Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #26,761
İÇ AKSAM İÇİN Nanolex interior cleaner veya adbl interior qd unlimited (Bulunması daha kolay sanırım) ilk olarak bunlardan biri ile temizleyip daha sonra detruner interior matt ile bakım yapsam güzel bir sonuç çıkar değil mi
Tabikide cikar.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Meguıars m40 kullanım alanları nedir iç aksam da temizlik olarak kullanıyordum ama biraz parlak bırakıyor başka nerelerde kullanılır galiba herhangi bir sulandırması yok diye biliyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Meguıars m40 kullanım alanları nedir iç aksam da temizlik olarak kullanıyordum ama biraz parlak bırakıyor başka nerelerde kullanılır galiba herhangi bir sulandırması yok diye biliyorum
M40 plastik koruyucu diye biliyorum. Ben iç mekan temizliği sonrası aracın alt plastiklerine ayak değen kısımlara sürerdim. Her yıkamada dış plastiklerede sürerdim. Güzel üründür

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
yaz aylarında foam lance ile ön yıkama için hangi şampuanı kullanabiliriz.
Aynı zamanda alacağım bu şampuanı temaslı jant temizliği içinde kullanmak istiyorum.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Aynı zamanda alacağım bu şampuanı temaslı jant temizliği içinde kullanmak istiyorum.
Ben yazın süperfoam kullanıyorum,kışın magifoam.güzel ürünlerdir.ama fakat jantta da kullanacaksan süperfoam hafif gelir

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Ben jant için k2 roton üzerine newmix snowfoam manuel pompa ile atıyorum. Çok kirli değilse yine ön yıkamada da newmix snowfoam kullanıyorum.

Son düzenleme:

Nonsense35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese iyi forumlar. İç plastik trim ve konso kısmında Valetpro advenced interior cleaner kullanıyorum. Detay fırçası ile köpük oluşmuyor yada çok az oluyor .1-20 oranında seyrelttim. Acaba ürün formundan dolayı normal mi yoksa benmi biyerde hata yapıyorum. Onun yerine firçalı temizlik için hangi ürünü tavsiye edersiniz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese iyi forumlar. İç plastik trim ve konso kısmında Valetpro advenced interior cleaner kullanıyorum. Detay fırçası ile köpük oluşmuyor yada çok az oluyor .1-20 oranında seyrelttim. Acaba ürün formundan dolayı normal mi yoksa benmi biyerde hata yapıyorum. Onun yerine firçalı temizlik için hangi ürünü tavsiye edersiniz.
Ürünü kopuk yapan sisede deneyin hocam 1/20 fazla bir oran yalniz 1/10 u gecmeyin advancade

Nonsense35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tavsiyenizi dikkate alacağım elimde çok fazla olmasa şişe yerine başka ürüne geçebilirim ama 5 litre almışım artık eve çıkarıp evdede kullanacağım

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar yaz için ön yıkama olarak koch chemie gs kullanan varmı veya kullanılır mı? Normalde magifoam kullanıyordum, gs daha mı agresif bi ürün?

Son düzenleme:

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Arkadaşlar yaz için ön yıkama olarak koch chemie gs kullanan varmı veya kullanılır mı? Normalde magifoam kullanıyordum, gs daha mı agresif bi ürün?
Gs sert bir ürün, hatta on yıkama da kullanmak iyi olmaz diye düşünüyorum. Fakat bazı YouTube kanalları kullanıyor. Ben sadece davlumbaz içlerini, paspaslari temizlerken ve arada motor tarafı çok kirli ise orayı temizlerken kullanıyorum. Saydığım yerleri temizlerken kullandığım bezleri gs ile temizleyip iyice duruluyorum. Bu arada yağlı bezleri de iyi temizliyor. Bu bezleri sadece saydığım bölgelerde kullanıyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Abi bu apc tarzı ürünlerle ön yıkama yapmakta yeni populer oldu sanırsam. İnstagramda biri kuyuya taş atıyor binlerce insan peşinden gidiyor. Kışın agır kirli araçlar in foam lance in içine 15-20 ml katılırdı ama artık direk ön yıkama şampuanı olarak kullananlar var. Kışın bişe kullanmam o ürünü yazın kullanılması cok daha zararlıdır. Yazın Adbl Yeti, Flowey Ev13, K2 Pro Bela gibi soft şampuanlar kullanılmalı.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gs sert bir ürün, hatta on yıkama da kullanmak iyi olmaz diye düşünüyorum. Fakat bazı YouTube kanalları kullanıyor. Ben sadece davlumbaz içlerini, paspaslari temizlerken ve arada motor tarafı çok kirli ise orayı temizlerken kullanıyorum. Saydığım yerleri temizlerken kullandığım bezleri gs ile temizleyip iyice duruluyorum. Bu arada yağlı bezleri de iyi temizliyor. Bu bezleri sadece saydığım bölgelerde kullanıyorum.
Abi bu apc tarzı ürünlerle ön yıkama yapmakta yeni populer oldu sanırsam. İnstagramda biri kuyuya taş atıyor binlerce insan peşinden gidiyor. Kışın agır kirli araçlar in foam lance in içine 15-20 ml katılırdı ama artık direk ön yıkama şampuanı olarak kullananlar var. Kışın bişe kullanmam o ürünü yazın kullanılması cok daha zararlıdır. Yazın Adbl Yeti, Flowey Ev13, K2 Pro Bela gibi soft şampuanlar kullanılmalı.
Anladığım kadarıyla kaporta yüzeyi için güçlü kalıyor. En iyisi magifoam dan devam edelim :) Teşekkür ediyorum yorumlarınız için