlaştırmak için ne yapmam gerekir
Direksiyonunuz deri olması lazım(sonradan değiştirmediyseniz)

TLS deri temizleyici , deri kalkanı kullanabilirsiniz.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Herkese selamlar,

Malumunuz apartmanda yaşadığımız için yıkama makinesi veya evin önünde araç yıkama imkanımız olmuyor. Ankara'da çankaya'da kova ile yıkama yapabileceğimiz bildiğiniz yer var mıdır?

İkinci olarak Kova ile yıkama yapılabilecek yer bulamasam bile benzinliklerin basınçlı yıkama makinesine mecburum. O yüzden kendi şampuanım ile foam püskürtebileceğim el pompası önerisi verebilir misiniz?

Teşekkürler
Açıkcası hangi petrolde rahat ediyorsanız oranın sadece suyunu kullanarak yıkayın. Polham şarjlı pompası var, ona bakabilirsiniz. Yakın zamanda stok gelecek denildi.

senturk35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar,

Teşekkürler
Merhaba,

Apartman katında oturanlarda hep aynı dert malesef bu dert bendede var Zamanında Benzinliklerde sıra beklemekten yılmış biri olarak sıra gelsede kurulama için gölge aramak filan çok can sıkıcı oluyor. Bu sebeple tabanca şeklinde olan akülü yıkama makinelerinden aldım 2 yıl kullandım. Sgs marka akülü cihaz güzeldir tavsiye ederim.

Dün bosch easyaquatak 36v 100 bar akülü yıkama makinesi aldım henüz tecrübe etme fırsatım olmadı ancak el tipi cihazların 30 bar olduğu düşünülür ise 3 kat daha fazla performans beklentim var izlediğim videolarda bunu doğruluyor.

size tavsiyem bütçenize göre akülü makineler olabilir. Rahat rahat bol vakitte 2-3 damacana yaklaşık 60 litre su ile zevk alarak araç yıkarsınız.

Ben uğraşamam illa benzinlik derseniz köpük yoğunluğu olarak IK foam pro 2 öneririm. Köpük performansı çok çok iyi.

bende marolex axel 3000 pompada var ancak IK foam pro nun köpük performansı marolexe göre min. 2 kat iyi diyebilirim.

Nonsense35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamın Aleyküm öncelikle Araç içi Temizliği için torpido kapılar kapı eşikleri göğüs için vs K2 pro Natural Apc veya Detruner İnteriorr Matt kullanan varsa deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum matlık ve temizleme yönlerinden yardımcı olursanız çok sevinirim
Aşağıdaki videoda ilk olarak valetpro advenced interior cleaner ardından forum sayesinde tanıştığım @sefa hocamın sayesinde temin ettiğim detruner interior matt ı deneme amaçlı motorumun plastik yüzeyinde kullandim. Garaj biraz tozlu olur bizim yürüyünce falan toz kalkar videoyu atıyorum. Kalıcılık olsun koku ve uygulama kolaylığı olsun bence gayet iyi. Yaklaşık 10 gün oldu dün akşam çekildi açık alanda ne bir toz tutma nede bir renkte değişiklik olmadı.
https://youtube.com/shorts/RJVyqC687IU?si=ka0gTPjVltadlTDY@undefined,

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aşağıdaki videoda ilk olarak valetpro advenced interior cleaner ardından forum sayesinde tanıştığım @sefa hocamın sayesinde temin ettiğim detruner interior matt ı deneme amaçlı motorumun plastik yüzeyinde kullandim. Garaj biraz tozlu olur bizim yürüyünce falan toz kalkar videoyu atıyorum. Kalıcılık olsun koku ve uygulama kolaylığı olsun bence gayet iyi. Yaklaşık 10 gün oldu dün akşam çekildi açık alanda ne bir toz tutma nede bir renkte değişiklik olmadı.
https://youtube.com/shorts/RJVyqC687IU?si=ka0gTPjVltadlTDY@undefined,
Tesekkurler hocam test icin sonuc memnun etti hepimizi :)

enesbkds

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İÇ AKSAM İÇİN Nanolex interior cleaner veya adbl interior qd unlimited (Bulunması daha kolay sanırım) ilk olarak bunlardan biri ile temizleyip daha sonra detruner interior matt ile bakım yapsam güzel bir sonuç çıkar değil mi

enesbkds

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Meguıars m40 kullanım alanları nedir iç aksam da temizlik olarak kullanıyordum ama biraz parlak bırakıyor başka nerelerde kullanılır galiba herhangi bir sulandırması yok diye biliyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Meguıars m40 kullanım alanları nedir iç aksam da temizlik olarak kullanıyordum ama biraz parlak bırakıyor başka nerelerde kullanılır galiba herhangi bir sulandırması yok diye biliyorum
M40 plastik koruyucu diye biliyorum. Ben iç mekan temizliği sonrası aracın alt plastiklerine ayak değen kısımlara sürerdim. Her yıkamada dış plastiklerede sürerdim. Güzel üründür